top of page
silmuloikka.png

Silmupentu

Soturinimi: Silmuloikka
Sukupuoli: Naaras
Klaani: Myrskyklaani
Asema: Pentu

Mestari: -

Ropettaja: Zare
Kp: 0

Kuva: Zare
Teema: -
Ääni: "Matala, sointuisa ja miellyttävä ääni."

Ulkonäkö: Silmuloikka on suurilta osin luonnonvalkea, keskipitkän ja pöyheän turkin omaava naaras. Hänellä on vaaleanharmaita läiskiä harvakseltaan ympäri kehoaan. Näistä läiskistä kaikki muut paitsi hännässä ja kasvoissa olevat ovat kuitenkin valkeiden juovien peitossa, joten kaukaa saattaa näyttää siltä, että Silmuloikalla on vain harvakseltaan harmaita raitoja turkissaan. Tassut ja korvat hänellä ovat hieman tummemman harmaat, samoin kuin juovat kasvoissa sekä hännässä olevissa läiskissä.

Silmuloikka on sopusuhtainen kissa, joskin hän näyttää hieman pyöreähköltä turkkinsa pörröisyyden vuoksi. Hän on ehkä hieman normaalikokoista naarasta suurempi. Silmät hänellä ovat lempeät ja väriltään kellertävät, hieman oranssiin taittuvat. Vaaleanpunainen nenänpää ja anturat sopivat muutenkin hillittyyn ja pehmeään värimaailmaan hyvin. Silmuloikalla on usein turkissaan kukkia tai lehtiä, sillä hänellä on tapana koristella itsensä kasveilla. Kasvit pysyvät tiheän turkin seassa yllättävän hyvin kiinni ilman sen suurempaa asettelua.

Olemukseltaan Silmuloikka näyttää hyvin paljon emoltaan Korentovälkkeeltä, ja moni kokeekin hänet emonsa ‘rentona ja hyväntuulisena’ versiona.

Luonne: Silmuloikka on huomaavainen ja ystävällinen luonne. Hän oppi jo pienenä huomiomaan muiden tunteet tarkkaan, ja oli tarkka etenkin emonsa Korentovälkkeen tuntemuksista. Silmuloikka nojautuu yleensä positiivisuuteen, eikä tykkää maalailla piruja seinille ikävissäkään tilanteissa. Hän on hyvin emollinen ja huolehtivainen persoona, joka on parhaimmillaan auttaessaan toisia. Silmuloikka nolostuu helposti jos joutuu huomion keskipisteeksi, ja pitääkin siksi usein matalaa profiilia. Hän ei siitä huolimatta epäröisi sännätä kenen tahansa avuksi, oli kyseessä sitten klaanitoveri tai vihollinen. Silmuloikka vihaa taistelemista, mutta tiedostaa velvollisuutensa klaanilaisena. Hän välttelee taistelua viimeiseen asti, mutta jos sitä ei voi enää välttää, ei hän myöskään pakene siltä. Omaa vahvan uskon Tähtiklaaniin, muttei tuomitse myöskään sen ulkopuolelle jääviä kissoja.

Menneisyys: Syntyi Myrskyklaaniin Korentovälkkeelle ja Kivikkotaipaleelle. Silmuloikka on aina ollut läheinen sisaruksiensa Seesamipöllön ja Seittiturkin kanssa, vaikka Seittiturkki onkin häntä huomattavasti räväkämpi luonne.

Lähisuku:
Emo: Korentovälke
Isä: Kivikkotaival
Sisarukset: Seesamipöllö, Seittiturkki
Emon emo: Leimusiipi
Emon isä: Kalliotaivas
Isän emo: Niittylumo
Isän isä: Vesikallio

Muuta: Silmuloikalla on astma, minkä vuoksi hän tulee viettämään reilusti aikaa Kanttarellisydämen tarkkailtavana. Samasta syystä hän ei myöskään juokse kovin paljon, vaan kulkee loikkien jos hänen on päästävä jonnekin nopeasti. Tämän piirteen mukaan hän saa myös soturinimensä.

bottom of page