top of page
varjolehti.png

Varjolehti


Sukupuoli: Naaras
Klaani: Jokiklaani
Asema: Soturi

Ulkonäkö: Varjolehti omaa pitkän, sileän karvapeitteen, joka on väriltään syvän musta. Hänellä on valkoinen smokkikuvio, joka kattaa naaraan naaman, rintakehän ja vatsan. Lisäksi naaraalla on valkoiset tassut ja tuuhea häntä, jonka hännänpää on myös valkoinen. Varjolehti on hieman keskivertoa kissaa suurempi, mutta tämä johtuu lähinnä naaraan tuuheasta karvapeitteestä ja pitkähköistä jaloista. Tassuissa hänellä ei ole joillekin jokiklaanilaisille tyypillisiä varvaspoimuja, mutta tassuissa on tuuheat karvat, jotka lähes piilottavat naaraan kynnet myös niiden esillä ollessa. Naaraalla on pitkät valkoiset viikset ja pienet, mustat tupsut korvien päissä. Vasemmassa korvassa on pieni lovi. Varjolehden silmät ovat hempeän lehtivihreät, ja oikean silmän yli kulkee pitkä, kapea arpi.
Kuva: https://i.ibb.co/KKxn4kj/IMG-0424.png

Luonne: Varjolehti on vieraita kohtaan melko sulkeutunut, ja käyttäytyy diplomaattisesti ja arvokkaasti. Tämä naaras tunteekin oman arvonsa varsinkin sen jälkeen, kun hänen nuoruudessaan sitä usein haastettiin. Perheen ja ystävien seurassa Varjolehti on hyvin avoin, lämmin ja huumorintajuinen. Hän pitää tuttujensa kanssa oleskelusta ja yrittää aina ylläpitää läheisiä suhteita perheeseensä, ehdottaenkin usein saalistusretkeä tai ihan vain kävelyä esimerkiksi tyttärensä tai pennunpentujensa kanssa. Varjolehti on hyvin huolehtivainen emo, ja suojelee pentujaan ja läheisiään raivolla. Mestarina Varjolehti on tiukka eikä kehu turhasta, joten kun häneltä saa kehuja toiminnasta, tietää tehneensä erinomaista työtä. Myrskyklaanilaisista juuristaan huolimatta Varjolehti pitää uimisesta, ja viherlehti on tämän lempiaikaa.

Menneisyys: Varjopentu syntyi sisarustensa kanssa Myrskyklaaniin Kirkassielulle ja Varjokynnelle. Hieman ennen tämän oppilasikää Varjopennun isä kuoli vahingon tuloksena, mutta suuri osa tapahtumasta osoitti Varjopentua syylliseksi. Kirkassielu alkoi hylkiä tytärtään, eikä Varjopentu halunnut enää pysyä Myrskyklaanissa, vaan lähti erittäin viisaana pentuna pois. 
Pentu ei kuitenkaan selvinnyt pitkälle lehtikadon aikaan, vaan jäi lumihankeen Jokiklaanin reviirille, josta hänet löydettiin ja vietiin Jokiklaanin leiriin. Tämän jälkeen Varjolehti on kokenut Jokiklaanin kodikseen, ja on oppinut jopa nauttimaan vedestä ja kalan mausta.

Perhe:
Isä: Varjokynsi †
Emo: Kirkassielu †
Emonemo: Liitosointu †
Emonisä: Vesikkoturkki †
Sisar: Lumiraita †
Veli: Piikkikynsi †
Kumppani: Takiaistähti †
Tytär: Lumileska
Tyttärenpoika: Hunajapentu †
Tyttärentyttäret: Helläsydän †, Kirkaskaste, Villihalla, Kirkaspuro

Toiveet: Elää hyvä, kunnioitettava elämä ja nähdä omien pentujensa ja pennunpentujensa elävän iloisina.

Ropettaja: Varjo

Kp: 40

bottom of page