top of page
Muskotti.jpg

Muskottitassu

Soturinimi: Mietinnässä.
Sukupuoli: Kolli
Klaani: Myrskyklaani
Asema: Oppilas


Ulkonäkö: Muskottitassu on normaalikokoinen, solakka kolli. Hänellä on vaalea, karamellinruskean värinen turkki. Jaloissa turkin väri on tummempaa, ja haalistuu ikään kuin liukuen muuhun turkkiin nähden ylöspäin mentäessä. Myös kasvoissa on hieman tätä tummempaa väriä: nenässä, silmien alla sekä aavistuksen otsassa. Turkki on pituudeltaan lyhyttä ja helposti hoidettavaa. Häntä pitkä ja vaaleanruskea. Korvat ovat suipot ja ne kehystävät Muskottitassun kasvoja, tehden kasvoihin terävän ilmeen. Väriltään ne ovat tummanruskeat. Viikset valkoiset ja pitkät. Muskottitassun silmät ovat lumoavat, mantelinmuotoiset ja väriltään merenvihreät. Todella tummanruskeat, lähes mustat anturat sekä nenä.
Kuva: https://ibb.co/dMqX2Rw


Luonne: Muskottitassu on luonteeltaa hyvin ystävällinen ja lempeä, varsinkin läheisimmilleen. Alkuun saattaa vaikuttaa hieman varautuneelta, mutta kun Muskottitassuun tutustuu, saa huomata, että kolli on hyvin rento ja hauska tyyppi. Vaikka Muskottitassu onkin toisinaan hieman varovainen, on hän useimmiten leikkisä ja malttamaton. Yleensä seurallinen ja puhelias. Tarvittaessa suorasanainen, mutta yleensä rauhaisa ja miettii ensin mitä sanoo. Osaa hillitä omia tunteitaan. Muskottitassu on oma-aloitteinen ja uskalias, osaa tehdä itsenäisiä päätöksiä ja seisoo niiden takana. Soturilain kunnioittaminen on Muskottiassulle tärkeää, ja onkin täysin uskollinen omalle klaanilleen.
 

Menneisyys: Muskottitassun emo on Valomyrsky ja isä Kalliotaivas. Hänellä on kolme sisarusta: Kuparitassu, Pakkastassu ja Paahdetassu. Lisäksi velipuoli Arotassu.

Toiveet: Olla kunnioitettu Myrskyklaanin soturi, jonka tiedetään tekevän kaikkensa klaanin eteen. Kumppani ja pentuja aikanaan.


Ropettaja: Tikru

Mestari: Villiviiksi


Kp: 410

bottom of page