top of page
narsissi.jpg

Narsissiveri

 

Sukupuoli: Naaras
Klaani: Varjoklaani
Asema: Soturi
 

Ulkonäkö: Narsissiveri on pienehkö naaras värittömän harmaalla turkilla ja haalealla tabby-kuvioinnilla. Veljestään poiketen tällä on kyllä ruskeat silmät, mutta niissä on ripaus hiirenkorvan aikaan kukkivaa narsissinkukan väriä, hentoa ja viatonta keltaista. Mustanruskea kirsu, valkoisen ja mustan kirjomat viikset ja terävähköt korvat omaava naaras on yleisilmeeltään lempeä ja vaitelias. Harvoin avoimesti naurava tai sureva, sukujuurtensa hiljentämä kissa. Hänen kasvoillaan on monesti hieman varovainen, sopuisa ilme. Luunvalkeat kyntensä naaras pitää terässä ja pitkähkö häntä auttaa häntä tasapainottelemaan. Varjoklaanilaisittain pienehkö ja sirorakenteinen kissa jonka tummanpuhuva turkki soveltuu varjoiseen maastoon. Kevyen olemuksensa takia vikkelä ja ketterä taistelija, jonka pienehkö rakenne huijaa huippukuntoisen naaraan näyttämään korkeintaan kaksitoistakuiselta oppilaalta.  

Kuva (Narsissiveren väritys on hieman tummempi, mutta ihan kohtalaisen hyvä kuva) : https://www.wallpaperflare.com/static/751/1014/368/cat-face-eyes-yellow-wallpaper-preview.jpg

Luonne: Hän tekee osansa ja sopeutuu eteen tuleviin tilanteisiin ilman sen suurempia ongelmia. Narsissiveri on kasvatettu isänsä tapaan suoraselkäiseksi taistelijaksi. Emonsa tempperamenttia hän ei kuitenkaan perinyt, vaan on aika sopuisa kissa. Ei hän nyt aivan kaikenlaista kohtelua salli, mutta myöntyy kuitenkin kohtaloonsa mukisematta. 
Klaanitovereitaan kohtaan lempeä ja suhtautuu toisiin sotureihin kunnioituksella. Hän pyrkii kohtaamaan maailman vääryydet peiliniä, välttäen kannan ottamista avoimesti. Narsissiveri kasvatettiin hieman vanhollisesti, eikä hän uskalla heti päästää kissoja lähelleen, piiloutuen veljensä ja hiljaisuuden taakse.
Kunnioittaa vanhempiaan ja sukujuuriaan, vaikkei täysin puhdasverinen kissa olekkaan (isänemonemo oli kotikisu ja emonemonisä oli erakko). Kunnia on iskostettu perusarvona naaraaseen jo nuorena, eikä hän halua olla häpeäksi suvulleen. Klaanin vinksahtaneen rakenteen hän huomasi jo nuorena, vaikkei rohkenisi siitä huomauttaa. Hän on sisimmässään utelias ja leikkisä naaras, se vain karsittiin hänestä pentuja jotta hän olisi perheelleen kunniaksi, ehkä jonain päivänä kun Varjoklaanin tilanne on toinen, pääsee tämäkin puoli esiin Narsissiverestä. 

Menneisyys: Narsissiveri on syntyperäinen varjoklaanilainen jo toisessa polvessa ja sitä ylempänä suvulla on vahvat juuret varjoklaanin mahtavimmissa suvuissa. Hän arvostaa sukuaan ja perhettään suuresti. Narsissiveri syntyi aikaan jolloin klaanissa vallitsi sisäinen kahtiajakautuminen ja hän sukujuurtensa takia ei oikeastaan pudonnut kummallekkaan puolelle, vaan tasapainotteli rotkon ylittävällä hennolla oksalla jakauman puolivälissä. Hän kasvoi veljensä varjossa piileksien ja oli jo myöntynyt kohtaloonsa metsästäjänä, kunnes yllätyksekseen Riekomielen poika valitsi hänet yhtenä päivänä rajapartioon ja Narsissiveri sai mahdollisuuden valita puolensa, ei sillä että naaras olisi välttämättä halunnut valita sukunsa ja unelmiensa välillä. Soturinimensä hän ansaitsi kynsin, tahraten sirot tassunsa vereen jo ennenkuin edes ymmärsi mitä oli tehnytkään.
Sirppiroihun ja Karusydämen tytär, Tuiskemyrskyn sisar.
 
Muuta: Narsissiveri on taitava taistelija, kiitos mestarinsa, eikä hän nyt varsinaisesti klaanin heikoin metsästäjäkään ole. Häntä kiehtoo suuresti kissojen tarinat, miksi he kasvoivat sellaisiksi kun ovat ja keille he ovat sukua. Narsissiveri yrittää ymmärtää klaanitovereitaan, vaikkei välttämättä uskaltaisi heitä vastaan asettuakkaan omia arvojaan puollustamaan. Hioo mielellään taistelu taitojaan, eikä koskaan kieltäytyisi tarjouksesta harjoitella. Toimii mielellään mestarina
Toiveet: Jääsirpaleen oppilaaksi, kumppani ja pentuja tulevaisuudessa
Ropettaja: Lasipallo

Entinen mestari: Jääsirpale

Kp: 212

bottom of page