top of page

Kazuki

Sukupuoli: Kolli
Klaani: Kazukin lauma
Asema: Kapteeni

Ulkonäkö: Kazuki on solakka, lihaksikas kollikissa, jonka sopusuhtaiseen kehoon ainoan poikkeuksen tekevät hieman normaalia suuremmat korvat. Hänen turkkinsa on lyhyttä ja tiheää, eikä se takkuunnu helposti. Kollin turkin pohjaväri on tumman tuhkanharmaa. Suurin osa kasvoista, rinta, vatsa ja tassuissa olevat ”sukat” ovat valkoiset, samoin hännänalus. Kazukin kasvoissa on myös muita harmaan sävyjä; valkoinen pohja näkyy vain kasvon reunoilla, ja sieltä väri tummenee kasvojen keskikohtaa kohti mentäessä. Tummin kohta on nenän päällä oleva laikku, joka on hieman pohjaväriä vaaleampi. Haaleamman harmaata löytyy kasvojen lisäksi ohuina viiruina harmaalla pohjalla juuri ennen tassujen valkoista aluetta, sekä hännästä ja korvista tasaisena pohjavärinä. Kazukin koko kehoa koristaa rikkoutunut, täplikäs tabbykuvio, josta yhtenäisempiä raitoja löytyy vain niskasta, kasvoista, hännästä ja hieman jaloista. Tabbykuvio lähtee selän läpi kulkevasta mustasta raidasta, joka jatkuu kollin päälaelta aina hännän puoliväliin saakka. Tabbykuvio on väriltään yönmustaa, ja tätä väriä ovat myös Kazukin varpaat ja korvankärjet. Nenänpää ja polkuanturat ovat vaaleanpunertavat. Viikset Kazukilla ovat hyvin pitkät, mikä näkyy hyvänä suuntavaistona pimeässä. Kollin kasvojen ilmeikkyyttä korostavat eriväriset silmät; oikea on vihreä, kun taas vasen on syvänsininen. Lisäksi kasvoissa kiinnittää huomiota hätkähdyttävään yksityiskohtaan; Kazukin kasvojen läpi kulkee yksittäinen, kapea arpi, jonka kolli sai nuorena. Sen ansiosta Kazuki osaa näyttää halutessaan hyvinkin vaikuttavalta ja uhkaavalta, vaikka yleensä hänen perusilmeensä onkin ennemminkin pehmeän ymmärtävä kuin kylmä. 
(Kuva

Luonne: Ensinäkemältä Kazuki saattaa vaikuttaa vakavalta, kylmältä kissalta, joka tarkkailee herkeämättä ympäristöään. Osa tästä onkin totta; Kazuki tuntuu huomaavan kaiken ympärillään tapahtuvan, eikä kollia usein näe ajatuksiinsa uponneena. Hän on varautunut, hieman epäluuloinenkin kissa, joka näyttää epäluulonsa kuitenkin vain harvoin. Hän tykkää antaa neutraalin, kylmän ensivaikutelman tapaamilleen kissoille, mutta todettuaan nämä vaarattomiksi hän rentoutuu ja näyttää oikean luonteensa; leppoisan ja ymmärtäväisen kissan, joka auttaa kaikkia parhaansa mukaan. 
Nuorempana Kazuki oli jokseenkin sulkeutunut ja todella varautunut, sillä hän ei ollut oppinut luottamaan vieraisiin kissoihin. Hänet kasvatettiin kuitenkin Lokin laumassa luottamaan laumatovereihinsa, ja lopulta Kazukin onnistui murtautua ulos varovaisesta kuorestaan. Siitä huolimatta hän pitää aikuisenakin ympäristöään tarkkaan silmällä eikä luota kissoihin erityisen helposti. Laumatovereihinsa kolli luottaa kuitenkin täysin, ja hän vaarantaisi itsensä näiden vuoksi koska vain. Sen johdosta kolli saattaakin alokasaikanaan päätyä tilanteisiin, joihin järkevä kissa ei hankkiutuisi - Kazuki asettaa itsensä epäröimättä vaaraan, jos se takaa jonkun laumalaisen turvallisuuden. Ajan mittaan kollin harkitsevaisuus kasvaa, mutta uhrautuvaisuus pysyy.
Kazuki on hyvin aikuismainen, fiksu kissa, joka turvautuu väkivaltaan vain pakon edessä. Hän kunnioittaa klaanien tapoja eikä edes harkitsisi heidän rajojensa loukkausta, mutta vastaavasti myös puolustaa oman laumansa rajoja hanakasti. Häntä on kasvatettu pienestä asti johtajaksi, ja se näkyy hänessä; itsekkyyttä kollista ei enää löydy, ja hän on todella harkitsevainen toimissaan. Hän asettaa laumansa kaiken edelle ja tekee kaikkensa pitääkseen toverinsa turvassa. Kolli on virheettömän lojaali laumalleen ja elää täysin sitä varten. Kaikista tärkein hänelle kuitenkin on Loki, muttei siksi että tämä on hänen kapteeninsa: Kazuki pitää Lokia isänään, ja vaikka kuolisi tämän puolesta, jos tarve olisi.

 

Menneisyys: Kazuki hylättiin noin kolmen kuun ikäisenä varhaisen lehtikadon aikaan. Hänen isänsä Darren menehtyi ketun hyökkäyksessä, eikä hänen emonsa Julia pystynyt huolehtimaan yksin pennustaan. Loki löysi Kazukin partiokierroksella ja otti hänet mukaansa laumaan. Lokin alkuperäisenä tavoitteena oli kasvattaa Kazukista virheetön seuraaja itselleen, mutta ajatus väistyi osittain isä-poika-suhteen muodostuttua kaksikon välille. Kazuki muistaa menneisyytensä hyvin, mutta pitää siitä huolimatta Lokia isänään. Loki taasen kokee Kazukin poikanaan, ja tämän hyvinvointi on mennyt kapteenin alkuperäisten suunnitelmien edelle. 

Muuta: Todella hyvä suunnistamaan pimeässä. Kazuki myös saattaa vaikuttaa ulkopuolisista siltä, että hänellä olisi silmät niskassakin; kolli pitää ympäristöään niin tarkkaan silmällä, että hänen havainnointinsa laajuus saattaa vaikuttaa muista kissoista epänormaalilta.

Toiveet: Uskollinen kumppani ja ehkä joskus pentujakin. Johtaa laumaansa hyvin, kun sen aika koittaa.

Ropettaja: Zare

Kp: 949

Untitled119_20200614235200.png
bottom of page