top of page

Lohipentu

 

 

Nimi: Lohipentu
Soturinimi: Vähän mietinnän alla. Lohiloiske, Lohenlaulu..?
Sukupuoli: Kolli
Klaani: Jokiklaani
Asema: Pentu

Ulkonäkö: Lohipentu on pohjaväriltään miltei kirkkaanvalkoinen, calico-kuvioinen kissa. Hänellä on suurin piirtein saman verran mustaa ja oranssia turkissaan, mustaa ehkä hitusen enemmän. Hänen oransseissa laikuissaan on tummempia raitoja. Lohipennulla on lyhyet jalat ja matala selkä. Hän on hyvin pienikokoinen normaaleihin pentuihin nähden. Lohipennulla on yllättävän lyhyt häntä ja hieman keskipitkää lyhyempi turkki. Lohipennun silmät ovat hailakankeltaiset. Hänellä on hyvin vedenläpäisevä ja kiiltävä turkki sekä suurehkot korvat. Hänen ihonsa (nenä, korvien sisus ja anturat) on vaalean
punaista ja niissä on mustia täpliä.

Luonne: Lohipentu on
hieman arka ja sivusta seuraajan rooliin asettuva. Hän ei pidä puhumisesta suurelle yleisölle ja välttää katsekontaktia. Hän alkaa hyvin herkästi änkyttämään vaikeissa ja jännittävissä tilanteissa. 
Kuitenkin vastapuolena Lohipentu on äärimmäisen nopea oppimaan ja on vikkelä sanoissaan silloin, kun tuntee itsensä turvalliseksi. Hän pitää erityisesti vitsien kertomisesta.
Lohipennulla on hyvä muisti ja hän arvostaa pieniä yksityiskohtia. Ystävänä hän on vertaansa vailla - yrittää ymmärtää, vaikkei voisi ymmärtää alkuunkaan.
Hän on hyvin miellyttämisenhaluinen eikä pidä konflikteista lainkaan. Siksi hän usein taipuukin asioihin, mihin ei oikeasti haluaisi.

Menneisyys / perhe:
Emo: Nopsaraita
Isä: Taivalrusko
Sisarukset: Aavapentu ja Riuttapentu, sekä Viimakynsi, Tummatuohi ja Tulvayö vanhemmasta pentueesta

Muuta: Erityistaitoja Lohipennulla ei vielä hirveästi ole - hän on pieni, eikä ole päässyt näyttämään kykyjään kaikkeen.

Toiveet: Ei toiveita mestarin tai pentujen suhteen. Kumppani olis myöhemmin kiva!


Ropettaja: Paku

Kp:

bottom of page