top of page

Hohkarusko


Sukupuoli: Kolli
Klaani: Tuuliklaani
Asema: Soturi

Ulkonäkö: Hohka on keskikokoinen kolli, kenen tuuhea turkki saa hänet näyttämään hieman suuremmalta, mitä oikeasti on. Puolipitkä turkki on silkkistä ja hyvin miellyttävän tuntuista, sillä kolli pitää huolta ulkonäöstään. Hänellä on Tuuliklaanilaisten tapaan vahvat jalat ja lavat, sekä on muutenkin melko voimakasrakenteinen ja atleettinen. Tassut hänellä on normaalikokoiset ja ne piillottavat sisälleen valkeat terävät kynnet. Häntä on normaalipituinen ja tuuhea, missä koko kehon pisin turkki on. Pää on pyöreäkulmainen ja komea. Korvat ovat pään yläpuolen kulmilla ja ne ovat melko leveät. Hänen silmänsä ovat mantelin muotoiset ja kirkkaan vaaleanvihreät, pupillin ollessa usein pieni ja kapea. Nenä ja anturat ovat tumman ruskeanharmaat, turkin pohjaväriin sulautuvat.
Hohkan turkki on pohjaväriltään hyvin tumma ruskea, melkein musta, milloin värin lämpö näkyy vain suorassa valossa. Hänellä on pieniä värikkäitä kohtia kehossaan, kuten leuvan päässä, korvien alussa, rintaturkissa, vatsaturkilla, tassujen takapuolella ja hännässä, missä pohjaturkki on ruskan sävyistä, antaen pienen sävähdyksen väriä muuten niin tummaan kissaan. Hänen kirkkain väriläikkänsä on syksyn lehtiruskon värinen hännänpää, sen taipuessa melkein tulen oranssiin. Sileä turkki kätkee sisäänsä suurimman osan arvista, mitä kolli on elämänsä aikana saanut.
Kuva: https://static.wikia.nocookie.net/warriors-ocs/images/e/ef/Robinkit.png/revision/latest?cb=20180318111254

Luonne: Hohka on oikea herrasmies, tyyni ja rauhallinen, kuka tarjoaa aina kuulevaa korvaa sitä kaipaavalle. Kolli on yleisen ystävällinen klaanilaisilleen ja valmis auttamaan näitä pyydettäessä. Hän on rohkea ja tapaamisissa aina ensimmäisenä joukon kärjessä, vaikka ei välttämättä äänessä olisikaan. Sama homma koskee myös taistelukenttää, sillä on hän aina valmis näyttämään kynsiään.
Kuten aiemmin mainittu, on hän tyyni persoona. Kärsivällisyyttä, rohkeutta ja tietynlaista päättäväisyyttä löytyy kollilta vaikka muille jakaa. Hän on hyvin nopea oppimaan ja oppilas aikoinaan osoittikin oikeanlaista kunnioitusta mestariaan ja muita oppilaita, sekä sotureita kohtaan. Kulkukissoja ja kotikissoja kohtaan on hänellä selkeää inhoa, mutta pyrkii peittämään sen kehitetyn hymyn taakse. Nokkelana ja sanavalmiina persoonana jää hän harvoin hiljaiseksi toisten uhkailujen tai uhitteluiden edessä. Kollin silkinpehmeä ja sointuva ääni on miellyttävää kuultavaa ja hän on taitava puhumaan, melkeinpä taivutellen henkilön pelkkien sanojensa avulla puolelleen, oli kyseessä kuka tahansa.
Hohka on hyvä näyttämään romanttista puoltaan, hellien ja tukien kissaa. Hän tutustuu kiinnostuksen kohteeseen niin hyvin kuin kykenee ja osaa näin käyttäytyä juuri kuten häneltä toivottaisiin, mikä vain viehättää toista mahdollisimman paljon.
Vaikka Hohkaa voisi oikeaksi unelmaherraksi kutsua, on pinnan alla aivan toinen asia. Kolli ajaa aina omaa parastaan, tekemällä sen kuinka tahansa vain. Hän on valmis manipuloimaan ketä vain, oli kyse sitten pääliköstään tai klaanin pennusta, mutta silkkisten sanojensa seasta on hänen todellista luontoaan hyvinkin vaikea saada selville. Koska hänellä on niin positiivinen ja luotettu maine klaanissa, muut voivat helposti tulla kertomaan Hohkalle huoliaan ja murheitaa, saati jopa salaisuuksia. Kolli näyttelee taitavasti juuri sitä hahmoa, mitä toinen häneltä kaipaa, oli se sitten välittävää ystävää, kiinnostunutta kumppania tai opettavaista mestaria. Jos totta puhutaan, on kolli näytellyt suurimman osan elämästään hahmoa, eikä todellisuudessa enää tunnistakaan omaa minäänsä niin selkeästi, kuin joskus olisi tunnistanut.
Hohkaa ei häiritsisi poistaa tieltään tarvittaessa kissaa, kuka olisi suunnitelmiensa tiellä. Hän ei tunne sääliä, ei haavoittunutta tai orpoa pentua kohtaan, ainakaan todellisesti, vaikka hänen lempeä hymynsä voikin saada muut uskomaan muuta. Todellisuudessa on vaikeaa sanoa, löytyykö kollilta yhtäkään välittävää tai uskollista luuta kehostaan.

Menneisyys: 
Isä: Ruskomyrsky
Äiti: Sulkaviiksi
Sisarukset: Hortensiapentu – Hortensiatassu - Hortensiahehku
Syntyi Ruskomyrskylle ja Sulkaviikselle yhdessä siskonsa Hortensiahehkun kanssa. Heidän vanhempansa olivat melko eri ikäisiä toisistaan, heidän emonsa paljon kumppaniaan nuorempi, joten kun Ruskomyrsky sairastui ja kuoli pois, ei Sulkaviiksi kestänyt ajatusta jäädä enää klaaniin, missä oli elänyt yhdessä kumppaninsa kanssa ja lähti, jättäen pentuikäiset lapsensa muiden Tuuliklaanin kuningattarien hoivaan.


Muuta: Mainio taistelija, hyvin nopea oppimaan uutta. Tuuliklaanilaisen tapaan nopea juoksemaan, vaikka ei muuten erityisen notkea olekaan. Soturilipuke.

Toiveet: Pyrkii pääsemään mahdollisimman pitkälle elämässään ja olla kunnioitettu ja luotettava klaaninsa keskuudessa.

Ropettaja: Surhi

Entinen mestari: Kurkiliito
Kp: 229

Hohkatassu.png
bottom of page