top of page
Hortensiatassu.png

Hortensiahehku


Sukupuoli: Naaras
Klaani: Tuuliklaani
Asema: Soturi

Ulkonäkö: Hortensia on keskikokoinen, solakka ja atleettinen naaras, kenen turkki on melko lyhyttä. Turkki on laadultaan pehmeää, mikä takkuuntuessaan muuttuu karheammaksi. Turkki imee vettä itseensä helposti, mutta suojaa hyvin tuulelta. Tästä syystä hän huolehtii mielellään siisteydestään, vaikka ei välitäkään liasta tai tassujensa sotkemisesta. Hänen häntänsä on normaalipituinen ja melko pörheä, muttei kuitenkaan sulkamainen. Jalat ovat voimakkaat ja juoksemiseen tarkoitetut, kuten kunnon Tuuliklaanilaisella kuuluukin olla. Korvat naaraalla ovat hieman pidemmänpuoleiset ja niiden sisäpuolet ovat vaaleanpunaiset. Hänen nenänsä ja anturansa ovat vaaleanpunaiset ja pehmeät, vaikka Tuuliklaanilaisena uskoisi niiden kovettuvan tuulen tuikertamasta ilmasta. Kynnet hänellä ovat vaaleat ja sirppimäiset. Hänen viiksensä ovat helmenvalkeat ja suhteellisen normaalipituiset. Hortensia on sievä ja viehättävän oloinen naaras, kuka kyllä kääntää katseita puoleensa, vaikka kauneus on toki katsojan silmässä.
Hänen turkkinsa pohjaväri on lämpimän sävyinen hiekanvärinen, missä on hieman tummempia marmorikuvioita, aina niskasta hännänpäähän asti. Samoin korvat ovat myös tummempaa sävyä ja juovat hänen kasvoillaan. Hänellä on vanilijan sävyinen vatsanpuoli, eli aina kuonosta vatsanpohjaan asti, sekä jalkojen takapuolet ja tassut ovat vaaleat. Hänen silmänsä ovat hortensian sinertävän sävyiset, mistä onkin saanut nimensä. Naaralla on turkkinsa seassa runsas määrä arpia, mitkä on saanut niin harjoitteluissa kuin omilla seikkailuillaan klaaninsa rajoilla.
Kuva: https://cdn.discordapp.com/attachments/708289223194574910/933707228500852756/Hortensia.png

Luonne: Hortensia on hyvinkin päättäväinen, teräväkielinen ja oman arvonsa tunteva neiti. Hän on melkein typeryyteen asti rohkea ja aina valmiina tekemään mitä tahansa sen eteen, minkä ajattelee olevan oikein. Hänellä on vahvoja mielipiteitä asioista, mutta on myös valmis keskustelemaan niistä. Hän ei pidä klaanien ulkopuolisista ja osaa olla aavistuksen rasistinen kotikissoja kohtaan. Hän on melko varovainen myös muiden klaanien kissojen seurassa, kuten kokoontumisissa ollessa tai rajojen reunoilla tavatessa, pitäen huolen siitä että antaa klaanistaan mahdollisimman vahvan kuvan eikä paljasta minkäänlaisia salaisuuksia. Klaanilleen perinpohjin uskollinen.
Sisaruksista Hortensia on selkeästi äänekkäämpi klaaninsa tapahtumissa ja enemmän huomiosta nauttiva. Hortensia on mainio ystävä ja nauttiikin muiden seurasta, liittyessä mielellään partioihin ja touhten vaikka pentujen kanssa, mikäli ei muuta tekemistä keksi. Hän muuttuu mahdottoman kärsimättömäksi jos joutuu oleskelemaan liian kauan paikoillaan yksinään, eikä pidä erityisemmin paljosta laiskottelusta. Ainut milloin hän osaa jäädä paikoilleen on ystäviensä seurassa.
Hortensia on päälipuolin kuitenkin ystävällinen kissa, kuka osaa olla melko tunteellinen ja antaa itsestään kaiken ystävilleen ja läheisilleen. Tämän takia hän ottaakin pettymykset ja petkutukset hyvin voimakkasti ja on näistä hyvin murheellinen. Hän osaa olla tulinen vihastuessaan, pistellen muita tiukoin sanoin ja vielä röyhkeimmin elein, mutta harvoin on pitkänvihainen.
Ihastuessaan Hortensia tahtoo viettää aikaa kiinnostuksensa kohteen kanssa mahdollisimman paljon ja pyrkii alussa meillyttämään näitä, ennen kuin uskaltautuu jälleen olemaan oma itsensä.
Hortensialla on myös ylpeytensä. Hän ei anna kenenkään hyppiä silmilleen, vaikka pyrkiikin näyttämään siltä kuin muiden mielipiteet eivät häntä häiritsisi. Mutta naarasta ärsyttää suunnatomasti, jos joku alkaa aliarvioimaan tai vähättelemään häntä. Hän tuntee olevansa aina hieman veljensä varjossa, joten on ikionnellinen, jos joku huomioi hänen saavutuksensa. Oppilaana hän oli hieman hitaampi oppimaan, ainakin veljeensä verrattuna, mikä jätti hänelle ikuisen takun mieleensä, pyrkien aina todistamaan itsensä. Silti välittää veljestään Hohkaruskosta todella paljon.

Menneisyys: 
Isä: Ruskomyrsky
Äiti: Sulkaviiksi
Sisarukset: Hohkapentu – Hohkatassu - Hohkarusko
Syntyi Ruskomyrskylle ja Sulkaviikselle yhdessä veljensä Hohkaruskon kanssa. Heidän vanhempansa olivat melko eri ikäisiä toisistaan, heidän emonsa paljon kumppaniaan nuorempi, joten kun Ruskomyrsky sairastui ja kuoli pois, ei Sulkaviiksi kestänyt ajatusta jäädä enää klaaniin, missä oli elänyt yhdessä kumppaninsa kanssa ja lähti, jättäen pentuikäiset lapsensa muiden Tuuliklaanin kuningattarien hoivaan.

Muuta: Mainio metsästäjä ja nopea liikkeissään, turvautuu mielummin enemmän notkeuteen ja nopeuteensa kuin voimaan.
Toiveet: Saada paljon ystäviä ja luoda erilaisia suhteita.

Ropettaja: Surhi
Entinen mestari: Vuonatuli
Kp: 325

bottom of page