top of page
kiuru.png

Kiurupentu


Soturinimi: Kiurulehto?
Sukupuoli: Naaras
Klaani: Myrskyklaani
Asema: Pentu
 
Ulkonäkö: Kiuru on kaunis, melko suuri naaras, kenen turkki tekee tehtävänsä saadakseen hänet näyttämään entistäkin isommalta. Turkki on pitkää ja tuuheaa, vaikkei missään tapauksessa samaa mittatasoa kuin siskollaan Pisamatassulla. Kiurun poskivillat ovat pitkät ja tämän korvien päistä löytyy tuuheat tupsut. Koska turkki on sen verran pitkää, saa se hänen jalkansa näyttämään lyhyemmiltä, vaikka ei näin olekaan. Kiurun häntä on erittäin puuhkamainen, melkein itse kissan vartalon kokoinen. Hänen nenänpäänsä ja anturansa ovat roosan punertavat. Viikset hänellä ovat puhtaan valkoiset ja pitkät.
Kiurun turkki on pohjaväriltään vaalean ruskeaa. Hänellä on tummempia ruskeita juovia kasvoista selkään, sekä tummat sukat etujaloissaan, takajalkojen pohkeissa ja on hänellä myös tummat korvat. Hänellä on valkoista rinnassaan V:n muotoisessa kuviossa, korviensa takapuolilla ja poskipäissään pisamien kaltaisina pisteinä, nenänpäässään kuononvarressa sekä myös hännänpäässä. Kiurulla on myös vaalean melkeinpä vaniljan värisiä läiskiä turkissaan siellä täällä, mitä hänellä on todellisuudessa jokaisessa karvassaan, katsos, Kiurun karvoitus on tyvestä tätä vaaleaa sävyä, mutta vaihtaa väriä päätä kohden, kuin kaksikerroksinen turkki. Hänen silmänsä ovat upeat lehtivihreän sävyiset.
Kuva: https://cdn.discordapp.com/attachments/708289223194574910/1076941202869456936/Untitled233_20221211231250.png?ex=656cd027&is=655a5b27&hm=df04b49c51d535808a91933454bf9c9e5a1cfc16c397011047e26e98d30d5429&;
 
Luonne: Kiuru on pohjimmiltaan erittäin ystävällinen ja lempeäsydäminen kissa, keneltä kuitenkin löytyy räväkkyyttä, mitä kahden siskon keskimmäisenä sisarensa tarvitseekin. Hänellä on siskonsa Seljatassun pehmeyttä ja Pisamatassun asennetta, sopien mainiosti johonkin heidän välilleen. Kiurutassulta löytyy elämäniloa, sekä uteliaisuutta, hänen tahtoen aina oppia uutta. Kiurutassu nauttii vapaa ajasta, mutta on hän myös usein valmiina lähtemään mukaan toimintaan, metsästämisen ollessa erittäin miellyttävää toimintaa hänen mielestään. Urheuttakaan häneltä ei puutu, vaikka ei olekaan rynnistämässä ensimmäisenä vihollisen kimppuun. Kiurutassulta löytyy harkitsevaisuutta, mitä harvoin hänen ikäisellään vielä on. Ehkäpä vanhempiensa menetys ja pikkusiskonsa halvaantuminen johtivat siihen, että jossain määrin naaraan on täytynyt kasvaa normaalia nopeammin ja kypsyä ajattelemaan muitakin, kuin itseään ja perhettään.
Kiurutassu on sydämeltään romanttinen höpsö, tykäten hukuttaa kumppaninsa hellyyden eleisiin ja lahjoihin, mitä vain nättiä nyt sattuukaan löytämään, kukkien ollessa hänen lemppareitaan. Kiurutassusta ei olisi emoksi, vaikka pennuista pitääkin, sillä on täysin, aivan varmasti lesbo. Kollit eivät paljon hänen mielessään pyöri, eikä hän voisi kuvitellakaan ottavansa sellaista kumppanikseen.
 
Menneisyys: 
Isä: Hierakkaruska
Äiti: Kärppäviilto
Sisarukset: Pisamatassu, Seljatassu
Kiurupentu syntyi keskimmäiseksi pennuksi Kärppäviillolle ja Hierakkaruskalle, vanhimman sisarensa ollessa Pisamapentu, kuka omasi vahvan asenteen jo pentuna, sekä Seljapentu, kenellä oli mitä suloisin luonne. Valitettavasti menettivät kolmikko vanhempansa jo nuorena, heidän joutuessa yllätyshyökkäyksen uhriksi ja lopulta joutuen veden virtojen uhriksi. Uutisen saavuttaessa kolmikon otti Pisamapentu vahvasti vastuuta kahdesta pikkusiskostaan, mitkä johtivatkin sitten erinäköisiin seuraamuksiin.
 
Muuta: 
-        Täysin lesbo.
-        Hyvä metsästäjä ja jäljittäjä, sekä kokonsa puolesta myös melko voimakas.
 
Toiveet: Paljon ystäviä.
 
Ropettaja: Surhi

Kp: 18

bottom of page