Villakkomyrsky


Sukupuoli: Naaras
Klaani: Myrskyklaani
Asema: Kuningatar

Ulkonäkö: Pohjaväriltään vaaleahkon oranssi, hapsuturkkinen naaras. Kaulus, rinta, vatsa, suurin osa kasvoista ja korvien sisustat ovat valkoiset, samoin kuin oikea takatassu. Valkoista on myös hieman hännän alustassa, aivan tyvessä. Otsasta kulkee koko selän poikki riittävä tummemman oranssi paksu raita, ja myös häntä on melkein kokonaan tätä väriä. Lisäksi naaraan turkissa on tumman punaruskeaa: korvat, leuka, hännänpää ja etutassujen varpaat ovat tätä sävyä, samoin kuin hännässä, alaselässä ja poskissa olevat raidat. Hyvin pienikokoinen kissa. Silmät ovat harmahtavan vihreät, ja niissä on pupillien ympärillä hieman keltaista. Kasvoiltaan ristiriitaisesti tulkittava: Toisaalta Villakkomyrsky antaa tunteidensa kyllä näkyä, etenkin positiiviset ja inhon tai vihan kaltaiset tunteet, mutta toisaalta hän on myös hyvä teeskentelemään. Surua naaraan kasvoilta ei yleensä havaitse, sillä hän peittää sen useimmiten tekohymyn taakse. Arpia kertyy iän myötä laaja liuta, ja naaras onkin aikuisena aika hurja ilmestys pienuudestaan huolimatta.

Luonne: Villakkomyrsky on aina menossa ja aina vaikeuksissa. Hänellä ei ole itsesuojeluvaistoa melkein lainkaan, vaan naaras keksii mitä hullumpia päähänpistoja ja on aina ottamassa mittaa joko itsestään tai jostain klaanitoveristaan. Villakkomyrsky ei pelkää kipua, ja voikin ehkä sanoa, että hän on joissain määrin masokistinen kivun suhteen. Nöyryyttämistä hän ei taasen siedä tippaakaan, vaan on varsin kovapäinen ja ylpeä. Villakkomyrsky kokeilee mielellään rajojaan ja rikkoo sääntöjä, mutta toisaalta hän myös kunnioittaa itseään vanhempia kissoja eikä uhittele näille päin naamaa. 

Villakkomyrsky on todella nopea oppimaan asioita. Hän oppii useimmat asiat jo kerrasta, ja etenee näin ollen nopeasti koulutuksessaan ja on varsin taidokas sekä metsästämisessä että taistelussa. Nopean oppimisen myötä tulee myös turhautuneisuus - jos Villakkomyrsky ei jotain jostain syystä opi heti, saattaa hän turhautua pahastikin. Hän ei myöskään siedä paikallaan oloa sitten millään. 

Kaikesta uhmakkuudestaan ja jääräpäisyydestään huolimatta Villakkomyrsky on loistava ystävä. Ystäviään hän puolustaa viimeiseen saakka, eikä hän epäröi käyttää myös fyysistä voimaa, jos jotakuta hänen läheistään kiusataan. Vaikka moni nälvijä pitikin ensin pienen naaraan uhittelua huvittavana, oli Villakkomyrsky nopeasti osoittanut, ettei nauruun ollut aihetta: naaras käyttää vahvuuksiaan loistavasti hyväksi, pienessä kehossa riittää voimaa yllättävänkin paljon ja pörheän turkin alta löytyvät vahvat lihakset. Hänen nenilleen ei helposti hypitä.

Tähtiklaaniin naaraan usko on luja kuin kallio, vaikka kunnioituksessa saattaakin ulkopuolisten korvaan olla parantamisen varaa: Villakkolampi saattaa leikitellä ja pilailla esi-isiensä kustannuksella, vaikka hän sisimmässään näitä kunnioittaakin. 
Jos Villakkomyrsky on jo normaalilta luonteeltaankin kipakka ja uhmakas, korostuvat nämä piirteet hänen isänsä seurassa: Villakkomyrsky katkeroitui jo pienenä isälleen, eikä epäröi näyttää inhoaan tätä kohtaan muiden seurassa. Tämä johtaakin helposti epämukaviin tilanteisiin ulkopuolisten näkökulmasta. Villakkolampi tietää käyttäytyvänsä ajoittain pentumaisesti tätä kohtaan, mutta hänellä ei silti ole pienintäkään aikomusta lopettaa kaunaansa.

Menneisyys: Poutalammen ja Vuoksiloikan ainoa tytär. Villakkomyrsky sai jo pienenä kuulla syyn sille, ettei hänen isänsä ole melkein lainkaan osallisena hänen elämässään. Naaras ei silloin vielä täysin ymmärtänyt asiaa, mutta iän karttuessa hän ymmärsi päivä päivältä paremmin, mitä Vuoksiloikka oli tehnyt ja miksi Poutalampi vältteli kollia. Tästä alkoi myös Villakkomyrskyn katkeruus isäänsä kohtaan: hän ei hyväksy pätkän vertaa sitä, että hänen emoaan loukataan. Villakkomyrsky onkin sanonut, ettei hän kaipaa Vuoksiloikkaa esittämään isäänsä, vaan tyytyy mieluummin Poutalammen, Vaahterasumun ja Aurinkokajon hoivaan. Naaras rakastaa emoaan syvästi, ja myös hänen enopuolensa ja tämän kumppani ovat todella tärkeitä Villakkomyrskylle.

Muuta: Soturilipuke ja erikoislupa
Toiveet: Kumppani ja jälkikasvua jonain päivänä. Aurinkokajon oppilaaksi?
Ropettaja: Zare

Entinen mestari: Aurinkokajo

Kp: 776

Untitled211_20211205192755.png