Orvokkitassu


Soturinimi:  Orvokkiviima
Sukupuoli: Kolli 
Klaani: Tuuliklaani
Asema:Oppilas

Ulkonäkö: Orvokkiviima on monenmielestä todella naarasmaisia  piirteitä omaava nuori herra. Häntä on jopa arvailtu isoksi naaraaksi, Saaden tiukat sanomiset takaisin.  Orvokkiviima on hiukan tavallista kissaa isompi ja hän omaa pitkät jalat,  jotka tekevät hänestä notkean ja kevyen näköisen koostaan huolimattaan.Turkin väri on kylmän siniharmaa  ja turkki on lyhyttä ja siistin   näköistä Orvokkiviiman tarkan huolenpidon ansiota. Silmät ovat kuin emollaan - Täyteläisen meripihkan väriset.  Kasvot ovat sirot, Ja oikealla puolella hänen kasvoistaan on valkoinen laikku, Joka ympäröi silmän. Hänellä on myös vasemmassa takajalassaan  sääreen asti valkoinen  ”sukka ”.  Kasvoista vielä, Hänen korvansa ovat kolmion muotoisen  ja isot.Häntä on pitkä ja siinä on valkoinen pää. Viikset ovat pitkät ja vaaleat. Käpälät ovat sirot niin isoksi kissaksi, Ja kynnet ovat valkoiset.

Luonne: Luonteeltaan Orvokkiviima on  vähintääkin äkkipikainen, Itsevarma, ja suorastaan   ylimielinen.  Tämä käyttäytyy joskus kuin omistaisi koko maailman, ja se saattaa raivostuttaa monia. Orvokkiviima on tarkka ulkonäöstään, Ja näkyy usein huoltamassa turkkiaan. Tämä myös luottaa taitoihinsa aivan liikaa, Ja on uhkarohkea. Tämä kyllä välittää läheisistään suuresti, Ja haluaa auttaa näitä parhaansa mukaan, Ja saattaa tunkea naamansa liikaa muiden asioihin uskoessaan osaavansa. Orvokkiviimalla on hiukan ilkeää taipumusta pilkata muita suuttuessaan, Eikä mieti yleensä mitä sanoo. Tämä uskoo vakaasti tähtiklaaniin ja pitää tuuliklaania parempana kuin muita klaaneja . Ja tämä saattaa aiheuttaa kiusallisia tilanteita esimerkiksi klaanikokouksissa. Tämä  on myös kova aiheuttamaan kahakoita.  Orvokkiviima uskoo myös omaansa viehätysvoimaa, Ja jos aikoo lähteä rakkautta etsimään, Siittä saattaa tulla huvittavaa katsottavaa. Onhan hän toki komea herra, Mutta..Ei luonteeltaan kaikkien makuun. Ei sillä  että hänellä olisi koskaan hyviäkin hetkiä. Hän esimerkiksi on taitava puhumaan, Ja  osaa puolustaa itseään muutenkin kuin kynsillä, Sanoilla. Tämän taidon ansiota osittain hän ei ole kokoajan täydellisessä liemessä hölmöilyjensä vuoksi.  Orvokkiviima pitää myös kovasti pennuista, Ja haluaisi joskus isäksi.

Menneisyys : Kollia luultiin alkuun naaraaksi, Ja hänelle annettiin nimeksi Orvokkipentu. Oikean sukupuolen paljastuttua kollin piti alkaa totutella elämään Orvokkipentuna. Muuten on elänyt normaalia klaaniaelämää vanhempiensa kanssa, Aiheuttaen pientä sekasortoa hölmöilyllään. Oli pentuna hiukan yksinäinen, Mutta ei pahasti.Hänellä ei ollut sisaruksiaan, Joiden kanssa leikkiä, Vaan Kollin aika kului sekoilussa. Muut pentueesta olivat kadonneet heidän kuoltuaan pian hänen syntymänsä jälkeen. 

Isä: Kipinähehku
Emo: Mesihelmi
Sisar: Sädepentu (Kuollut)
Veli: Viimapentu   (Kuollut)

Muuta: Tavallisen tuuliklaanilaisen taitoja vastoin Orvokkiviima ei ole mikään tuulennopea, Vaan mielummin vaanisi, jos ympäristö soisi. Ei tämä ihan etana ole, Mutta silti. Taistelussa taas kolli on paremmin omalla alueellaan , Ja on vaikea vastustaja yllättävän ketteryynsä ja kokonsa puolesta. Kollilla on tavallista parempi  kuulo. Saa nimensä loppupäätteen veljensä mukaan.

Toiveet: Tämä herra haluaisi kumppanin ja ehkä- pentuja. Ei heti , Ei huomenna eikä edes viikon päästä. Vaan joskus. Mestarilla ei ole väliä.
Ropettaja: Donitsi 
Mestari: Juuriturkki

Kp: 38