top of page
rukous.jpg

Rukoustassu

Soturinimi: Rukousveri 
Sukupuoli: Naaras
Klaani: Varjoklaani 
Asema: Oppilas
 
Ulkonäkö: Emonsa tapaan ilmeettömän näköinen kissa. Nuorukainen peri isänsä siniset silmät ja omaa suvulleen ominaisen kevyen rakenteen, sekä pienen koon. Väriltään harmaan ja mustien karvojen kirjoma kissa. Pää ja tassut ovat suurimmaksi osaksi tummempia, hieman levinneen siiamilaisen kuvioinnin tapainen väritys. Aidosti harmaiden karvojen lisäksi hopeiset arvet kirjovat soturin jo nuorena ja vasen korva on hieman repaleina haitaten aavistuksen metsästystä. Ei Rukousveri ole erityisen ystävällisen näköinen kissa, vaikka onkin ihan mukiinmenevää seuraa. Vaalean harmaat viikset ovat pitkähköt, mutta muuten rakenne on siron sopusuhtainen, ainoastaan hieman pienikokoinen. 
Kuva: https://img5.goodfon.ru/wallpaper/big/6/55/animals-cat-cats-siamese-glance-look-pet-blue-eyes.jpg

Luonne: Välinpitämätön neiti joka ei sen suurempia mielipiteitä omaa, ja toisin kuin emonsa ei ikipäivänä uskaltaisi sanoa vastaan päällikölleen. Nielee käskyt olankohautuksella ja toteuttaa ne sen suurempaa huomiota herättämättä. Rukousveri ei ole erityisen hyvä keskustelemaan, vaikka mielellään muiden juttelua seuraileekin toisella korvalla. Uskoo vahvasti Tähtiklaaniin vaikkei uskostaan ehkä suuremmin kailota. Hän viihtyy muiden joukossa kunhan hänen ei tarvitse valokeilaan astua. Joku voisi ehkä kuvailla häntä sosiaalisesti hieman araksi, mutta Rukousveri on sentäs soturina taitava, vaikkei koskaan hääppöisemmin oppinut metsästämään. Tottelee vanhempia kissoja ja olettaa samaa kohtelua nuoremmilta vaikka jättääkin välistä ylimääräiset kohteliausuudet. 

Menneisyys: Jääsirpaleen ja Lehväkynnen nuorimmainen. Syntyi Tuuliklaanin sodan aikana hajanaiseen perheeseen Riekotähden paritettua hänen vanhempansa. Rukousveri on Harhahännän entinen oppilas, ja oppikin mestariltaan selviytymään klaanin kaaoksen keskellä. Pian saatuaan soturinimensä lupautui hän Karviaiskynnen kumppaniksi. Rukousveri on läheinen veljensä Luotokatseen kanssa. 
 
Muuta: Ei nyt erityisemmin jää rupattelemaan kenenkään kanssa, mutta osaa sentäs vastata kysyttäessä enemmän kuin kyllä/ei
Toiveet: Harhahännän oppilaaksi ja Karviaiskynnen  (hiillosjuovan poika) kumppaniksi

Ropettaja: Lasipallo

Mestari: Elotuska

Kp: 110

bottom of page