top of page
KÖYNNÖS.PNG

Köynnösmyrsky

 

Sukupuoli: Naaras
Klaani: Tuuliklaani (entinen Varjoklaanin jäsen)
Asema: Soturi

Ulkonäkö: Harmahtavanruskean turkin omaava naaras jolla on tummempaa tabbykuviointia jaloissa, kasvoissa sekä hännässä. Jalkoihin, rintaan ja kasvoihin jää kerman vaaleita alueita. Hiukan keskivertoa pienempi naaras sirolla rakenteella. Silmät ovat hailakan hiekan ruskat, saman sävyiset kun turkin pohjaväri. Jäntevät ja voimakkaat lihakset piirtyvät esiin hennosti tiiviin turkin alta. Kauniin naarasmaisia kasvoja reunustaa pitkät viikset ja kirsu on mustan ja hiekan värien kirjoma. Korvat ovat sopusuhtaiset ja asettuvat kauniisti. 

Luonne: Räväkkä persoona. Hiukan ailahteleva mutta päämäärätietoinen naaras joka on tietoinen ympäristöstään ja ympärillään olevista kissoista. Köynnösmyrsky on elämän iloinen ja rohkea. Hän ei pelkää uusia haasteita mutta suhtautuu varauksella muihin klaaneihin. Rakastaa lähimpiään ja erityisesti sisaruksiaan. Köynnösmyrsky on toisinaan liiankin innokas ja monesti pettyy huomatessaan ettei uudet asiat olekkaan niin kaksisia. Köynnösmyrsky luottaa muihin Varjoklaanilaisiin ja ei epäröi paljastaa kynsiään klaaninsa tähden.

Menneisyys: Susikaiun ja Myrskyraidan pentu. Köynnösmyrsky syntyi lehtikadon aikaan kaksijaloilta paenneelle Susikaiulle. Nimensä Köynnösmyrsky hän sai isänsä mukaan joka kuulema oli hieno kissa. Isäänsä Köynnös ei koskan tavannut mutta on kuullut paljon hänestä. Eräänä hiirenkorvan ja lehtinadon vaihteen yönä auringonlaskettua tumman harmaan tiikerin väritteinen kolli smaragdin vihrein silmin kävelee häntä vastaan tähdettömän taivaan alla. Köynnösmyrskyn viaton olemus saa sysäyksen tulta ja tappuraa soisten kuolleiden metsien sydämessä, missä nuoresta Köynnöspennusta kuoritaan esiin tähdettömän metsän hurjin soturi. 

Muuta: Taitava taistelija

Toiveet: Kumppani, pentuja ja Kallaliljan oppilaaksi.

Ropettaja: Lasipallo
 

Entinen mestari: Kallalilja
Koulutetut oppilaat: Okakynsi

Oppilas: -

Kp: 454

bottom of page