top of page
Haukanlennon_uusi_ulkonako.png

Haukkatähti
 

Soturinimi: Haukanlento
Sukupuoli: Kolli
Klaani: Tuuliklaani
Asema: Päällikkö


Oppilas: -
Koulutetut oppilaat: Luotoloiske

Entinen mestari: Hakkijalka


Ropettaja: Surhi
Kp: 1128

Ulkonäkö: Haukka muistuttaa melko paljon kehonrakenteeltaan turkkilaista angoraa. Hän on rakenteeltaan ylväs, notkea ja siro, vaikka siltikin lihaksikas. Ollen keksikokoista kissaa suurempi, ovat hänen jalkansa pitkät ja hoikat. Häntä on sulkamainen ja silkkinen. Pää on kiilanmuotoinen ja korvat sen yllä kohtuullisen suuret. Hänellä on suuret, hieman vinot silmät, mitkä ovat väriltään syvän siniset. Hänellä on tummanharmaa nenä ja anturat. Viikset ovat pitkät ja puhtaanvalkoiset. Turkki on keksipitkää ja silkkistä, sekä hän pitää siitä hyvää huolta. Karva on hieman pidempää kaulalta, vatsasta ja hännästä, sekä hänellä on pienet vaaleat korvatupsut.


Haukkaa voisi kutsua jossain määrin kilpikonnakuvioiseksi. Turkki on pohjaväriltään vaalea. Siellä täällä hänen kehossaan on ruskeita ja melkein mustia laikkuja ja juovia. Hänen häntänsä on kokonaan tumma. Kynnet ovat sirppimäiset ja vaaleat. Arpiakin herralta löytyy jo montaa kappaletta, niistä suurimmat varmastikin haukalta saamansa kaksi rinnakkaista viiltoa kaulansa halki.

Luonne: Haukka on luonteeltaan niin spontaani kuin itsepäinenkin. Kolli on hyvinkin ilmeikäs, joten on usein häntä helppo tulkita, vaikka ei sillä, etteikö Haukka olisi aina valmis kertomaan muutenkin värikkäitä ajatuksiaan ääneen. Varsinkin johtoväki tuntuu olevan kovasti kollin arvioinnin alla, mittaillen että keitä kannattaa kuunnella ja ketkä ovat aivan hiirenaivoisia. Haukka myös helposti saattaa kyseenalaistaa käskyjä ja ohjeita, mikäli ne ovat hänestä aivan typeriä. Hän on pohjiltaan rento persoona, kuka ei turhia huolehdi, mutta on valmis rikkomaan myös sääntöjä silloin tällöin. Hän on kuitenkin uskollinen klaanilleen, vaikka ei aina sitä osaakaan oikein näyttää.


Hän on sosiaalinen ja omaa terävän kielen, mistä lipuvat sarkastiset vastaukset ja huumorin heitto kuin hunaja. Hän tahtoisi kovasti saada hyviä ystäviä, mutta kokee vaikeaksi lähestyä toisia pienen maineensa takia hankalana tapauksena, sillä Haukka kokee kovin vääränä, jos ei saa kertoa mielipidettään vapaasti, tai sanoa asioita niin kuin ne ovat. Ei pidä erityisemmin valehtelusta. Ehkäpä yllättävä puoli Haukassa on se, että hän on uskollinen ystävä ja kuuntelija, jos hänelle avaudutaan asioista. Hän myös välittää perheestään paljon ja pyrkii käydä tervehtimässä heitä aina silloin tällöin muiden tehtäviensä väleissä.


Yksi asia mistä Haukka erityisesti pitää on flirttailu. Hän on kiinnostunut romanttisesti niin kolleista kuin naaraista. Joskus Haukka saattaa flirttailla muille ihan vain huumori mielessään, sen enempää tulevaisuutta ajatellen. Hän pitää itseään suhteellisen komeana kollina ja tykkää pitää ulkonäöstään huolta, vihaten likaa ja lehtiä turkissaan. Haukanlentoa voisi pitää luonteeltaan myös charmikkaana.

Menneisyys: Haukka syntyi Sointupurolle ja Juuriturkille Tuuliklaanin pentutarhaan. Sointupurolla oli käpälät täynnä Haukan kasvaessa, sillä jo tuolloin oli hän varsin utelias ja rohkean puoleinen pentu, kenellä ei tuntunut koskaan kehittyneen kohdussa ollessaan filtteriä aivojen ja suun välille. Haukka kuitenkin oli pienestä lähtien hyvin kiintynyt vanhempiinsa ja mielellään seuraili heidän toimintaansa leirissä. Päästessään oppilaaksi Tuuliklaaniin oli Haukan unelmien täyttymys, kuten varmasti myös emon, kenen ei enää samoin tarvinnut huolehtia hänen peräänsä.

Lähisukua: 
Emo: Sointupuro

Isä: Juuriturkki

Velipuoli: Kipinähehku

Kumppani: Mäntymarja
Pennut: Laventelipentu, Jalavapentu, Vehkapentu
Kasvatit: Myrskyhaukka

Muuta: Haukka on mainio metsästä ja osaa taitavasti sulautua ympäristöönsä maanläheisen turkkinsa ansiosta.

Toiveet: Ei erityisiä toiveita vielä, toivoisin Haukalle kumppania jonain kauniina päivänä.

bottom of page