top of page

Hunajatassu 

Soturinimi: Hunajatäplä
Sukupuoli: Naaras 
Klaani: Varjoklaani

Asema/ikäluokka: Nuori oppilas 

Ulkonäkö: Hunajatassu on valkoinen naaras, jonka turkkia koristavat kauniit kellanpunaiset täplät. Lehden vihreissä silmissä on kultaisia täpliä, joka tekee silmistä erikoiset. Lyhyessä, täplikkäässä turkissa on vielä pennun untuvaista karvaa. Oppilaan häntä on pitkä ja tuuhea. Hunajatassu on keskivertoa pienempi ja hänellä on pitkät jalat ja solakka olemus. Nuoren naaraan kyljen poikki kulkee arpi, jonka alkuperää ei tiedetä. Hunajatassun rinnassa on kaunis sydäntä muistuttava kuvio. 

Luonne: Hunajatassu on utelias ja rauhallinen. Nuori naaras kuuntelee tarkasti ja ottaa huomioon paljon asioita. Hunajatassun kuulo on tarkka ja oppilas huomaa uuseimmiten saaliit ennen muita(ainakaan toisia oppilaita). Hunajatassu on varautunut vieraita kohtaan, mutta leikkisä tuttujen seurassa. Hunajatassu on myötätuntoinen ja kuuntelee mielellään muiden huolia ja murheita. Hunajatassua pelottaa kova meteli ja siksi hän pelkää myös ukkospolkuja. Hunajatassu kuitenkaan ei pelkää käydä ketään(tai mitään) vastaan, jos se uhkaa hänen klaaniaan tai ystäviään.  

Menneisyys: Hunajatassun emo Lumilampi ja sisar Mäntypentu kuolivat synnytyksessä. Siksi Hunajatassu ja tämän isä, Kuusiraita, olivat hyvin läheisiä. Hunajatassu otti raskaasti Kuusiraidan kuoleman taistelussa. Hunajatassu tuntee klaaninsa perheekseen, joten yksinäinen hän ei ole.

Muuta: Hunajatassun kuulo on todella tarkka, kuten jo mainitsinkin aiemmin. Hunajatassu on myös todella nopea pitkien jalkojensa ansiosta.

Toiveet: Toivoisin, että myöhemmin Hunajatassu saisi kumppanin.

Ropettaja: Elmumelmu

Mestari: Myrskysielu


Kp: 6

bottom of page