top of page

Kuparitassu


Soturinimi: Kupariläiskä
Sukupuoli: Kolli
Klaani: Myrskyklaani
Asema: Pentu 

Ulkonäkö: Pohjaväriltään hiekanruskea kolli, jonka turkista osa on suurien suklaanruskeiden läiskien peitossa. Myös puolet kasvoista ovat suklaanr
uskeat.  Koko kehossa häntää ja korvia lukuun ottamatta on pohjaväriä tummempia juovia. Valkoinen vatsa, rinta ja hännänpää. Valkoista on myös läiskinä selässä ja kyljissä, sekä jaloissa ja kasvoissa merkkeinä. Häntä on raidallinen. Vasen silmä on metsänvihreä, ja oikea vedensininen. Kasvojen vasemmalla puolella on useita pieniä arpia, jotka kolli sai pienenä pudottuaan orapihlajapensaaseen. Solakka ja sopusuhtainen kolli, jolla on hieman normaalia suuremmat ja teräväkärkisemmät korvat. Lyhyt, tiheä turkki, joka pitää yllättävän hyvin vettä. Hyvin ilmeikäs ja helposti luettava persoona.

Luonne: Kupariläiskä pyrkii olemaan lähtökohtaisesti ystävällinen kaikille. Hän saattaa nälviä leikillään sellaisia kavereitaan, joiden huumorintajun tuntee. Muille hän on kuitenkin kohtelias, eikä hän ikinä loukkaisi toisia tahallaan. Kovin meneväinen ja hauskanpitoa arvostava kissa, joka ei pentuna ihan aina kuuntele vanhempiaan. Tiedonhaluinen ja utelias. Todella sosiaalinen, ja pitääkin hyviä kaverisuhteita yllä väsymättä. Ei pelkää näyttää “heikkoa” tai lempeää puoltansa, ja auttaakin mielellään apua tarvitsevia. Vahva usko Tähtiklaaniin ja soturilakiin. Palvelee klaaniaan parhaansa mukaan ja on melkeinpä väsymätön työntekijä. Omaa hyvän itsetunnon ja tietää arvonsa terveellä tavalla - hän ei vähättele itseään, muttei alennu turhaan ylpeilyynkään.

Menneisyys: Valomyrskyn ja Kalliotaivaan poika, Pakkaspennun, Muskottipennun 
ja Paahdepennun veli. On ollut aina utelias isänsä entisestä perheestä, ja ystävystyykin velipuolensa Aropennun kanssa jo pienenä.

Muuta: Todella hyvä kiipeilijä. Kupariläiskä nauttii korkealla olemisesta, ja on yksi ketterimmistä kiipeilijöistä klaanissa. Hän on tippunut puusta kerran pienenä - ansaiten arvet kasvoihinsa - mutta siitä huolimatta rakastaa kiipeilyä ja haluaa aina vain korkeammalle.
Tälle “lupa tehdä ylimääräinen hahmo” -lupa arvonnasta (eli kuudes hahmoni Myrskyyn).

Toiveet: Päästä korkealle sekä vertauskuvallisesti että kirjaimellisesti

Ropettaja: Zare

Tuleva mestari: Korentovälke

Kp: 20

 

Untitled259_20220809193945.png
bottom of page