top of page

Kanttarellisydän


Sukupuoli: Naaras
Klaani: Myrskyklaani
Asema: Parantaja/kuningatar

Ulkonäkö: Kanttarellisydän on siro ja solakka naaras, jonka turkin laatu on hyvin ohutta ja pehmeää. Naaras ei ole kovin pienikokoinen, mutta ei kovin suurikaan, joten sanottakoon häntä sopusuhtaiseksi. Kanttarellisydämen kasvot ja takapää keskiselästä lähtien ovat vaaleankylmänruskeita ja aluetta raidoittavat tuskin huomattavat ohuet, hieman tummemmat raidat. Hännässä raidat ovat paksumpia ja selkeämpiä. Naaraan molemmat kyljet sen sijaan ovat vaaleanlämpimänruskeita, samoin etujalat, joita raidoittavat selkeästi takapäätä suuremmat raidat. Omaa valkoisen kuonon, kauluksen, rinnan, vatsan ja tassut. Kuonon valkoinen merkki ylettyy epäsymmetrisesti silmien väliin. Viikset ovat valkeat ja pitkät.
Kanttarellisydämen kasvot ovat muodoltaan suloisen kolmionmalliset, jota korostavat suuret kolmionmuotoiset korvat. Naaraalla on mantelinmuotoiset, syvän kullankeltaiset silmät, joiden vahva väri muistuttaa kanttarellia. Toisin kuin muualla kehossa, naaraan kasvoissa on selkeä tabby-kuvioisille kissoille tuttu kuvio. Otsalla lepää tummanruskea m-kuvio ja naaraan molemmista silmäkulmista lähtee tummanruskeat raidat viistosti alaspäin. Myös naaraan poskilla on tummanruskeita juovia. Omistaa punaruskean nenän ja polkuanturat.
Kuva: https://images.app.goo.gl/LTaDn3x4e8KmcgWw8

Luonne: Jos Kanttarellisydäntä voisi kuvailla muutamalla sanalla, olisivat ne lempeys, antaumus ja usko. Naaras on erittäin hellä ja hyväsydäminen ja haluaa antaa kaikkensa parantajana. Haluaa asettaa klaaninsa etusijalle kaikessa, mutta rakastaa lähimmäisiään koko sydämestään ja olisi näiden vuoksi valmis tekemään mitä tahansa. Tasainen ja huolehtivainen persoona, joka kuitenkin rakastaa nauramista ja elämän pieniä iloja: auringonpaistetta, aamukastetta, pentujen naurua.
Kanttarellisydämen lempeydellä on myös huonokin puoli. Jos naarasta näpäytetään, ei tämä osaa puolustaa itseään. Kantaakin yleensä pahaa oloaan yksin sisällään, sillä ei halua vaivata muita ja aiheuttaa näille huolta. Haluaa kuitenkin aina auttaa muita ja osaa kuunnella hiljaa ja myötätuntoisesti muiden murheita. Kanttarellisydämelle kerrotut salaisuudet ja murheet eivät leviä eteenpäin tehden naaraasta luotettavan ystävän.
Omaa syvän uskon Tähtiklaaniin ja taivaallisen klaanin johdatukseen sekä asettaa tassunsa tiukasta soturilain polulle, mutta saattaisi olla valmis rikkomaan sitä hyvän ja oikeaksi uskomansa asian vuoksi. On erittäin uskollinen klaanilleen ja tekisi mitä vain klaanitovereidensa vuoksi, mutta ei epäilisi auttaa klaaninsa ulkopuolista kissaa hädässä.

Menneisyys: Syntyi emolleen ja isälleen viherlehden loppupuolella. Jo ansiaskelistaan lähtien Kanttarellisydän tunsi vetoa parantajan työtä kohtaan ja kun Hohtolehti valitse hänet oppilaakseen, oli se naaraalle toteutunut unelma.
Emo: Niittylumo
Isä: Vesikallio
Veli: Kivikkotaival
Sisar: Vatukkasielu
Eno ja täti: Vehnäturkki, Tulihelmi
Serkut: Huomentassu, Hiekkakynsi
Emon vanhemmat: Pikkupuro ja Mustaukkonen
Isän vanhemmat: Suomusiipi ja Roihumieli

Muuta: Kunnioittaa suuresti mestariaan Hohtolehteä ja tämän päätöstä asettaa klaani aina etusijalle. Kanttarellisydän omaa loistavan yrttimuistin sekä vahvan uskon Tähtiklaaniin.

 

Toiveet: Palvella klaaniaan viimeiseen hengenvetoon asti sekä jäädä kissojen muistiin loistavana parantajana.


Ropettaja: Aurinkokajo

Entinen mestari: Hohtolehti
 

Kp: 999

KANTTIS.jpg
bottom of page