top of page
helmi.jpg

Helmipentu

Soturinimi: Helmililja
Sukupuoli: Naaras
Klaani: Jokiklaani
Asema: Pentu

Ulkonäkö: Helmililja muistuttaa ulkonäöltään erityisen paljon ragdoll tai pyhä birma rotuista kissaa, vaikka puhdasverinen jokiklaanilainen onkin. Hän on sievä ja viehättävä ulkonäöltään. Kooltaan on naaras hieman normikissaa pienempi, mutta sitäkin pörröisempi. Hänen turkkinsa on pitkäkarvaista, pehmoista ja tuuheaa, sekä silkkisen tuntuista koskiessa. Vaikka turkki onkin ihanan kevyttä, imee turkki hyvin itseensä vettä. Hänellä on leveät korvat, mitkä lepäävät pään sivuilla, minkä reunukset ovat muuta turkkia tummemmat harmaat. Posket ovat leveät ja niiden yllä on vaaleanpunainen nenä. Viikset ovat helmiäisen valkoiset ja pitkät. Hänen häntänsä on hyvin tuuhea ja aavistuksen pitkä kehoaan kohden. Tassut ovat sirot, mutta silti hyvän kokoiset. Hänellä on vahvat jalat.
Helmililjan turkki on pohjaväriltään puhtaan valkoinen. Hänellä on vaaleanharmaa maski kasvoillaan. Hänen häntänsä liuku värjääntyy myös vaalean hopeanharmaaksi. Hopeanharmaata sävyä löytyy haaleasti myös muualta hänen turkistaan. Varpaat hänellä on vitivalkoiset, mutta tassuissa on haaleasti liukuvärjätyt harmaat sukat. Hänellä on suuret, säihkyvän siniset silmät, missä on usein lempeä katse.
 
Kuva: https://i.pinimg.com/originals/42/62/96/426296489e3c0ac6954cb44ffc81b819.jpg


Luonne: Helmililja on äärimmäisen lempeä ja ystävällinen tapaus, kenestä suorastaan hohkaa rauhallisuus. Naaras on erittäin uskollinen ja sydämeltään rohkea tapaus, kuka tahtoo uskoa vahvasti muiden hyvyyteen, vaikkei kuitenkaan ole sokea näiden pahoille puolilleen. Rakastaa klaaniaan kaikella sydämellään ja tahtoo olla mahdollisimman hyödyksi. Usein mainiota juttuseuraa muille ja erittäin hyvä kuuntelija, sekä mielellään myös tarjoaa neuvoja tovereilleen, jos he sitä kaipaavat. Tuntuu olevan koko maailman ystävä ja jos näkisi jonkun kissan olevan yksinäinen, menisi varmasti tarjoamaan seuraansa tälle, edes hiljaisena tukijana.
Lempeytensä takia voisi kuvitella, ettei naaraalla olisi lainkaan selkärankaa puolustaa itseään, mutta tämä ei pidä ollenkaan paikkaansa. Sen sijaan, on Helmililja tarkka oikeudenmukaisuudesta ja pitää myös omia puoliaan, eikä ole uhrautuvaa tyyppiä.
Hän harvoin kokee tarvetta korottaa ääntään tai vihastua muille, sekä on hänellä myös äärimmäisen pitkä kärsivällisyys. Vihaisena usein vetääntyy omilleen, kunnes kokee olevansa tarpeeksi kasassa voidakseen kohdata muut jälleen. Pettyneenä on se hänestä helposti huomattavissa, naaraan ei niinkään sanoessa mitään, mutta huokuen pettyneisyyttä koko olemuksellaan.
Erittäin vahva romantikko, toivoen jokaisen löytävän vierelleen jonkun, kenen kanssa viettää elämänsä, jos he sitä kaipaavat. Rakastuneena pehmoinen ja toisen seurasta nauttiva, sekä uskollinen tukija. Ei kuitenkaan ole tyyppiä, kuka jahtaa ihastustaan, jos nämä eivät osoita mitään kiinnostusta takaisin. Helmililja olisi varmasti mainiota emo tai mestari ainesta, jos siihen tulisi mahdollisuus. Hänellä on juuri sopiva määrä jyrkkyyttä, että ei ole kenenkään pompoteltavissa, mutta silti tarpeeksi lempeä rohkaisemaan uusiin kokemuksiin ja antamaan parastaan.
 
Menneisyys: 
Isä: Okavirta (kuollut)
Äiti: Kuuralehti (kuollut)
Ottoemo: Savumarja
Ottoveli: Tappurapentu
Helmililja syntyi emolleen Kuuralehdelle ja isälleen Okavirralle ainoana pentuna. Hänen emonsa ei ollut tyyppiä, kuka malttoi pysyä kauan paikoillaan ja jättikin pentutarhan aivan liian nopeasti synnytyksensä jälkeen päästäkseen partioimaan jälleen. Emon voimat eivät olleet kuitenkaan vielä palautuneet ja se kävikin tämän kunniaksi, kun partio oli kohdannut kierroksellaan mäyrän. Heikko emo ei ollut ollut vastusta voimakkaalle mäyrälle ja hänen matkansa päättyi sille tielle.
Helmililjan isä Okavirta, rauhallisempi kuin kumppaninsa, muuttui Kuuralehden kuoleman jälkeen. Kollista oli tullut arvaamattomampi ja ei enää huolehtinut samalla tavalla itsestään, vaikka varmistikin, että pennullaan oli edelleen kaikki, mitä tarvitsikin. Eräänä lehtikadon hellepäivänä, oli Okavirta juossut saaliin perässä heikolle jäälle ja uponnut lahoavan jäätikön sekaan, hukkuen sen virtauksiin. Tästä eteenpäin ovat pentutarhan muut kuningattaret huolehtineet Helmililjasta, tuolloisesta Helmipennusta, etenkin Savumarja, kuka otti nuoren naaraan siipiensä suojaan.
 
Muuta: 
-        Mainio uimari, sekä osaa kiivetä puihin. Paljon parempi metsästäjä kuin taistelija, sillä ei pidä turhasta verenvuodatuksesta.
-        Hänellä on lempeä ja rauhallinen ääni, mitä kuuntelee mielellään
-        Jostain syystä tuoksuu usein liljoita
 

Toiveet: Löytää paljon ystäviä ja kouluttaa joskus oppilas. Unelmoi tosirakkaudesta, vaikka ei sitä etsimällä etsikään.
 
Ropettaja: Surhi

 

Kp: 377
 

bottom of page