top of page

Koivutassu


Soturinimi: Koivunenä
Sukupuoli: naaras
Klaani: Myrskyklaani
Asema: pentu

Ulkonäkö: Siinä, missä monet muut Myrskyklaanin naaraat ovat pieniä ja solakoita, Koivunenä on suurikokoinen ja lihaksikas, jopa kollimainen rakenteeltaan. Ei Koivunenä silti mikään jättiläinen ole, mutta selkeästi tavallisia naaraita hieman suurempi. Naaraalla on valtavat, valkeat tassut, joilla on helppo rämpiä lumessa tai tainnuttaa vastustaja, mutta jotka saattavat Myrskyklaanin reviirin tiukassa aluskasvillisuudessa olla hieman kömpelötkin.
Koivunenä omistaa ohuen, mutta pehmoisen puhtaanvalkean turkin, jota halkovat ohuet mustat raidat. Selässä ja hännässä raidat ovat hieman paksummat ja ne ohenevat selkeästi jalkoihin ja kasvoihin mennessä. Otsassa Koivunenällä on tabby-kuvioisille kissoille tuttu M-kuvio. Kasvoissa, jaloissa ja hännässä naaraalla on mustien raitojen lisäksi hopeisia viiruja, jotka erottuvat vain läheltä katsottaessa. Naaraan kaulus, vatsa ja käpälät ovat kokonaan valkeat.
Koivunenän silmät ovat vaalean lehdenvihreät kuin juuri lehteen puhjenneet koivut. Kuten naaraan käpälätkin, myös korvat ovat astetta suuremmat ja toinen niistä saattaa olla välillä lurpallaan. Nenä ja polkuanturat naaraalla ovat punaruskeat.

Luonne: Koivunenä on varsinkin pentu- ja oppilasaikanaan riehakas persoona, joka on aina mukana, kun sattuu ja tapahtuu. Soturi-ikään tullessa naaras on rauhoittunut jo hieman, mutta omaa yhä leikkisän luonteen ja villin sydämen. Koivunenä on ehdottoman uskollinen klaanilleen, soturilaille ja ystävilleen, ja annetut tehtävät hän hoitaa huolella ja varmuudelle. Naaras osaa olla hyvinkin huumorintajuinen, rento ja riehakas, mutta sisartaan Pihlajahäntää hän hoivaa kuin synnynnäinen emo. Varsinkin läheisiään kohtaan naaras saattaa olla jopa hieman omistushaluinen johtuen siitä, että hän pelkää menettävänsä nämä aivan kuin menetti vanhempansakin.
Koivunenästä löytyy myös kunnianhimoa, joka ajaa häntä tekemään kaikkensa klaaninsa hyväksi. Koivunenällä on vahva persoona ja hän on aina valmiina puolustamaan arvojaan ja mielipiteitään. Kärkästä se ei hänestä kuitenkaan tee. Koivunenä on myös pohjattoman utelias kissa, joka ei tuomitse muita menneisyyden tai sukujuurien perusteella. Naaras haluaa aina ajatella kaikista parasta ja on valmis antamaan kissoille uuden tilaisuuden, sillä ei ole pitkävihainen tai valmis kantamaan kaunaa.

Menneisyys: Syntyi hiirenkorvaan aikaan sisarensa Pihlajahännän kanssa. Menetti hyvin nuorena molemmat vanhempansa ja ikävöikin näitä päivittäin. Naaras ei kuitenkaan ole antanut ikävän häiritä menoaan ja onkin päättänyt pitää vanhempiensa kuoleman jälkeen hyvää huolta sisarestaan Pihlajahännästä, jotta tämä ei ikinä tuntisi olevansa yksin.
Emo: Unikkoaamu
Isä: Kauriinloikka
Sisar: Pihlajahäntä
Emon vanhemmat: Havuhäntä ja Kirkaspolku
Isän vanhemmat: Haukkapolte ja Pisarasydän
Tädit ja setä: Lumitaivas, Kyyneltassu, Kuurapentu, Tiikeripentu
Serkku: Katveyö

Muuta: Koivunenä on loistava taistelija, mutta ei niin hyvä metsästäjä kömpelöiden käpäliensä takia. Myös kiipeily on lähellä naaraan sydäntä, ja tämä on mukana aina, kun luvassa on vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Erikoislupa.

Toiveet: Palvella klaaniaan kunnialla ja perustaa joku päivä perhe Vanamotulen kanssa. Nuoskaposken oppilaaksi.

Ropettaja: Aurinkokajo

Mestari:
Kp: 60

bottom of page