top of page
dgwkmc3-400b21d9-7b9c-49e3-a859-90f7321b9180.png

Kuutamopentu

Oppilasnimi: Kuutamotassu
Soturinimi: Kuutamokaitsija
Sukupuoli: Naaras
Klaani: Myrskyklaani
Asema: Oppilas
 
Ulkonäkö: Hän on kuuluisa kaunotar, kuka näyttää aina siltä kuin olisi juuri laskeutunut Tähtiklaanista tähtisateen saattelemana maan kannalle. Hänen hopean kirkas turkkinsa on aina sileän siisti ja pehmoisen näköinen, muotoillen hyvin kissan atleettisia lihaksia. Hänellä on tummempia juovia koko kehossaan, mitkä tuntuvat olevan helmiäisen kuultavia sillä tavalla, miten ne haalenevat sieltä täältä ja ovat tummempia muualta, niiden lähtiessä raidasta keskellä hänen selkäänsä. Hänellä on puhtaan valkoiset alaluomet ja pieni piste niiden alapuolella.
Hänellä on ylpeät, sirot ja kauniit kasvot, minkä kohokohta on ehdottomasti hopean sinertävät silmänsä. Korvat ovat korkealla pään reunoilla ja posket melko terävät. Hänellä on pitkät raajat, sekä kapeat, vaikkakin voimakkaat tassut. Hänen turkkinsa on helposti tuulen mukana tanssivaa, erityisesti hännässään, missä karva onkin ilmavaa ja pitkää. Hänen nenänsä ja anturansa ovat hyvin vaalean roosan harmaita. Hänen valkeat viiksensä ovat pitkät ja helmiäiseen vivahtavat.
 
Kuva: https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/739cb1a7-303d-4c3e-ad76-c1b93859a4cf/dgwkmc3-400b21d9-7b9c-49e3-a859-90f7321b9180.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzczOWNiMWE3LTMwM2QtNGMzZS1hZDc2LWMxYjkzODU5YTRjZlwvZGd3a21jMy00MDBiMjFkOS03YjljLTQ5ZTMtYTg1OS05MGY3MzIxYjkxODAucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.GfZLcA4LojEJ_-mjKrnr2aC86qeOq1ZTM6RB7U8ZdaI
 
Luonne: Hänestä huokuu rauhallisuus, kokemuksen saadessa hänet harkitsemaan ennen kuin tekee yhtään mitään suuria päätöksiä. Hänellä on urheutta sanoa mitä tarkoittaa ja mitä tahtoo, mutta se ei tarkoita, etteikö hän osaisi olla myös lempeä. Hänellä on pohjimmiltaan erittäin hyvä sydän, eikä toivo toisille todellisuudessa mitään pahaa. Hän kuitenkin vaatii muilta, että nämä antavat parastaan kaikessa mitä tekevät, aivan kuten hänkin antaa. Hän on todellisuudessa erittäin herkkä, mutta on sulkenut sydämensä ja mielensä muiden sanoille, suojellen itseään, kuten oli pentuna oppinut. Hän on kuitenkin reipas ja kuuliainen klaaninsa jäsen, kuka kuitenkin nauttii myös rauhallisista hetkistä leirissä tai kävelyllä ystävän tai kumppanin kanssa. Hänellä on kevyt huumorintaju ja nauraa helposti, vaikka sitä usein yrittääkin peitellä.
Hän on erittäin heikko rakastuessaan sydämensä asioissa. Hänellä on järkkymätön uskollisuus kumppanilleen, vaikka saattaisikin kyseenalaistaa joitain heidän päätöksiään. Hänellä ei ole kiire aloittaa perhettä, tahtoen ensin varmistaa, että hänen ja kumppaninsa suhde olisi aito ja järkkymätön. Hänelle perhesuhteet ovat kaikki kaikessa ja veljensä on erittäin rakas, ollen aina valmis auttamaan tätä, oli kyseessä mikä asia vain.
 
Menneisyys:
Isä: Huurresydän
Äiti: Horrosyö
Sisarukset: Kuiskekehrääjä (veli)
Kuutamopentu syntyi Horrosyölle ja Huurresydämelle Myrskyklaaniin, saaden vanhemman veljen nimeltä Kuiskepentu. Heidän syntymäänsä ei voinut kutsua aivan normaaliksi, sillä ei emo ollut leirissä sen tapahtuessa. Sen sijaan oli emo ollut jääräpäinen ja tahtonut pysyä liikkeellä viimeiseen saakka, mikä lopulta kävikin tämän kohtaloksi.
Horrosyö oli ollut kävelyllä ystävänsä Utulammen kanssa, kun heidän kimppuunsa oli käynyt kaksijalkojen koira. Kaksikko oli joutunut elämänsä taisteluun, mistä eivät selvinneet haavoitta niin koira kuin klaanikissatkaan. Utulampi oli menettänyt henkensä koiran hampaissa ja jo kesken taistelun kykeni Horrosyö tuntemaan tiineytensä supistuksien käynnistyneen, hänen joutuessa pakottamaan pentujen pysymään sisällään, kunnes pääsi viimein pakenemaan kaksijalan löytäessä karanneen koiransa ja köyttäneen sen.
Horrosyö oli yrittänyt tehdä takaisin leiriin, sydän särkyneenä parhaan ystävänsä kuolemasta ja tuskissaan synnytyksen alkuvaiheista. Lopulta ei hänellä ollut ollut muuta vaihtoehtoa kuin synnyttää kesken matkan, mikä ei tapahtunut ilman komplikaatioita. Verenvuoto kävi niin raskaaksi, että vielä hengissä ollessaan tiesi Horrosyön tiensä jäävän siihen. Hänen oli onnistunut asettaa pentunsa vatsansa suojaan, mutta menehtyi pian sen jälkeen.
Pennut joutuivat kärsimään kovia heti ensimmäisen elin tuntiensa aikana, ilman todellista suojaa ja pian nälästä ja kylmästä kärsien. Kun partio viimein löysi pienokaiset ja heidän menehtyneen emonsa, oli myös heidän luultu kuolleen, mutta onneksi partiossa oli edes yksi selkämielinen pää, kuka käski heidän kuitenkin viedä pennut parantajan luokse, ja hyvä niin. Pennut onnistuivat selviämään hengissä, tosin sairastuen vakavasti, mistä joutuivatkin selviämään jo toistamiseen karulla tavoin.
Huurresydän, pentujen isä, teki parhaansa huolehtiakseen pennuista, minkä eteen Horrosyö oli tehnyt kaikkensa. Lopulta jonkunlainen katkeruus oli kuitenkin laskeutunut isän sydämeen. Oli hänestä niin tavattoman epäreilua, että hänen rakkaansa oli joutunut kuolemaan, jotta nämä kaksi, keihin hänellä ei ollut kuin pakollista velvollisuudentunnetta, kykenivät elämään. Niinpä isä otti tehtäväkseen muistuttaa pennuille jokaisena päivänä heidän elämänsä alussa, että he eivät ansainneet olla elossa. Ilman heitä Huurresydämen kaunis kumppani olisi vielä hengissä.
Sanomattakin selvää, ei tämä kohtelu kohottanut pentujen itsetuntoa. He pelkäsivät isäänsä, kuka toi aina mukanaan kylmän ilmapiirin ja vielä kylmemmät sanat. Pennut alkoivat riippumaan toisissaan, löytäen todellista lämpöä vain toistensa seurassa, missä he tiesivät, että vain he ymmärsivät toisiaan. Heille opetettiin, ettei heillä ollut arvoa, ei kuten jokaisella muulla klaanin jäsenellä. Isä toi heille aina saaliskasan pienimmät jätökset, ei luonut suojaa kylminä öinä taikka sateisina päivinä, jolloin sairauden odottivat aivan kulman takaa. Ja kun isän temperamentti kävi kovaksi, ei kumpikaan pentu ollut suojassa, niin henkiseltä kuin fyysiseltä kaltoinkohtelulta, hänen aina tehdessä sen tilassa, missä muut eivät olleet todistamassa.
Huurresydämen käytös pentujaan kohtaan lopulta selvisi myös muulle klaanille, kun pentutarhan kuningattaret alkoivat huomaamaan, mitä todella oli meneillään. Asia tuotiin päällikön huomioon ja Huurresydämen annettiin kertoa puolensa koko klaanin edessä. Päälliköltä ei kuitenkaan sääliä tippunut sydämestä vääntyneelle soturille ja lopulta Huurresydän häädettiin klaanista pentujensa vakavasta kohtelusta.
Kaikesta kokemastaan oppineina eivät kaksi nuorta pentua suostuneet luovuttamaan luottamustaan toiselle vanhemman hahmolle, vaan pitivät huolen toisistaan niin hyvin kuin kaksi pentua osasivat, heidän kasvaessa yhdessä pentutarhassa samalla kaikkien kuningattarien katseen alla, kun samalla täysin yksin.
 
Muuta:
-        Ääni: https://www.youtube.com/watch?v=DJfYCbGnLjA
-        Erityisen taitava taistelija ja puissa kiipeilijä
-        Rakastaa yö aikaa ja tähtiä, katselee mielellään hopeahäntää ja uskoo täysin niissä olevan jotain maagista
-        Käytän hahmoon ’hahmo täyteen klaaniin’ lipukkeen
 
Toiveet: Uskollinen kumppani, sekä hyvää mainetta klaaninsa keskuudessa. Tahtoisi saada oppilaan.
 
Ropettaja: Surhi

Kp: 0

bottom of page