top of page
aae64a3965109867f4a969e9016c18d3.jpg

Kaarnasydän

 

Sukupuoli: Kolli
Klaani: Varjoklaani
Asema: Soturi


Ulkonäkö: Kaarnasydän on valkoinen sekä ruskeankirjava kolli. Hänen päänsä osittain, selkänsä ja häntänsä ovat ruskeankirjavat. Sen sijaan vatsa, rinta,  jalat, hännänpää ja osa naamasta ovat täysin valkoiset. Naamassa on ruskea laikku leuan alla ja kuonon päällä sekä valkoiset pitkät viikset kuuluvat hänen ulkonäköönsä.  Otsa ja posket ovat myös ruskeita.  Silmät ovat kollilla ruskeat kuten myös hänen nenänsä. Turkki on keskipitkää paitsi rinnassa, vastassa ja hännässä hieman pidempää.  Kaarnasydän ei ole kovin isokokoinen mutta voimakas hän on silti ja lihakset näkyvätkin selvästi. Jalat ovat sopusuhtaiset vartaloon nähden vaikka häntä onkin aika pitkä. 
Kuva: https://fi.pinterest.com/pin/769130442603941466


Luonne: Kaarnasydän on erittäin rauhallinen ja lempeä kolli. Hän pyrkii olemaan aina oikeudenmukainen ja noudattamaan soturilakia. Tietysti hänkin osaa olla ymmärtäväinen ja haluaa auttaa muita. Hänet kasvatettiin hyväksymään kaikki sellaisina kuin he ovat ja tätä hän noudattaakin. Kaarnasydän ei pidä taisteluista vaan haluaisi että asioista voitaisiin keskustella paremmin, tarpeen tullen kuitenkin puolustaa klaaniaan, jopa henkensä uhalla. Kaarnasydän pitää paljon opettamisesta ja neuvomisesta, osittain siksi että haluaa levittää ajattelu tapaansa klaanissa, etenkin tuleviin sukupolviin. Hän on kärsivällinen ja todella mukava kaikille vaikka pitääkin myös omasta ajastaan. Erittäin uskollinen klaanilleen, mutta ennen kaikkea perheelleen ja rakkailleen. 


Menneisyys: Syntyi lehtikadon kynnyksellä siskonsa ja veljensä kanssa Varjoklaaniin. Tuolloin klaanissa oli iso sekaverivastaisuus käynnissä. 
Emo: Kuurakukka
Isä: Tunturikasvo
Sisko: Rosohalla
Veli: Taivaskasvo
Puolisiskot: Karusydän ja Varpuloiste
Täti: Hohkakynsi
Setä: Suomyrsky
Serkut emonpuolelta: Tuliväre ja Sahrami
Serkut isänpuolelta: Loistesielu ja Huomenlilja
Emonemo: Kekälekukka
Emonisä: Metsäsielu
Isänemo: Varpukynsi
Isänisä: Hunajakynsi


Muuta: Ei pidä lainkaan vedestä ja on hieman kömpelö. Osaa käyttää aivojaan ja pyrkiikin aina rauhanomaisiin ratkaisuihin. Tämän takia pitääkin oppilaiden kouluttamisesta ja mielipiteidensä kertomisesta. 
Toiveet: Elää vanhaksi ja arvostetuksi soturiksi. Kumppani ja pentuja. 
Ropettaja: Höyhen

Koulutetut oppilaat: Aamukukka
Oppilas
: -


Kp: 442

bottom of page