top of page
Tikka.png

Tikkatassu

Soturinimi: Tikkalehto
Sukupuoli: Naaras
Klaani: Varjoklaani
Asema: Oppilas

Ulkonäkö: Tikkalehto on siro, pitkäraajainen neito , jonka ilme on aina syvällisen tyyni. Moni voisi sanoa naarasta luonnonkauniiksi, sitä Tikkalehto on myös.
Siron naaraan turkki on todella tumman mharmaa, mutta turkissa esiintyy monenlaisia eri harmaan sävyjä sekoittuen toisiinsa.  Turkki on lyhyttä ja sileää, ja se on aina siististi suittuna tuolla. Silmiinpistävin osa tuon kehossa on tuon vitivalkoiset pilkut tuon selässä sekä kasvoilla pisamina. Pilkut ovat suhteellisen pieniä ja ne ovat levittäytyneet sekalaisesti tuon selässä. Myös kaikissa käpälissä tuolla on sukat.
Kasvot ovat sirot, kolmiomaiset kuten korvatkin, joissa on valkoiset korvatupsut. Tikkalehdon silmät ovat vaaleanvihreät, ja niissä on rauhallisen , mutta salaperäisen oloinen katse. Hänen olemuksensa on hyvin rauhoittava useimpien kissojen mielestä. Nenä on vaaleanpunainen, sekä viikset ovat vaaleat. Kooltaan naaras on hiukan keskikokoista pienempi. Hampaat ja kynnet ovat vaaleat ja terävät.  Korvat ovat kolmiomaiset, suhteellisen suuret päähän verrattuna sekä niissä on valkoinen tupsu päissä.
Ruumiinrakenne on siro ja solakka. Raajat ovat pitkät ja häntä pitkä. Kooltaan tuo on hitusen keskivertoa pienempi.

Luonne: Tikkalehdon  todellinen luonne  on monille hyvin etäinen asia, oikeastaan kukaan ei tunne tuota hirveän hyvin. Hän on hyvin salamyhkäinen, eikä koskaan ole se avautuva henkilö keskustelussa. Työnsä tuo kumminkin suorittaa, ja kohtelee tasaisen kohteliaasti muita. Tuo ei ole kumminkaan ikinä parrasvaloissa, vaan on sivussa tarkkailemassa. Tuo rakastaa muiden kissojen tarkkailua ja heidän käyttäytymisensä tutkiskelua. Tikkalehdon mieliasioihin kuuluu erityisesti hiukan arveluttavatkin juorut, sekä kaikki muukin tieto mitä klaanikumppaneista saa irti. Hän on loistava kuuntelija, ja saa monet ulkomuotonsa ja olemuksensa avulla avautumaan tuolle asioista, mistä ei kannattaisi puhua ainakaan hänen kanssaan. Ja, mitä Tikkalehto tekee niillä tiedoilla? Hän pitää ne sisällään, siihen asti että tietää saavansa niistä hyötyä, esimerkiksi kiristämällä. Silloin oikeastaan säännöillä ole väliä, tai riippuu toki hyödyistä. Naaras on siis todella ovela, ja osaa hyödyntää asemaansa ovelasti. Hän myös rakastaa monimutkaisia suunnitelmia , ja hän on juuri se henkilö, jolla on lähes kaikkeen suunnitelma. Tikkalehto arvostaa klaanissa sitä, että kissoille annetaan kuria laeilla, mutta loppupeleissä, ei naaras kulkisi lakien perässä loppuun asti. Tähtiklaaniin tuo ei usko kovin kummoisesti, mutta hoitaa pakolliset menot. Naaras osaa myös olla todella päättäväinen ja ahkerakin, jos on kyse esimerkiksi opiskelusta. Tuo suorittaakin  soturinkoulutuksensa mahdollisimman hyvin, eikä siedä veltistelijöitä. Toki tuo ei sano mielipidettään äänen. Vaan hautoo haukkumisiaan pääkopassaan, tuo onkin taitava sanoistaan. Huumori tuolla on kuivakan sarkastinen.
Vihaiseksi tullessaan, silloin harvoin , ei leikitä. Tikkalehto hyvin pitkävihainen, eikä tuolle olisi ongelma kostaa vastustajalleen, jos tuon teot olivat tarpeeksi pahoja.

Menneisyys & suku :
Tavallinen lapsuus varjoklaanissa, vanhetessa suhde  vanhempiin etääntyy. Syntyi ainoana pentuna, vaikka vanhemmat toivoivatkin isompaa pentuetta.
Isä: Kuusikorva
Emo: Myrskysielu

Muuta: Tikkalehto ei pidä lintujen syönnistä, vaikka niitä syökin. Hän ajattelee että linnut ovat vapaampia ja sitä kautta viisaampia kuin kissat.  Ääni naaralla on sulavan pehmeä, ehkä hiukan matalakin?

Toiveet: Mestarilla ei ole väliä, kumppani olisi mukava. Pennuista en tiedä.

Ropettaja: Dodock

Mestari: Valvehuuto

Kp: 284

bottom of page