top of page

Sadetassu

Soturinimi: Sadeutu
Sukupuoli: Kolli
Klaani: Jokiklaani
Asema: Oppilas

Mestari: Taivalrusko

Ropettaja: Aamu

Kp: 5

Ulkonäkö: Sadetassun turkki on lyhyt, mutta pehmeää ja paksua.  Kollin turkki peittää laihan olemuksensa. Vasen puoli hänen naamasta on valkoinen. Se toinen puoli on harmaa. Muut turkkinsa on harmaata. Siniset silmät. Häntänsä on myös harmaata, mutta siinä on tummanharmaata pöyrteitä kuvioita. Kasvonsa ovat ainaot, missä laihuutta oikeasti voi erottaa. Kasvoilla ei ole niin paksua karvaa, mutta aika lyhyttä.

Luonne: Utelias. Aina on suunitelmassa pakoa leiristä. Ei halua hylätä kotia, mutta haluaa edes nähdä vilauksen muusta. Sosiaalinen. Eli aina kuuntelemassa muita ja tykkää jutella muille. Vaikka kuinka tylsää se olisi, hän tekee sen mielellään. Puhuu välillä yksin, joka tarkoittaa vain yhtä asiaa, että hän haluaa jutella muille. Yksin kissa ei näytä haluavan olevan. Osaa valehdella, vaikka hän onkin nuori. Valehtelee eli vain yksi asia ei ole totta, mitä hän on kertonut. Jos hän valehtelee kokonaan, hän saa paniikkin ja alkaa höpöttää säästä. Hän ei myöskään osaa pidellä salaisuuksia. Aina kun on mahdollista, hän on kastamassa turkkinsa. Vaikka on sosiaalinen, on vielä enemmän reipas. 
   Pentu aikoihin otti veljestä mallia kaikesta. Vaikka koko perhe jätti hänet pentuna, hän sinnikkäästi jaksaa olla sen kanssa aivan kuin sitä ei olisi tapahtunut. Taistelun raivoa hänellä ei ole. Eikä kolli halua lähteä kadonneitten perheenjäsenien perään. 

Menneisyys: Syntyi (Hahmojen nykyiset nimet, sillä ne eivät muutenkaan esiinny tässä sen enempää) Katajalle ja Tuiskeelle Jokiklaaniin. Vanhemmat kuitenkin kyllästyivät klaanielämään ja lähtivät. Vanhempien lähdettyä sai hänen veljensä menemään aivan hajalle. Hänestäkin tuli etäisempi ja yksinäinen, eikä hän pitänyt siitä. Veljensä oli kuitenkin sellainen, joten kai hän luuli sen olevan oikein. Kuitenkin ja viimein hänen veljensä lähti. Hän sai olla vapaa ja tajusi olevan sosiaalinen. Ja utelias. Veljen nimi on Kivi. Kollia tapahtuma ei haittaa, eikä se tuo pahoja muistoja, jos joku vahingossa heidät mainitsee. 

Toiveet: Haluaa saada ystävän mieluusti samasta klaanista, sekä myös olisi itse oppilas. Ja mestarin. 

bottom of page