top of page
de534888d0bbbfeeab64e1b5bb39dfab.jpg

Paahdetassu


Soturinimi: Paahdesielu
Sukupuoli: Naaras
Klaani: Myrskyklaani
Asema/ikäluokka: Oppilas

Ulkonäkö: Paahdesielu on kooltaan aika pieni ja rakenteeltaan siro. Koska naaras on hento rakenteisempi, hän ei ole vahvimpia klaanistaan. Hän on sen sijaan vikkelä ja notkea. Paahdesielun turkki on pehmeä ja suht lyhyt. Se alkaa vasta kunnolla lämmittämään, kun hän liikkeessä ja saa veren kunnolla kiertämään. Lehtikato ei siis ole Paahdesielun lempi vuodenaika. Naaras sopeutuu paljon paremmin lämpimämpään säähän, sillä turkin ohuuden vuoksi, ilma vaihtuu ripeään tahtiin ja pitää hänet viileänä. Väritykseltään naaraan turkki on valkean ja pehmeän oranssin sekoitus. Hännässä soturilla on kuitenkin selkeästi tummemman oranssin värisiä raitoja, jotka muistuttavat pesukarhun hännän merkkejä. Itse asiassa Paahdesielun koko häntä muistuttaa pesukarhun häntää; pörröinen ja aika tuhti, joka on kovin hassun näköinen miettien kuinka hoikka naaras muuten on. Naaraan jalat ovat kovin hoikat, muttei erikoisen pitkät. Paahdesielun silmät ovat vinon mantelinmuotoiset ja väriltään pistävän meripihkan väriset. Hänen korvat ovat normaalin kokoiset, mutta hänen korvistaan tulee ulospäin valkoisia tupsuja. Soturin nenä on kalpean vaaleanpunainen. Hänen viiksensä ovat pitkät ja valkeat väritykseltään. 
Kuva: https://fi.pinterest.com/pin/Ad4jq3-UnmProPrQAdwb-vgzpRlPmZbSfPHQriv1CbVlntvsGNXojrQ

Luonne: Paahdesielu on aika intensiivinen tapaus. Naaras ei pelkää liata tassujaan tilanteen vaatiessa ja mielellään joutuu hankaluuksiin jos se auttaa jotakuta. Hän on siis hyvin suojelevainen luonteeltaan ja priorisoi kissoja hänelle läheisiä. Paahdesielu on myöskin hyvin uskollinen ja hänellä on tapa ottaa heikompia omien siipiensä suojaan. Lojaalisuus ja luottamus ovat tärkeitä arvoja Paahdesielulle. Siksipä petetyksi tuleminen pistää naaraan koville ja koko olemukseltaan horjuvaksi. Paahdesielu on myös hyvin herkkä, vaikkei sitä mielellään näytä. Paahdesielulla on isot tunteet ja se useasti voi tuottaa ongelmia. Naaraalla saatta olla vaikeuksia toimia rationaalisesti jos kyseessä on hänelle läheinen kissa. Paahdesielu on kuitenkin erityisen vahva soturi mieleltään ja hänelle voi luottaa antamaan tehtävän kuin tehtävän. Siitä huolimatta, että hän saa miltei mahdottomatkin velvollisuudet hoidettua, Paahdesielu väsyy. Hän ei kuitenkaan halua näyttää tätä puolta itsestään muille, sillä haluaa pitää maineensa yhtenä parhaimmista sotureista yllä. Paahdesielu on myös kovin tunteellinen ja herkkä itkemiselle, vaikkei tätäkään haluaisi myöntää. Paahdesielu kokee vahvaa velvollisuuden tunnetta ja katsoo muiden perään mielellään. Hänellä on selkeät moraalit ja mielipiteet, joita ei pelkää jakaa muille. Naaras ei kuitenkaan tuki omia mielipiteitään muiden kurkusta alas, vaan mieluummin sivu silmäilee heitä ja nyrpistelee nenäänsä. 

Menneisyys: Paahdesielun vanhemmat ovat Valomyrsky ja Kalliotaivas. Koska Kalliotaivas petti Leimusiipeä Valomyrskyn kanssa, Leimusiipi omaa ristiriitaisia tunteita Paahdetta, Kuparia, Muskottia
 ja Pakkasta kohtaan.

Ropettaja: Jinx
Tuleva mestari: Leimusiipi

Kp: 0

bottom of page