top of page
1467171cf8a685b0dc59dd3b603984bc.jpg

Huuhkajatassu


Soturinimi: Huuhkajakoski
Sukupuoli: Naaras
Klaani: Tuuliklaani
Asema: Oppilas

 

Mestari: Häiveuni

Ropettaja: Hunaja
Kp: 19

Kuva: Ibb.co
Teema: -
Ääni: -

Ulkonäkö: Huuhkajatassu on laperm-rotuinen tummanruskea kissa. Tuolla on vaaleat, ehkä hieman harmahtavan vihreät silmät, jotka ovat muodoltaan aika pyöreät. Turkki on keskipitkä ja kihara. Huuhkajatassun häntä on aikalailla keskipitkä ja siinäkin on kihartuvaa karvaa. 


Huuhkajatassulla on valkoista leuan alla, kaulalla sekä tassuissa. Korvat naaraalla ovat hieman keskivertoa isommat. Viikset ovat pitkät, kuten myös käpälätkin.


Ruumiin rakenteelta solakka ja hyväkuntoinen. Hieman ehkä hoikka, mutta se on peräisin geeneistä.

Luonne: Huuhkajatassu on suhteellisen huumorintajuinen ja yrittää olla mukava, mutta ei voi motään sille että suuttuu helposti ja on tarkka säännöistä. Ei yleensä tunge kuonoaan muiden asioihin tai viihdy isoissa porukoissa. Mielummin viettää aikaa yhden tai kahden kissan kanssa, mutta yksinolokin on vaihtoehto. 


Ajattelee että klaanin palvelu on velvollisuuden lisäksi myös huima oikeus, joten ei arkaile klaanin puolustamista tai kenenkään (klaaninjäsnenten) auttamista.


Vaikka onkin luotettava ja hyvä salaisuudenpitäjä, asettaa klaanin aina etusijalle. On myös sinnikäs, ei luovuta helposti, vaikka osaa myöntää mikäli jokin on hankalaa.

Menneisyys: Tämän kissan pentuaika on hyvin tavallinen. Ei ongelmia, syrjintää tai haavereita. Rauhallinen kasvatus muovasi naaraasta hyväksyväisen. Syntyi Vadelmapyörteelle ja Olkiturkille (keksittyjä, eivät esiinny fyysisesti tarinoissa).

Toiveet: Toivon mestariksi kissaa, joka on  ymmärtäväinen ja kannustava, ei väliä onko mestari NPC vai toisen ropettajan hahmo. Olisi mukava saada sovittua joku tulevaisuutta varten kumppaniksi, mutta palaan tähän chatissa.

 

Muuta: Yllättävän hyvä piiloutumaan ja pidättämään hengitystä.

bottom of page