top of page

Reuen

Skp: Naaras
Klaani: Lokin lauma
Asema: Soturi

Ulkonäkö: Reuen on tuhkanharmaa neiti syvän sinisin silmin, niin kuin tähtitaivas alla helmikuun. 
Sulava ruumiinrakenne ja pienehkö koko periytyvät isoisoemolta Varjotähdeltä mutta eivät ole korostuneet yhtä vahvasti kun siskollaan Oralla joka on vain hitusen Varjotähteä suurempi mutta silti muutaman tassun mitan verran joka suuntaan pienempi kun Reuen. Pitkä häntä ja pienehkö ruumis saa hauskan yhdistelmän aikaiseksi ja pitkät viikset ei kissaa totisemmaksi tee. Sysiraidan raidalliset vahvat kynnet on neiti perinty samoin pimeävarjon viisaan katseen mutta sen varjolla leikkii aina pieni kissamieli jonka leikkisä pilke piileksii näissä viisaissa silmissä. 
Kahden murhaajan tyttärenä ei elämä ole aina suosinut ja se näkyy naaraan nahkassakin, pieniä arpia ja vastaavaa piileksii tiheän karvan alla. Vanhat tavat on pinttynyt ja hän pitää kyntensä ja hampaansa välittömässä valmeudessa vaikkei nykyään mieluiten tapa kättelyssä vain puhuu ensin. Teräväkärkiset ja tarkat korvat ovat sopusuhtaiset ja oikea hiukan repaleinen tyvestä mutta mitä pienestä.

Luonne: Reuen on leikkisä luonteeltaan. Nuorena hiukan näsäviisas ja jokseenkin uhmakas mutta sen piirteen hänen isänsä kitki nopeasti. Kasvaessaan uhamkkuus ja näsäviisaus kääntyivät nöyryydeksi ja luotettavuudeksi on polku tähän pitkä ja vielä edessä. Vaikka leikkisyys vanhemmiten ehkä jää arjen varjoon pujahtaa se aina hetken suoden esiin ja hymyilyttä itse kutakin. Positiivisesti elämään suhtautuva luottavainen kissa joka heikosta kasvatuksestaan huolimatta jossain sisimmässään ymmärsi toimivansa väärin ja käänsi kelkan ennenkun oli liian myöhäistä. Reuen kunioittaa vanhempia ja vahvempia kissoja ja suhtautuu heihin tietyllä varauksella. Hän on lojaali ja kantaa vastuun teoistaan ja sanoistaan. Kukaan ei ole täydellinen ei reuenkaan vaikka on hiukan perfektionisti ja yrittää tehdä kaiken täydellisesti on hänelläkin varjopuolensa, emaptia on taito jota hän ei oppinut. Mitä vanhemmaksi Reuen kasvaa sitä räikeämmin tämä näkyy ja jossain vaiheessa hän ymmärtää ettei tämä ole normaalia ja yrittää parhaansa paikata puutteensa. 
Jos saa naaraan luottamaan itseensä on saanut elinikäisen ystävän joka ei poistu rinnalta vaikka joutuisi maksaman siittä hengellään. 

Menneisyys: Reuen syntyi lehtikadon ensimmäisinä kuina Leikopurolle ja Sysiraidalle, varjoklaanilaisille luupioille jotka löysivät toisensa itseasiassa Varjotähden kautta. Sysiraita on Varjotähden entinen kumppani ja Leikopuro Varjotähden tytär. Kuitenkaan Leikopuro ja Sysiraita eivät ole sukua toisilleen ja tämä asia syöksi käyntiin tapahtumaketjun jonka lopputulemana Vuolaspuron sekä Varpukynnen ja Hunajakynnen elämä romahtaa, Reuen ja Ora ovat kodittomia ja erossa toisitaan keskellä suurta ja tuntematonta metsää vanhemmat ja sisar kuolleina ja varjoklaani menettää päällikkönsä. Tämän hulun myllyn keskellä nuori kolli Xio löytää Reuenin ja johta hänet uudelle polulle kauas piikikkäästä ja verisestä polusta jolla hän ennen kulki.

Suku:
Emo - Leikopuro (Varjotähti×Pimeävarjo)
Isä- Sysiraita (X×X)
Siskot:Ora ja Roihu 

Toiveet: ystäviä ja kissoja joihin hän voi luottaa, ehkä kumppani tulevaisuudessa

Ropettaja: Lasipallo 

Huomioitavaa: Soturilipuke

Kp: 323

bottom of page