top of page

Tuuliklaanin leiri:

 

Tuuliklaanin leiri sijaitsee tilavassa kuoppamaisessa vajoamassa, jonka reunoilla kasvaa näkösuojana korkeaa heinää. Myös muutamia siirtolohkareita ja kiviä on leirin ympärillä näkösuojana. Jyrkkä mäki laskeutuu leirin aukealle, ja heinä on tamppaantunut sisäänkäynnin kohdalta.

Pitkäkivi ja päällikön pesä ovat sisäänkäynniltä katsoen ensimmäisenä etuvasemmalla. Pitkäkivi on suuri, korkea lohkare, jonka päältä päällikkö puhuu klaanille. Pesään on kierrettävä Pitkäkiven takaa.

Oppilaiden pesä sijaitsee pitkäkiven vieressä olevassa luolassa. Sen sisäänkäynti on varjostettu köynnöskasveilla.

Pentutarha on oppilaiden pesän vieressä. Se on seinämässä oleva pienehkö luola, jota on suurennettu karhunvatukkapunoksella.

Parantajien pesä on rakennettu samalla tavalla kuin kuningattarien pesä, ja se sijaitsee leirin kauimmaisessa päädyssä sisäänkäynniltä katsottuna, pentutarhan vieressä.

Soturien pesä on parantajien pesän suulta katsottuna suoraan vasemmalla, melkeinpä vastakkaisella puolella oppilaiden pesää. Sen rakenne on samanlainen oppilaiden pesän kanssa.

Klaaninvanhimpien pesä on soturien pesän vieressä, aivan sisäänkäynnin tuntumassa vastakkaisella puolella kuin Pitkäkivi. Se on pienen kielekkeen alla olevassa syventymässä, jota varjostavat köynnöskasvit.

Soturien pesän ja parantajien pesän välistä lähtee tunneli tarpeidentekopaikalle. Tunneli on jokseenkin pitkä ja mutkitteleva, ja sitä käytetään tarvittaessa myös hätäuloskäyntinä.

bottom of page