top of page

Hillamyrsky


Sukupuoli: Naaras
Klaani: Myrskyklaani
Asema: Soturi


Ulkonäkö: Hieman normaalia pienikokoisempi naaras sopusuhtaisella rakenteella. Turkki on keskipitkää lyhyempää, mutta samantyylistä kuin emollaan: pörröistä ja sekaista. Hännässä ja kauluksessa turkki on hieman pidempää ja sitäkin pörheämpää. Korvien päissä pienet tupsut. Hillamyrskyn pohjaväri on valkoinen, ja kehossa on epämääräisen muotoisia, haaleanoransseja läiskiä. Häntä on kokonaan haaleanoranssi, samoin kuin reilu puolet kasvoista ja toinen korvista. Vasen korva on tummanoranssi, ja samaista väriä löytyy myös pienempinä läiskinä ympäri kehoa. Kasvoissa on yksittäinen suurempi läiskä. Silmät ovat kirkkaan taivaansiniset. Ajan mittaan kerääntyvät arvet peittyvät lähtökohtaisesti tiheän turkin alle. Kasvoilla on yleensä jokseenkin tylsistynyt tai mitäänsanomaton ilme.

Luonne: Varsin kirpeä luonne. Hillamyrsky suhtautuu lähtökohtaisesti pessimistisesti kaikkeen, ja hänet on vaikea saada innostumaan mistään. Pitää todella tärkeänä klaanin toimiin osallistumista, ja esimerkiksi sairaslomat tuntuvat hänestä ylitsepääsemättömiltä. Ei näytä heikkoutta sitten millään, ja omistaa korkean sietokyvyn sekä henkisen että fyysisen kivun suhteen. Puhuu ongelmistaan maksimissaan mustan huumorin kautta ja ohimennen. Hillamyrsky kuitenkin kiintyy vahvasti, ja tosipaikan tullen hän kuolisi epäröimättä läheistensä vuoksi. Naaraan suurin heikkous onkin hänen pessimistisyytensä itseään kohtaan - hänen huono itsetuntonsa ja ainainen pelkonsa muiden ajatuksista ei todellakaan tee hyvää ilman biologisia vanhempiaan kasvaneelle nuorelle. Tämän kaiken hän kuitenkin peittää pisteliäisyyden ja nenäkkyyden alle.

Menneisyys: Villakkomyrskyn ja Tuomikasvon tytär, Tyrnisateen sisko. Omaa varsin perinteisen sisarussuhteen ujon veljensä kanssa: Hillamyrsky voi nälviä veljeään loputtomiin, mutta jos joku muu sanoo mitään pahaa Tyrnisateesta, on hän ansainnut Hillamyrskyltä pari naarmua kuonoonsa. Hillamyrsky on Tyrnisateen henkinen tukipilari, vaikka ulkopuolisesta saattaakin vaikuttaa siltä, että Hillamyrsky kiusaa veljeään koko ajan.

Ropettaja: Zare

Entinen mestari: Vanamotuli

Kp: 267

 

Untitled228_20220809194114.png
bottom of page