top of page

Kirkaspuro


Sukupuoli: Naaras
Klaani: Jokiklaani
Asema: Soturi

Ulkonäkö: Oranssihtavat, valkoiset sekä tummanharmaat karvat tekevät naaraasta osittain kilpikonnakuvioisen, mutta myös raidallisen. Hänessä siis ikään kuin sekoittuvat tummanharmaa tabby- sekä oranssi tabby-kuviointi vaaleanruskealla pohjavärillä. Naaraan kuono, rinta sekä vatsa ovat valkoiset, ja hänen kasvojensa keskiosaa raidoittavat oranssit juovat vaihtuvat reunoja kohti hiljalleen tummanharmaiksi. Hänen muuta turkkiaan kirjoittavat molempien väriset raidat niskasta hännänpäähän.
Erikoisen naaraan ulkonäöstä tekee tämän lavoista alkavat “eriparisukat”, sillä hänen vasen tassunsa on oranssinraidallinen ja oikea puolestaan harmaaraidallinen lyhyitä valkoisia sukkia lukuunottamatta. Myös takatassuissa naaraalla on valkoiset sukat, joskin ne ovat reilusti pidemmät kuin etutassuissa. Hänen aluskarvansa on pöyheää ja lämmittävää, ja päällä on sileä vedenpitävä kerros, kuten jokiklaanilaisilla yleensä. Silmät hänellä ovat keltaisen rusehtavat ja niissä on usein päättäväinen pilke. Kissaksi naaras on pienehkön puoleinen ja hänellä on suloisen vaaleanpunaiset polkuanturat sekä nenä. Häntä on taas sievän kapea, mutta normaalin pituinen.
Linkki

Luonne: Naaras on päättäväinen, vilpitön sekä reipas kissa. Hänellä on vahva tahto, eikä siis luovuta herkästi jotain päätettyään. Tunteet, niin ilo kuin surukin, näyttäytyvät naaraassa voimakkasti, jonka seurauksena hän osaa innostua sekä myös loukkaantua herkästi. Hän suree ja purkaa pahaa oloaan mieluummin ensin yksin, ennen kuin hakeutuu läheistensä seuraan, mutta ei ole kuitenkaan pitkävihainen. Ulospäin näkyvä vahva luonne ei tarkoita sitä etteikö hän joskus arastelisi tai pelkäisi, mutta hän pyrkii yleensä kuitenkin olemaan perääntymättä tilanteesta ja osaakin kätkeä loukkaantumisen siihen asti, että saa tilaisuuden olla yksin.
Naaraalle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys sekä hyväntahtoisuus ja hän pyrkii elämään Tähtiklaanin oppien mukaan, vaikka ei seuraisikaan sääntöjä aina täysin kirjaimellisesti. Naaraalle oleellisempaa on siis hyvän elämän tavoittelu ja oikeudenmukaisuus kuin sokea sääntöjen noudattaminen. Hänellä on avoin mieli ja toivoo samaa myös läheisiltään, sillä ei usko järkähtämättömään perinteiden seuraamiseen. Naaras silti kunnioittaa esi-isiään esimerkiksi kiittämällä ja ajattelemalla näitä usein. Positiivinen asenne sekä hymyily saa tämän jatkamaan eteenpäin vaikeuksista huolimatta.

Menneisyys: 
Perhe:
Emo: Lumilieska
Isä: Pomppuaskel
Sisar: Villipentu (-tassu, -halla)
Puolisisaret: Kirkaskaste, Helläsydän
Emonemo: Varjolehti
Emonisä: Takiaistähti
Emonemonemo: Kirkassielu
Emonemonisä: Varjokynsi
Emonemonsisar: Lumiraita 
Emonemonveli: Piikkikynsi
 
Muuta: Naaras on nopea uimaan, mutta ei kykene pidättämään hengitystä kovin pitkään. Hän on myös näppärä paikkaamaan esimerkiksi pesien seiniä. Hän rakastaa uuden oppimista, ahventa sekä aurinkoisia päiviä. Puolestaan pimeästä tai liiallisesta painostamisesta naaras ei pidä. Hän ihastuu helposti, mutta omistautuu kuitenkin kumppanilleen ollessaan suhteessa.

Toiveet: Tulla hyväksi soturiksi, saada pentuja ja joskus päästä jopa päälliköksi. Viisas ja mukava mestari olisi myös naaraalle mieluinen.

Ropettaja: Sinikko

Entinen mestari: Viirukallio

Kp: 1393

KIRKAS.JPG
bottom of page