top of page
kielo.jpg

Kielotassu


Soturinimi: Kielomyrsky
Sukupuoli: Naaras
Klaani: Varjoklaani
Asema: Oppilas

Ulkonäkö: Kielomyrsky on omalla tavallaan suloinen naaras. Hänellä on keskipitkä - ei lyhyt, vaan vähän tavallista pidempi - turkki, joka on laadultaan tiivistä, pörröistä ja pehmeää; naaraan on pakko sukia se päivittäin, jottei se näytä epäsiistiltä. Vaikka Kielomyrsky ei Jokiklaanin kissa olekaan, hylkii hänen turkkinsa normaalia paremmin vettä, tiettyyn pisteeseen saakka, mutta kun se lopulta kastuu, sen kuivumiseen menee ikuisuus. Väriltään turkki on valkoista. Ruumiinrakenteeltaan Kielomyrsky on siro ja solakka. Hänellä on pitkät, vahvat jalat sekä suuret käpälät, joilla on helppo tarpoa kaikenlaisella maaperällä. Hänen polkuanturansa ovat hennon vaaleanpunaiset ja kohtalaisen pehmeät, jotka kuluvat helposti rikki ja verille ukkospoluilla ja kivikossa. Kynnet ovat hyvin terävät ja puhtaan valkoiset. Naaraan nenänpää on vaaleanpunainen. Kielomyrsky omaa melko kauniit pyöreähköt kasvot, joiden hallitsevin piirre lienee suuret ja syvät tummansiniset silmät. Naaraalla on ehkä hieman tavallista pienemmät korvat, jotka ovat puhtaan valkoiset. Häntä on pörröinen.
Kuva: https://www.warrenphotographic.co.uk/photography/cats/39424.jpg

Luonne: Kielomyrsky on pääasiassa pirteä, eloisa, virtaa täynnä oleva kissa, joka ei ole hetkeäkään paikoillaan, vaan pomppii paikasta toiseen levittäen iloa ympärilleen. Häntä voisi verrata nuoreen oppilaaseen. Kielomyrsky on puhelias ja aina iloinen. Naaras ihastuu hyvin usein. Useimmiten hän peittää alkuun tunteensa ja ei tahdo elätellä turhia toiveita tietäen näin satuttavansa itseään. Jos ihastuksen kohdekin kuitenkin näkyy välittävän tästä vähän enemmän kuin pelkästään ystävänä, ihastus muuttuu hyvinkin nopeasti kiihkeäksi rakkaudeksi, jota naaras ei juuri osaa peittää. Hän kuitenkin odottaa kollin tekevän ensimmäisen ratkaisevan siirron. Kielomyrsky on hyvin jääräpäinen ja ei anna sitten missään asiassa periksi jos on oikein jotain päättänyt. Hän on todella utelias ja hyvin innokas kokeilemaan suunnitelmiaan. Ei hän kuitenkaan tahallaan yritä rikkoa lakia ja hankkia itselleen ongelmia, mutta maailma on vain niin jännittävä paikka. Voimme siis huomata, että naaras harvemmin miettii etukäteen tekojensa seurauksia. Energinen, lojaali ja idearikas Kielomyrsky on lyhyesti sanoen hyvin mielenkiintoinen ja riemastuttava persoona.

Menneisyys: Kielomyrskyn emo ja isä menehtyivät naaraan ollessa pentu.
Emo: Pähkinäsäde - ruskea rauhallinen naaras. Edesmennyt kuningatar vietti aikansa pääasiassa pentutarhan sisäpuolella kumppaninsa Yömyrskyn kuoleman jälkeen ja menehtyi pian surunsa vuoksi.
Isä: Yömyrsky - oli harmaa energinen kolli. Yömyrsky kuoli hieman Kielomyrskyn syntymän jälkeen taistelussa Myrskyklaania vastaan.

Muuta: Kielomyrsky on erittäin taitava saalistamaan; hän on nopea ja ketterä. Kielomyrsky on saanut nimensä etuliitteen (Kielo-) valkoisesta turkistaan, ja loppuosan (-myrsky) luonteensa vuoksi. Kielomyrskyn ominaistuoksu on verrattavissa mustikoihin, sekä aamukasteeseen. Naaras uskoo Tähtiklaaniin omalla tavallaan; pakkohan sen on olla olemassa kun Pimeyden metsäkin on, muttei kuitenkaan palvo sitä yhtä hartaasti kuin valtaosa klaaninsa kissoista.

Toiveet: Kielomyrsky haluaa kehittyä klaaninsa parhaaksi soturiksi ja saada osakseen arvostusta, myös muissa klaaneissa. Hän haluaa myös kouluttaa oppilaan, m
utta miettii, että riittääkö hänen kärsivällisyytensä siihen. Lisäksi myös pentujen hankkiminen kiinnostaa naarasta, kunhan hän vain on ensin löytänyt sen "oikean".

Ropettaja: Kaarnasydän

Mestari: Tuiskemyrsky

Kp: 63

bottom of page