top of page

Karpaloloiste

Sukupuoli: Naaras
Klaani: Varjoklaani
Asema: Soturi

Ulkonäkö: Karpaloloiste on tavallan stereotypisen varjoklaanilaisen näköinen. Pieni ja häijy harmaa tiikeri kiiluvilla pihkan värisillä silmillä. Rakenteeltaan siro naaras sulavilla ja nopeilla liikkeillä. Karpaloloisteen turkin pohjaväri on tuhkanharmaa ja sitä kirjoo ohuet ja tiheät, lähes mustat raidat. Vasen takatassu on kuin kastettu mustaan maaliin. Naarasmaisen kolmiomaista päätä korostaa pitkät viikest ja sirot korvat. Tavallaan kauniin naaraan kehoa halkoo lukemattomat pienemmät ja suuremmat arvet joita vuodenajat varjoklaanin soturina ova saaneet aikaan. 
Naaraan päämäärätietioisessa katseessa loistaa ylpeys klaanistaan ja soturin polusta. Varmuus liikkeissä ja ketteryys luovat Karpaloloisteesta taitavan taistelijan ja vaarallisen vihollisen. 

Luonne: Karpaloloiste on sydämessään lämmin ja ystävällinen kissa joka elää uskollisena klaanilleen ja soturilaille. Klaanin ulkopuolisia kohtaan hän on vähän varovainen ja hiljainen, nuorempana jopa aavistuksen pelokas ja säikky. Mielummin paljastaa klaanistaan ja elämästään liian vähän kuin liikaa ja näin ollen kokoontumisissa pysyttelee varjoklaanilaisten seassa tai varoen tutustuu rajanaapureihinsa. 
Tottelevainen neiti joka tekee mielellään kovasti töitä ja arvostaa ahkeria kissoja. Hänet kasvatettiin avoimeksi ja hyväksyväksi kissaksi, mutta elämän koeteltua ei Karpaloloiste enään jaksa peitellä inhoaan erakoita ja puoliverisiä kisooja kohtaan jotka hänen mielestään ovat lähinnä pahan ja petoksen ruumiillistumia. 
Karpaloloiste opettelee mielellään uutta ja vaikka onkin jo soturi opettelee uusia taisteluliikkeitä aina kun se on mahdollista. Perusluonteeltaan tyyni ja nauravainen naaras kertoo mielipiteensä suoraan sitä kysyttäessä ja vastaa kysymyksiin rehelliseti, mutta pilkuntarkasti juuri kysyttyyn kysymykseen valehtelua välttäen. 
Karpaloloiste on hyvä lukemaan tilanteita ja kääntämään ne hyödyksen. Ei hän nyt varsinaisesti kavala tai ilkeä kissa ole mutta fiksu ja laskelmallinen kieltämättä. 


Menneisyys:
 Karpaloloisteella oli varsin tasapainoinen ja "normaali" varjoklaanilainen alku elämälleen. Hän syntyi kahdelle puhdasveriselle vähän vanhemmalle soturille, Jääsielulle ja Pihkaviirulle. Karpaloloisteella oli kaksi veljeä Loikkatassu ja Huuhkajatassu, mutta kumpikaan ei soturiksi ehtinyt sisarensa kanssa vaikka Karpaloloiste aloitti soturinkoulutuksensa hiukan veljiään myöhemmin sairastapauksen johdosta. Karpaloloiste oli isänsä silmäterä ja hyvin läheinen hänen kanssaa. 
Elämä ei ole aina suosinut ja aina se ei ole ollut helppoa Karpaloloisteellekkaan. Hän menetti veljensä ja vanhempansa ollessaan vielä nuori soturin alku ja kantaa kaunaa muutamalle erakolle siitä hyvästä. Vaikeista ajoista yli auttoivat ystävät jotka ovat pitäneet yhtä oppilas ajoista saakka. Erityisen läheinen hän oli Virtapyörteen ja Kallaliljan kanssa, mutta heidän joutuessa puuman uhriksi jäivät Kaamosturkki ja Karpaloloiste kahden kaveriporukastaan. 
Oppilasaikoinaan Karpaloloiste tutustui Liekkikäpälään, entisen mestarinsa Harmaahännän kumppanin, Vuolaspuron veljeen. Hienoisesta ikäerostaan huolimatta Liekkikäpälä pyysiKarpalotassua  metsälle. Kuiden kuluessa alkoi pari seurustella ja erään lehtikadon aikana, puuman vainotessa klaaneja siunasi tähtiklaani paria pojalla, Ruskatuulella joka ihmeen kaupalla selvisi ankarasta lehtikadosta. Karpaloloiste on ennenkaikkea ylpeä pojastaan josta kasvoi suoraselkäinen ja rehellinen soturi.  

Muuta: 
Karpaloloiste on taitava taistelija mutta metsästys on kieltämättä hiukan heikoilla. Uinnista ei nauti mutta oppi uimaan klaanien vielä asuessa järvellä. 

Ropettaja: Lasipallo 

Entinen mestari: Harmaahäntä
Koulutetut oppilaat: Pihkatassu

Oppilas: -

Kp: 651

bottom of page