käärmetassu.PNG

Käärmetassu


Soturinimi: Käärmeaskel
Sukupuoli:  Naaras
Klaani: Tuuliklaani
Asema: Pentu 

Ulkonäkö: Käärmeaskel on aikuisenakin keskivertoa pienempi kissa, solakka mutta pitkä jalkainen, aika perus tuuliklaanilainen. Hänellä on lyhyt tiheä turkki, joka on pohjaltaan kermanvärinen, leopardi kuvioinnilla jotka ovat juuri sopivasti vähän ruskeampia ja osittain vielä tummempia. Hänen selässään kuitenkin kulkee ruskea kyystä tuttu tumma kuvio. Käärmeaskel omaa raidakkaan hännän, sekä päälaellaan myöskin ruskeita raitoja. Käärmeaskeleen silmät ovat meripihkan väriset, vähän vaaleammalla puolella. Käärmeaskeleella on myöskin pitkät viikset, sekä pinkki nenä yhden mustan pisteen kanssa. Hä  omaa myöskin päässään ruskeat pisteet kuin kulmakarvoina. Tassuissaan hänellä on valkeat sukat, jotka peittävät vain tassut, mutta myöskin hännänpään. Naaraan korvat ovat terävät lopusta. Hänen turkissaan on myös vivahdus oranssia.
Kuva: https://image.shutterstock.com/image-photo/bengal-cat-lies-plays-sun-260nw-1978398929.jpg

Luonne: Naaras on energinen, reipas, sekä halukas oppimaan kaiken mitä maailmassa on tietää, häntä on vaikea pidätellä paikallaan. Käärmeaskel saattaa jopa vilkkaudestaan puhua ennen kuin ajattelee. Älä ota sitä väärin, hänellä on tilannetajua, joskus hän vain puhuu suunsa ohitse. Pentuna hän on ainakin mahdoton eikä haluaisi mennä nukkumaan lainkaan. Oppilaana hän ainakin yrittää parhaansa totella sääntöjä, eikä kuitenkaan rikkoisi sääntöjä tahallaan. Käärmeaskeleelle klaani on kaikki kaikessa, hänelle olisi maailman loppu jättää klaaninsa taakse syystä kuin toisesta. Käärmeaskel myös kunnioittaa vanhempia kissoja, ja kun hän on huonolla päällä hänet luultavasti löytää tuijottamassa pentuja tai puhumassa vanhuksille. Naaras mielusti peittää kaikki negatiiviset tunteet iloisuutensa alle, aivan kaikki surusta lähtien. Vaikeina aikoina naaras usein rukoileekin tähtiklaania, muuten hän kyseenalaistaa koko uskonnon olemassa oloa, kyllä hän uskoo siihen, hänellä on vain niin paljon kysymyksiä miten ja miksi. Toisin kuin useammat kissat Käärmeaskel rakastaa sadetta, se rauhoittaa häntä. Ystäviensä vuoksi hän on uhkarohkea, ehkä jopa yllytys hullu. Vain harvoin näet todella naaraan ajatuksiinsa uppoutuneena. 

Menneisyys: Käärmeaskel syntyi yksin pentueeseen, rakastavalle isälle ja emolle.

Muuta: Käärmeaskel on parempi saalistamaan kuin taistelemaan, sekä hän omaa harvinaisen hyvän kuulon. Päädyin näille sivuille linkinvaihtajanne kautta kun etsin hyviä roolipeli sivuja
Toiveet: Naaras on todella penturakas, jos ei muuten hän haluaisi joku päivä toimia kasvatti emona ellei kumppania löydy, kyllä hän kumppaninkin haluaisi mutta päätoive on pennut.


Ropettaja: Miu

Mestari: Sointupuro
Kp: 0