Maaliskuun kokoontuminen ja puuma-tapahtuman päätös

Tämän kuun kokoontuminen on vahvasti aiemmista poikkeava. Kokoontumisesta saa kirjoittaa 7.4. saakka. Puuma hyökkää kokoontumisaukiolle. Tilanne räjähtää taisteluksi, jossa menehtyvät listalla mainitut, vielä hengissä olevat hahmot: Järvimieli, Kaniloikka, Aamutassu, Marjatassu, Kielolumi, Savuturkki, Liljamieli, Korrehäntä, Pakkashuuru ja Mahlatassu. Taistelu päättyy, kun Jokitähti kiinnittää puuman huomion itseensä ja johdattaa sen pois aukiolta. Jokitähti johdattaa puuman kivikkoiseen rotkoon, tippuen itse mukana.

Minä kirjoitan tapahtumasta ensimmäisen tarinan Myrskyklaanin Leimutassulla. Kyseisen tarinan jälkeen jokainen saa kirjoittaa asiasta miten haluaa.

Puuma-tapahtuma päättyy siis tähän, sillä puuma kuolee tippuessaan rotkoon. Aiheesta ei voi enää kirjoittaa takaumia tms, vaan se jää historiaan ja klaanit pääsevät toipumaan rauhassa. Klaanit palaavat normaaleihin arkirytmeihinsä heti tämän kokoontumisen jälkeen. Ilmoitan kokoontumiseen lähtijät normaalisti, jotta tiedetään yksiselitteisesti, ketkä ovat paikalla taistelussa.


Myrskyklaani: Tavitähti

Aurinkokajo Hohtolehti

Hirvenhuuto

Vaskitsakynsi

Mistelitassu

Leimutassu

Kalliotassu


Jokiklaani: Suotähti

Kuuralumo

Sahramiloiste

Järvimieli

Kaniloikka

Heinämarja

Pakkassiipi

Hellätassu

Kirkastassu

Aamutassu

Marjatassu


Tuuliklaani: Jokitähti

Vaahterakasvo

Paloniitty

Kaurisjalka

Tammiviilto

Kielolumi Savuturkki

Korrehäntä Liljamieli Syrjätassu

Hakkitassu


Varjoklaani: Piiskatähti

Tiikeriliekki

Laventelikasvo

Liekkikäpälä

Riekomieli

Pakkashuuru

Loistetassu

Mahlatassu


3 views0 comments

Recent Posts

See All

Kokoontumisesta saa kirjoittaa 10.10. asti. Myrskyklaani: Hallatähti Kirsikkavirta Hohtolehti Purohäntä Hiekkaruska Kalliotaivas Kuilukynsi Nuoskaposki Kivikkotaival Vuotassu Kuohutassu Jokiklaan

Palatkaamme viimein kokoontumisienkin pariin. Kokoontumisesta saa kirjoittaa 10.8. asti. Ilmapiiri on melkein normaali, joskin sekä Tuuliklaani että Myrskyklaani ovat yhä kireitä Varjoklaania kohtaan.

Hieman päivitystä Myrskyklaanin Kuilukynsi-kuvion tilanteeseen: Niittylumo löydettiin kuolleena parantajien pesästä. Hänet oli surmattu kuolonmarjoilla sillä välin, kun parantajat olivat Kuukivellä ko