top of page
R7AADW.jpg

Tuliväre


Sukupuoli: Naaras
Klaani: Hohkakynnen lauma
Asema: Varapäällikkö

Ulkonäkö: Tuliväre omistaa kauniin oranssin ja kylmänruskean kirjavan turkin. Turkin eriväristen laikkujen alueella hänellä on myös tummempaa tabby-kuviointia; kylmänruskeissa laikuissa raidat ovat selkeämmät kuin oransseissa laikuissa. Naaraan toinen puoli kasvoista on oranssi ja toinen kylmänruskea. Hänellä on pienet korvat, molemmat kylmänruskeat. Omistaa kuonossaan valkean laikun, joka ympyröi koko kuonon ylettyen myös silmien väliin. Valkea osa ylettyy myös Tuliväreen rinnalle ja siitä vatsaan. Naaraan etujalat ovat polviin asti valkoiset, mutta takajaloissa vaalea alue peittää ainoastaan käpälät. Hännässä ei ole valkoista ollenkaan, vaan se on kokonaan kylmänruskean raidallinen. Kuono ja polkuanturat ovat punaruskeat. Silmät ovat kauniit, palavan keltameripihkaiset, joiden pistävä katse saa vihollisen jalat tutisemaan; tästä Tuliväre onkin hyvin ylpeä, vaikka väite ei aina pidäkään paikkaansa. Tuliväreen turkki on ohutta ja karheaa, ja sen alta pilkistää vankat ja voimakkaat lihakset. Muuten naaras on solakka ja sopusuhtainen aina kuonosta hännänpäähän.
Kuva: https://www.alamy.com/red-spotted-cat-sleeps-on-a-wooden-table-the-cat-rest-after-playing-chess-image228265125.html

Luonne: Tuliväre on perinyt emoltaan suurimman osan luonteenlaadustaan. Hän on räväkkä, äkkipikainen ja joskus jopa ylimielisyyteenkin taipuva. Jo pentuna hän osasi näpäyttää vanhempia sotureita silmiään räpäyttämättä. Tuliväre ei ole aivan yhtä pitkävihainen kuin emonsa, mutta anteeksi antamiseen hän tarvitsee kuitenkin pätevän syyn. Naaraalla on kuitenkin lempeämpi puolensa. Omistaa loistavan huumorintajun ja on suurimman osan ajasta pirteä ja menevä. Uskollinen ystävä, jolle kerrotut salaisuudet eivät leviä eteenpäin. On tottunut antamaan aina kaikkensa asiassa kuin asiassa, ja usein väsähtääkin emonsa tiukan katseen alla. Ei ehkä omista kaikkien läheisintä emo-tytär-suhdetta Hohkakynnen kanssa, mutta kunnioittaa ja luottaa tähän koko sydämestään.

Menneisyys: Syntyi lehtisateen aikoihin Hohkakynnelle ja Lukalle ainoaksi tyttäreksi. On kuullut pienestä asti olevansa pakkopentu, joten oppi puolustamaan itseään jo hyvin pienenä. Omaa kuitenkin pienen epäluuloisuuden kolleihin. Ei ehtinyt olla Varjoklaanissa kauaa, sillä hän, Hohkakynsi ja Karppipentu pakenivat klaanin epäluuloisia katseita perustaen uuden lauman, Hohkakynnen lauman, Jokiklaanin rajan taa. Lisää tarinoissa ;)
Emo: Hohkakynsi
Isä: Luka
Emon vanhemmat: Kekälekukka ja Metsäsielu
Isän vanhemmat: tuntemattomat
Täti: Kuurakukka
Ottoveli: Karppipentu (emon tädin poika)

Muuta: Loistava taistelija, metsästäjä ja jäljittäjä. Omaa kuitenkin surkean uimataidon ja huonon kylmänsietokyvyn ohuen turkinsa takia.
Toiveet: Antaa ylpeyden aihetta emolleen.

Ropettaja: Aurinkokajo

Kp: 796

bottom of page