Kuilukynsi

 

Sukupuoli: kolli
Klaani:  Myrskyklaani
Asema: Soturi

Ulkonäkö: Suurikokoinen, lihaksikas ja hyvin komea kolli, jonka turkin pohjavärinä toimii tummanharmaa, jossa on selkeä tummanruskea vivahdus. Kuilukynnen turkissa on ei-niin klassinen tabbykuviointi ja mustat raidat ovatkin epätasaisia, sahalaisia ja ”teräviä” -kuin veitset. Turkki on hyvin ohutta ja karheaa ja sen alta pilkistävät voimakkaat ja tiukat lihakset. Omistaa valkeat käpälät sekä leuan. Kuilukynnen silmät ovat hyvin erikoiset ja ainoastaan hänen velipuolellaan Vaahterasumulla on samanlaiset. Ne ovat ilmeettömät, jäänsiniset silmät, jotka ovat keskeltä vaaleammat ja reunoilta tummemmat. Kollin tunteita ja ajatuksia ei tämän silmistä pysty näkemään ja jos jääsinisestä tyhjyydestä jotakin huokuu, on se kylmä tarkkaavaisuus. Kollin häntä on hyvin pitkä ja ohut, kuin ruoska. Omistaa mustan nenän ja polkuanturat.

Luonne: Hyvin tasainen, tarkkaavainen ja kohtelias persoona niiden mielestä, jotka eivät kollia kunnolla tunne. Kuilukynttä voisi kuvailla myös oikeaksi naistenmieheksi, sillä pehmeä-äänisenä, komeana ja kohteliaana kollina tämä pystyy saamaan naaraat puolelleen. Vaikuttaa hyvin luotettavalta, mukavalta ja aivan tavalliselta kissalta, mutta ulkokuorensa alle kolli kuitenkin kätkee suunnitelmallisen, julman ja kostonhimoisen itsensä. Kuilukynsi on luonnonlahjakkuus piilottamaan oikeat ajatuksensa ja tavoitteensa. Omaa myös erittäin terävän älyn sekä manipuloinnin taidon. Jos kolli menisi heikkouskoiselle sanomaan, että yö on päivä, ei olisi epäilystäkään, etteikö kollia uskottaisi. Osaa myös valehtelun jalon taidon ja saa tunteellisilla puheillaan puolelleen kissan kuin kissan, pehmeä-ääninen kun on. Kuilukynsi menee eteenpäin motolla ”minulla ei ole mitään menetettävää” ja siksi onkin valmis menemään kuinka pitkälle tahansa saadakseen tuhoa aikaan.

Menneisyys: Syntyi Virheaskeleelle ja edesmenneelle tuntemattomalle erakkonaaraalle lehtikadon viimeisten lumien aikoihin. Kuilukynnen emo kuoli kollin ollessa hyvin pieni epäilyttävissä olosuhteissa ja tämä onkin siitä asti ollut isänsä hoivissa. Virheaskel onkin aivopessyt poikansa vihaamaan klaaneja, eritoten Myrskyklaania, ja on kouluttanut Kuilukynnen taitavaksi taistelijaksi ja valehtelijaksi.
Isä: Virheaskel
Emo: tuntematon erakkonaaras
Velipuolet: Vaahterasumu, Koskitassu
Täti: Sirkkatassu
Tätipuoli: Poutalampi
Isän vanhemmat: Korppihäntä ja Säröpolte
Emon vanhemmat: tuntemattomat

Muuta: Loistava manipuloija sekä taistelija. Vihaa Virheaskeleen manipuloinnin takia Myrskyklaania ja Kuilukynnen elämäntehtävänä onkin aiheuttaa mahdollisimman paljon tuskaa kyseiselle klaanille ja eritoten velipuolelleen Vaahterasumulle.
Virheaskeleen viha Myrskyklaania ja entistä perhettään kohtaan kumpuaa kaukaa hänen menneisyydestään, jolloin Virheaskeleen ja hänen entisen kumppaninsa Punasydämen poika, Koskitassu, loukkaantui pahasti jouduttuaan kaksijalkojen vangiksi ja erakoiden pieksemäksi. Koskitassu ei ikinä parantunut sisäisistä vammoistaan ja hän kärsikin kovista kivuista pelastuttuaan. Myrskyklaanin parantajakaan ei kyennyt auttamaan kollia, ja lopulta Punasydän antoi Koskitassulle kuolonmarjoja vapauttaen tämän kivuista. Virheaskel ei ikinä antanut anteeksi kumppanilleen tämän tekoa. Kolli ei myöskään suvainnut enää Vaahterasumua, joka pysyi emonsa tukena, ja lopulta Virheaskel lähtikin klaanista metsäpalon jälkeen kadoten kaksijalkalan varjoihin.
Soturilipuke.

Toiveet: Rakastava kumppani ja pentuja <3 Hah, menitte lankaan! Oikeasti haluaa pyyhkiä Myrskyklaanin maan päältä ja satuttaa eritoten velipuoltaan Vaahterasumua.

Ropettaja: Aurinkokajo
Kp: 489

14848183.jpg