top of page
Untitled256_20220809194258.png

Kira


Sukupuoli: Naaras
Klaani: Kratoksen lauma
Asema: Metsästäjä / Ylipäällikön vaimo
 

Ropettaja: Zare​

Kp: 378

Ulkonäkö: Kira on täysin yönmusta, solakka ja sopusuhtainen naaraskissa. Turkki on lyhyttä ja kiiltävää, ja siitä on yllättävän hankala saada otetta. Naaras on aavistuksen normaalikokoa pienempi, mutta sitäkin karismaattisempi. Hailakan jäänsiniset, melkeinpä valkoiset silmät, jotka pysyvät melkein poikkeuksetta ilmeettöminä ja kylminä; joskus harvoin niissä saattaa nähdä pilkahduksen halveksuntaa tai inhoa. Kokonaisuudessaan naaraan kasvot ovat varsin karismaattiset ja tunteettomat. Polkuanturat ja nenänpää ovat todella tumman punaruskeat, melkein mustat. Häntä on pitkä ja kapea, ja sen ansiosta Kiralla on ilmiömäinen tasapaino.

 

Naaraan turkissa on lukemattomia arpia, jotka kertyvät iän myötä. Tavallisiin arpiin ei tule kuitenkaan sekoittaa korvissa olevia reikiä: ne ovat merkkejä, jotka kuuluvat lauman kulttuuriin. Nuorena Kiralla on näitä merkkejä kaksi vasemman korvan ulkoreunassa: Ylempi ’lävistys’ on laumaan kuulumisen merkki, joka löytyy kaikilta lauman jäseniltä. Alempi, noin korvan keskivaiheilla oleva lävistys on lauman johtajan vaimon merkki. Lävistykset ovat siistejä, pyöreitä reikiä, jotka on tehty kulmahampaalla puraisemalla.  

Luonne: Kuten jo ulkoisesta olemuksesta saattaa arvata, Kira on tunnekylmä ja empatiakyvytön kissa. Hän ajattelee vain omaa etuaan, eikä epäröi käyttää halpamaisia keinoja vallan saavuttamiseksi. Hän on ilmiömäinen valehtelija ja juonittelija, eikä lähestulkoon kukaan voisi nähdä hänen valheidensa läpi. Kiralla ei riitä rakkautta tai välittämistä edes perheelleen, vaan hän on aivan yhtä tunnekylmä sukulaisiaan kohtaan kuin muitakin kissoja kohtaan. Osa naaraan luonteesta selittyy kasvatuksella ja lauman paineella: laumassa ei ole sijaa pehmoilijoille. Suurin osa Kiran häikäilemättömyydestä kuitenkin kumpuaa naaraasta itsestään, ja hän on vakaasti päättänyt, ettei tyytyisi vähään elämässään. Tavat, joilla naaras tavoitteitaan yrittää saavuttaa, ovat lauman silmissä varsin normaaleja, mutta näyttäytyvät ulkopuoliselle häikäilemättöminä ja verenhimoisina.


Verenhimoinen sekopää Kira ei kuitenkaan ole. Hän on laskelmoiva, kylmä persoona, joka löytää tehokkaimmat tavat saavuttaa tavoitteensa ja tappaa vain, jos se häntä itseään hyödyttää. Hän on uskollinen ainoastaan itselleen, vaikka onkin taitava esittämään muuta.

Menneisyys: Kira syntyi kaukana klaaneista asuvaan laumaan yhdessä sisarustensa Kaylan ja Brahman kanssa. Hänen emonsa on Shikyra, lauman paras metsästäjä, ja isänsä Adrian, lauman neuvonantaja. Kunniakkaista sukujuuristaan johtuen lauman johtaja, Kratos, iski silmänsä pentueen lupaavimpaan naaraaseen välittömästi, ja Kira valittiin johtajan tulevaksi vaimoksi jo ennen alokasikää. Naaraana Kiran polku vie metsästäjäksi, mutta hän on päättänyt, ettei aio tyytyä kyseiseen asemaan.

bottom of page