Tähdikkipentu

Soturinimi: Tähdikkihanki
Sukupuoli: Naaras
Klaani: Tuuliklaani
Asema: Pentu

Ulkonäkö: Suurimmaksi osaksi tuuliklaanilaisen perimänsä ansiosta, Tähdikkihanki on omaksunut enimmäkseen synnyinklaaninsa ulkoisia ominaisuuksia, kuten sulavalinjaisen kehon ja pitkät jalat. Myrskyklaanin perimä on kuitenkin suosinut naarasta sen verran, että hän on fyysisesti hieman muita klaanitovereitaan voimakkaampi. Tähdikkihanki omaa pitkät ja terävät luunvalkoiset kynnet, neulanterävät hampaat,  sekä pyöreäkärkiset ja sisäosiltaan hopeanväriset korvat. Vaaleanruusunpunaiset polkuanturat ovat Tähdikkihangen pentuaikana pehmeät, mutta karaistuvat iän karttuessa jokaiseen maastoon sopiviksi. Nenä on myös ruusunpunainen. Turkki on lyhyt, pehmeä ja usein pörröllään, antaen naaraasta suuremman kuvan kuin mitä tämä oikeasti on. Väriltään turkki on kokonaan puhtaan lumen valkoinen. Silmät ovat mantelin muotoiset ja omaavat kahta väriä siten, että päävärinä toimii kullankeltainen, ja iiristen ympärillä esiintyy hyvin pieni määrä vaaleanlehdenvihreää.

Luonne: Tähdikkihanki on hyväkäytöksinen ja puhuu-vähän-mutta-asiaa henkinen naaras. Hän on pennusta alkaen niin harkitseva, tiedonjanoinen kuin rohkeakin, valmiina ottamaan vastaan kaikenlaiset haasteet. Huumorintajua löytyy, mutta hän on enemmän vakavuuteen taipuvainen. Hän suorittaa annetut tehtävät tarkalleen ja ottaa klaanikissan elämän ja velvollisuudet vakavasti. Päällikköään naaras tottelee ja kunnioittaa muutenkin itseään vanhempia, vaan ei suostu helposti ottamaan käskyjä oman ikäisiltään tai nuoremmiltaan, varsinkaan pentuna ja oppilaana. Kun Tähdikkihanki päättää sanoa tai tehdä jotain, sen hän myös toteuttaa, mutta niin että miettii ensin. Naaras on ajoittain hyvin omapäinen, omaa vahvan käsityksen oikeasta ja väärästä, ja on periksiantamaton suojellessaan hänestä oikeamielistä ja tärkeää asiaa; tämä piirre saattaa helposti ajaa naaraan väittelyihin, jopa riitatilanteisiin niin klaanitovereidensa kuin muiden kissojen kanssa. Ajoittainen jääräpäisyys hälvenee selkeästi iän karttuessa, kun nuoruuden mustavalkoinen ajattelumaailma häviää ja naaras oppii ajattelemaan ja näkemään asioita useammasta kuin yhdestä näkökulmasta. Tuuliklaani ja näin ollen kaikki sen jäsenet ovat Tähdikkihangelle kaikki kaikessa, ja hän on valmis tekemään mitä tahansa pitääkseen heidät turvassa. Muihin klaaneihin ja erakkoihin naaras suhtautuu varauksella; hän ei suoraan torju muita, mutta ei myöskään ota ketään vierasta avosylin vastaan. Tämä koskee myös klaaniin liittyviä ulkopuolisia, mutta varautunut asenne katoaa yleensä siinä vaiheessa, kun vieras tulee tutummaksi. Tähdikkihanki pitää ennen syntymäänsä klaaniin liittyneitä, ei-tuuliklaanilaisia kissoja lähtökohtaisesti hyvinä, tai ainakin hyväksyy nämä nopeammin, koska hän pääsee pienestä pitäen todistamaan näiden kelvollisuuden ja hyödyn klaanille. Ystäviään Tähdikkihanki kohtelee kuin perheenjäseniään; välittävästi ja suojelevasti, eikä koskaan kerro näiden salaisuuksia eteenpäin. Usko Tähtiklaaniin on vahva, ja näin ollen Pimeyden metsään joutuminen on yksi naaraan pahimmista peloista.

Menneisyys: 
Emo: Virtaviiksi
Isä: Nurmituuli
Sisarukset: -
Täti: Vuonatuli
Eno: Vuoripentu (Tähtiklaani)
Enopuolet: Sysisilmä, Kalliotaivas
Serkut: Korentotassu, Vaistopentu (Tähtiklaani), Vahveropentu (Tähtiklaani)
Emonemo: Viimajalka
Emonisä: Väijykärki
Isänemo/isotäti: Pähkinäkuono
Isänisä/isoeno: Rauduskynsi (Tähtiklaani)

Muuta: Nopea juoksemaan. Taitavampi taistelemaan kuin metsästämään, vaikka ei olekaan huono jälkimmäisessä. Pitää vedestä ja osaa uida, vaan ei kovin hyvin. Tähdikkihanki omaa Väijykärjen kautta Myrskyklaanin verta, mutta sen sijaan että hän surkuttelisi asiaa ja kokisi moniverisyytensä negatiiviseksi, hän pitää sitä vahvuutena. Saatuaan tietää isänsä vanhempien olevan keskenään sisaruksia, Tähdikkihanki hyväksyy asian, mutta on pitkään ehdottomasti kielteinen omien pentujen saamisen suhteen.

Toiveet: Tulla klaaninsa nopeimmaksi juoksijaksi. Vuonatulen oppilaaksi. Soturina ainakin yhden oppilaan koulutus. Saada ystäviä, kumppani ja pentuja.

Ropettaja: Kurre

Kp: 200