top of page

Kiirasvalhe

 

Entinen nimi: Lumikuono
Sukupuoli: Kolli
Klaani: Varjoklaani
Asema: Parantaja


Ulkonäkö: Solakka lumivalkoinen kolli joka omaa suvussaan kulkevat sirpaleiset marinen siniset silmät. Kollin häntä on pitkä ja jalat sopusuhtaiset. Lyhyt, pehmeä turkki myötäilee jänteviä lihaksia. Liikkeissään Lumikuono on taitava ja sulava. Kolli on perinyt emoltaan kauniit terävä reunaiset korvansa ja sirot piirteensä. Lumikuono on kuitenkin huomattavasti suurempi kun sisaruksensa. Kollin komeita piirteitä täydentää pitkähköt viikset ja pikimusta kirsu. Kollin kynnet ovat pitkät, terävät ja tummat kuten suurimmalla osalla varjoklaanilaisista. Sirosta rakenteestaan huolimatta Lumikuono on lihaksikas ja varma liikkeissään. 


Luonne: Lumikuono on klaanilleen ja Tähtiklaanille uskollinen hiljainen kolli. Lumikuono viihtyy hyvin ystäviensä kanssa mutta hoitaa tehtävänsä aina ensin. Kollin luottamuksen kerran voitettuaan voi luottaa siihen ettei hän jätä sinua hädän hetkellä ja auttaa aina tarvittaessa. Lumikuono on uskollinen vain ja ainoastaan Varjoklaanille ja Tähtiklaanille muttei koskaan jättäisi apua tarvitsevaa kissaa hätään. Hän on rauhallinen ja lempeä muttei ujo. Hiljainen hän on yleensä mutta ystäviensä ja läheistensä seurassa eloisa. Lumikuono on määrätietoinen ja jotain kerran luvattuaan pitää lupauksensa. Hän auttaa aina ystävänsä pulasta. Lumikuono arvostaa taitavia sotureita riippumatta heidän taustastaan vaikkei erityisemmin välitä kotikisuista. Kolli pitää pennuista ja toivoo että saisi joku päivä olla isänä pennuilleen.


Menneisyys: Lumikuono syntyi Kalmasydämelle ja Tuhkaviirulle viherlehden lopulla. Lumikuonon lapsuus oli huoleton, hän varttui sisarustensa Koskiturkin, Ruiskynnen ja Utuhännän kanssa varjoklaanissa. Hänen isotätinsä Vuolaspuron kuoleman jälkeen Lumipennun kiinnostus heräsi parantajaksi ryhtymisestä. Lehtien alettua pudota maahan kun hänen ja sisarustensa oli aika aloittaa soturikoulutuksensa hän keräsi rohkeutensa ja kysyi Laventelikasvolta voisiko hän päästä tämän oppilaaksi. Tuosta illasta alkoi Lumikuonon taival parantajaksi.


Muuta: Vaikka Lumikuono on parantaja hän osaa taistella ja metsästää vaikkei hän kummoinen metsästäjä olekkaan.
Toiveet: Toiveena kumppani ja pentuja


Ropettaja: Lasipallo 

Entinen mestari: Laventelikasvo
Koulutetut oppilaat: Si
iliturkki
Oppilas: Peuratassu

Kp: 1142

bottom of page