top of page
25233.jpg

Kuurakukka

Sukupuoli: Naaras
Klaani: Varjoklaani
Asema: Varapäällikkö

Ulkonäkö: Kuurakukka on pääosin vaaleahkon harmaa naaras. Hänellä on valkoiset laikut kaulassaan, vatsassaan, sekä hänellä on tassuissaan valkoiset sukat. Naaraalla on myös otsassaan pieni valkoinen läikkä. Myös leuan alapuolella on samanlainen pieni läikkä. Se on kuitenkin harmaa, valkoisella taustalla, mutta se ei näy kovin hyvin, ellei naaras nosta päätään. Turkki on keskipitkää, mutta lämmittää mukavasti talvella. Se on kuitenkin paikoin hieman pidempi mm. Häntä, kaula ja vasta. Pentuna turkki on pörröisempi ja sotkeentuu helposti, mutta mitä isommaksi naaras kasvaa, sitä sileämpi turkista tulee. Naaraan korvat ovat suurehkot ja korostavat naaraan muuten siroa päätä. Kuono on harmaa ja silmät ovat vihreän ja harmaan sekoitukset. Kuurakukan viikset ovat pitkät ja täysin valkoiset, tästä hän on saanut nimensäkin. Hänellä on myös pienet tupsut kulmakarvojen kohdalla, nämä ovat myös valkoiset, mutteivät erotu niin selkeästi. Polkuanturat ovat vaaleanpunaiset ja jalat, sekä häntä ovat yllättävän pitkät. Naaraan säkä korkeus on jopa lähes 30 cm. Naaras on muutenkin ruumiinrakenteeltaan siro ja hoikka. Hän on myös ketterä ja hänellä on hyvä tasapaino. Lihasta häneltä löytyy, mutta ne eivät erotu kovin hyvin. 
(Pentuna | Aikuisena)

Luonne: Kuurakukka on hyvin tempperamenttinen luonteeltaan. Hän on hieman vetäytyvä, mutta ystävällinen kaikille, jotka ovat hänelle mukavia. Hän haluaa, että hommat hoidetaan heti, eikä vitkutella. Hän on todella energinen ja pyrkii noudattamaan ohjeita mahdollisimman tarkasti. Häntä on vaikea suututtaa, mutta naarasta on helppo loukata. Tällöin hän yleensä vain kääntää katseensa ja pitää mykkäkoulua jonkin aikaa. Kuurakukan on muutenkin hieman hankala pärjätä muiden kanssa, sillä ainoana pentuna, ei hän ole muiden kanssa paljon tekemisiin joutunut. Hän pystyy kuitenkin työskentelemään toisten kanssa, mutta lähempi suhde voi olla aluksi vaikea saavuttaa. Naaras saattaa vaikuttaa nimittäin hieman jopa uhkaavalta aluksi, mutta yrittää vain peittää omaa epävarmuuttaan. Kunnioittaa syvästi soturilakia, klaanin päällikköä omia vanhempiaan ja isosiskoaan, sekä muutenkin kokeneempia sotureita. Muiden klaanien kissoihin hän suhtautuu varauksella, mutta pitää Varjoklaanin kunniaa yllä.

Menneisyys:  Syntyi Kekälekukalle ja Metsäsielulle Lehtikadon pahimpina aikoina. Kuurakukki treenasi kovaa ja pääsi soturiksi. Myöhemmin sai vahingossa pentuja Tunturkasvon kanssa. Kaksikko kuitenkin päätti kasvattaa pennut yhdessä ja he vähitellen rakastuivat toisiinsa. Ensimmäiseen pentueeseen kuului Taivaspentu, Kaarnasydän sekä Rosohalla. Juuri pentujen päästyä oppilaiksi Varjoklaanin silloinen päällikkö määräsi heidät taisteluun Myrskyklaania vastaan. Taivaspentu sai surmansa, jonka Kuurakukka kosti murhaamalla Kauriinloikan, joka riisti hänen pojaltaan hengen. Naaras katui tekoaan, muttei antanut koskaan anteeksi Riekotähdelle. Myöhemmin Kuurakukka tuli uudelleen tiineeksi. Kolmesta pennusta kuitenkin vain yksi, Korallipentu, jäi henkiin. 

Isosisko: Hohkakynsi
Emo: Kekälekukka
Isä: Metsäsielu
Kumppani: Tunturikasvo
Pojat: Kaarnasydän, Taivastassu (kuollut)
Tyttäret: Rosohalla, Korallipentu
Emon vanhemmat: Ruohotähti ja Värelehti
Isän vanhemmat: Kaihosilmä ja Verimarja
Sedät: Haukkataivas ja Vaahteraloimu
Täti: Kaikuvalo
Serkku: Viistoraita

Muuta: Kuurakukka on parempi saalistamaan ja hyvä taistelemaan, joskin hän jää voimassa usein alakynteen, mutta käyttää ketteryyttään hyväksi. Hän inhoaa vettä, eikä oikein pidä kiipeilemisestäkään. 


Toiveet: Olla uskollinen Varjoklaanille, saada joskus rakastavan ja luotettavan kumppanin ja jopa pentuja. Haluaisi edetä klaanin arvojärjestyksessä ja päästä joskus jopa varapäälliköksi ja päälliköksi, mutta kunnioitetun soturin asemakin riittää.

Huomioitavaa: Soturilipuke, erikoislupa

Ropettaja: Höyhensiipi

Entinen mestari: Hunajakynsi

Entiset oppilaat: Ruohotassu, Ruiskynsi

Koulutetut oppilaat: Luukajo
Oppilas: ~

Kp: 1140

bottom of page