top of page
huurre.jpg

Huurreyö


Sukupuoli: Kolli
Klaani: Jokiklaani
Asema/ikäluokka: Soturi

Ulkonäkö: Ensimmäinen asia, joka yleensä Huurreyössä kerää huomiota, kuinka kaunis hän on kolliksi. Huurreyö on rakenteeltaan normaalia vankempi ja isompi. Hänen vartalonsa on myös aika pitkä, sekä yllättävän lihaksikas. Huurreyön lihaksia ei kuitenkaan näe päältä päin, sillä lihaksia peittää paksu ja tuuhea turkki. Turkki on kosketukselta pehmeä ja hyvin pumpulimainen. Turkki on väritykseltään aika yksinkertainen. Turkin pohjaväri on valkoinen, sitten kollilla on muuten harmaita merkkejä ympäri vartaloa. Huurreyön kasvot ovat kuitenkin yllättävän pienet ja sirot. Harmaita merkkejä hänellä on poskissa, otsalla ja päälaella. Hänen kuononsa on kuitenkin valkoinen. Nenä hänellä on harmaa ja viikset mustat. Huurreyön silmät ovat normaalin kokoiset ja väritykseltään ruskeanharmaat, ja niissä on miltei aina pistävä pilke. Hänellä on isot pystyt korvat, joissa on valkoiset tupsut päissä. Huurreyön niska turkki on hiukan pörröisempi ja näyttää aina olevan vähän pystyssä. Kollin jalat ovat normaalin pituiset, joka saattaa näyttää hieman köperöltä verrattuna hänen muuten hyvin suureen vartaloon. Huurreyön tassut ovat suuret, kuten miltei kaikki hänestä. Kollin kynnet ovat mustat, pitkät ja kovat. Kollin häntä on pitkä ja pörröinen. Siinäkin, kuten muussakin vartalossa, on harmaita merkintöjä ympäriinsä. 

Kuva:https://fi.pinterest.com/pin/AXfVfuvKD-h3qY-C8WfIbN1lRkQw7gmg-_Vant_pb_8SRwq03vRoKSM

Luonne: Luonteeltaan Huurreyö on suorasukainen ja jopa töykeä. Hän on aika kylmä, mutta lojaali läheisilleen. Kollin huumori perustuu enemmän tai vähemmän vahingonilosta, sarkasmista ja huonoista puujalka vitseistä. Eli voisi sanoa, että hänen huumorinsa on aika kuivaa. Vaikka kolli onkin aika naljaileva, hän yleensä pitää kommentinsa itsellään. Mutta hänen tapa katsoa muita ja kävellä uhkuu itsevarmuutta. Hän nimittäin on tietoinen omasta hyvästä ulkonäöstään ja kollia näkee useasti sukimassa itseään tai vaihtamassa kieliä jonkun kanssa. Vaikka hän pitää huolta ulkonäöstänsä, hän ei kuitenkaan epäröi liata tassujansa kun tilanne sitä vaatii. Huurreyön on analyyttinen ja pystyy toimimaan hyvin paineen alaisena. Kollilla on vaikea näyttää herkkää puoltaan muille, mutta kyllä sellainenkin on olemassa. Hänellä on pehmeä kohta kuningattarille, vanhuksille ja pennuille. Eli voisi sanoa, että hän on hyvin kunnioittava. Huurreyön on kuitenkin vaikea päästää uusia kissoja lähelle, eikä ole yleensä varma kuinka osoittaa kiintymystään. Joten kolli päätyy useasti nolona antamaan oman saaliinsa kissalle, josta välittää, tai antaa tunnustuksen hyvästä työstä toiselle. Ihastuneena Huurreyön nolous ja kömpelyys nousee entisestään. Hän mieluiten silloin välttelisi ihastuksensa kohdetta, sillä puhumisesta ei meinaa tulla mitään, saati sitten kävelystäkään. Huurreyö on siis huono tunteiden kanssa, ja jos jostain syystä asia jota hän piti itsestään selvänä ja luotettavana, hän menettäisi luottamusta myös itseensä. Huurreyö on useasti ristiriidassa itsensä kanssa ystävien haluamisen kanssa. Hän ei tietyllä tavalla halua ystäviä, mutta hän kuitenkin haluaa ja kaipaa läheisyyttä. 

Menneisyys: Huurreyön menneisyys ei ole mitenkään hirveän erilainen moneen muuhun klaanilaiseen. Hän syntyi kahdelle rakastavaiselle vanhemmalle yhden muun sisaruksen kanssa. Hänen emonsa Lumikuono oli hyvin kiltti naaras, mutta kuitenkin menehtyi kuitenkin parin kuukauden jälkeen viheryskään. Tällä oli tapahtumalla oli suuri vaikutus Huurreyön luonteen perustaan. Huurreyön oli vaikea sopeutua emonsa menetykseen, eikä oikein kunnolla kiintynyt kuningattareen joka hänestä ja siskostaan Kukkakäpälästä piti huolta. Kaksikon isä, Savuhäntä, oli aika jähmeä ja ehkä jopa etäinen kaiken sen jälkeen. 

Muuta: Nopea ja kestävä juoksija. 
Toiveet: Tulla hyväksi soturiksi ja saada ehkä kumppani.


Ropettaja: Jinx

Entinen mestari: Taivalrusko
Koulutetut oppilaat: Punakuutamo

Oppilas: -

Kp: 359

bottom of page