top of page

Rätvänätassu

Oppilasnimi: Rätvänätassu
Soturinimi: Rätvänäloiste
Sukupuoli: Naaras
Klaani: Jokiklaani
Asema/ikäluokka: Oppilas
 
Ulkonäkö: Rätvänäloiste on hyvin korkea ja solakka naaraskissa. Ruumiinrakenteeltaan Rätvänäloiste on solakka, ja hänellä on kehoon suhteutettuna hyvin pitkät jalat. Rätvänäloisteen turkki on tummaa ja kilpikonnakuviollista. Toinen naaraan etukäpälistä on lämpimänharmaa, toinen pikimusta. Takatassut ovat kilpikonnakuvioiset, mutta vasemmassa niistä on kaksi lämpimänharmaata varvasta. Tassut ovat suuret ja räpylämäiset. Rätvänäloisteen kasvoissa, silmien välissä on lämpimänharmaa "timanttikuvio". Otsassa on kermanvalkea, rosoinen tähtikuvio. Naaraan häntä on syntymästä saakka ollut omituinen ja taittunut, jota kissa häpeää suunnattomasti. Rätvänäloisteen vasen silmä on turkoosihtava, oikea kirkkaan sininen.


Luonne: Rätvänäloiste on pääluonteeltaan hyvin pehmeä kissa. Toinen ei halua missään nimessä loukata tai satuttaa toisia, ja varoo siksi sanojaan hyvinkin paljon. Rätvänäloiste pitää haleista ja jakaakin niitä mielellään. Naaras koettaa aina olla huolestuttamatta muita asioillaan ja vältteleekin esimerkiksi parantajaakin kuin ruttoa. Hän kuuntelee mielellään muiden murheet ja tekee kaikkensa, ettei kenelläkään olisi paha olla. Toisinaan Rätvänäloiste vaipuu ajatuksiinsa, ja sulkeutuu täysin omaan kuplaansa. Tätä tapahtuu varsinkin silloin, kun hän pääsee veden äärelle - se on Rätvänäloisteen lempiasia.

Menneisyys:
- Elokuiske, emo
- Muukalainen, isä, kuollut
- Murhepentu, sisarus, kuollut
Syntyi Elokuiskeelle Jokiklaaniin. Ei koskaan tuntenut isäänsä, joka oli erakko. Menetti samanikäisen sisarensa viheryskälle.

Muuta: Erinomainen uimari ja kalastaja. Kömpelö kuivalla maalla.


Ropettaja: Lysti

Mestari: Kirkaskaste

Kp:


bottom of page