top of page
lehmus.jpg

Lehmustassu


Soturinimi: Lehmuslaine
Sukupuoli: Kolli
Klaani: Tuuliklaani
Asema: Oppilas

Ulkonäkö: Lehmuslaine on tabbykuvioinen kolli ja ulkonäöltään hän tulee selvästi enemmän emoonsa kuin isäänsä. Turkin pohjaväri on vaalea beige, paitsi rinnassa ja vatsassa, jossa se on valkoinen. Turkissa on melko vaalea, punertavanruskea tabbykuvionti. Jaloissa raidat alkavat vasta noin jalan puolivälistä ja siitä alaspäin jalat ovat lähes yhtenäisen vaaleanruskeat. Silmät ovat vihertävän keltaiset ja soikeat. Nenä, korvien sisäpuoli ja anturat ovat vaaleanpunaiset, mutta kynnet ovat tummat. Korvat ovat melko suuret, kolmionmalliset ja sijaitsevat pään sivuilla. Turkki on tiheää, mutta pehmeää ja melko vedenpitävää. Häntä on sopusuhtainen kehoon nähden ja sen pää on valkoinen. Ruuminrakenne on jäntevä ja hieman lihaksikkaampi kuin keskiverron tuuliklaanilaisen.
https://www.napervilleanimalhospital.com/blog/wp-content/uploads/2012/08/cat.jpg

 

Luonne: Lehmuslaine on itsevarma, mutta hieman pidättyväinen ja etäinen. Hyvä kevyessä jutustelussa, mutta vain läheiset saavat oppia tuntemaan kollin pehmeämmän puolen. Perheensä ja muutamien valittujen ystäviensä kanssa puhuu melko vapaasti tunteistaan ja toiveistaan, mutta jos joku muu kuin kollin läheinen kysyy henkilökohtaisen kysymyksen, on Lehmuslaineen ensimmäinen reaktio on kyseenalaistaa kysymyksen syyt. Hyvä klaanitoveri ja tulee toimeen kaikkien kanssa, mutta pyrkii pitämään kaikki tietyn etäisyyden päässä ja pitää suurinta osaa kissoista vain klaanitovereina, ei ystävinä. Kolli luottaa omiin kykyihinsä ja syyttää usein epäonnistumisista muita, eikä halua myöntää epäonnistuneensa tai olleensa väärässä. Kollilla on vahva oikeudenmukaisuuden tarve ja huomauttaa helposti, jos kokee itsensä tai jonkun muun tulleen kohdelluksi epäreilusti. Melko kunnianhimoinen ja pyrkii tekemään vaikutuksen teoillaan ja antaa hyvän vaikutuksen kaikille. Noudattaa parhaansa mukaan soturilakia ja uskoo Tähtiklaaniin, vaikka välillä soturilaki saattaa unohtua tai usko horjua.

Menneisyys:
Isä: Syrjäpolku
Emo: Kamomillaviiksi
Sisarukset: Saarnituli, Pihlajasumu

Toiveet: Olla hyvä soturi ja jäädä tulevien sukupolvien mieliin.
Muuta: Hyvä juoksija tyypilliseen Tuuliklaanin tapaan. Parempi kuitenkin pitkien matkojen juoksussa eikä niinkään nopeudessa


Ropettaja: Aalto

Kp: 466

bottom of page