top of page

Mäntymarja


Sukupuoli: Naaras
Klaani: Tuuliklaani
Asema: Soturi
Kuva: https://i.pinimg.com/originals/08/8f/a2/088fa2fc6062ff58e10e0657365129fd.jpg 

Ulkonäkö: Naaraalla on vaalea turkki ruskeilla, erisävyisillä merkeillä. Vaaleaa väriä on turkissa huomattavasti enemmän, sillä se nousee vatsasta korkealle naaraan kylkiin ja ympäröi koko niskan. Myös hännänpää on naaraalla vaalea. Naaraan oikean korvan kärki on vaalea, vaikka muu päälaki onkin ruskean sävyjä aina lähes mustasta vaaleaan kaakaonruskeaan. 
Tällä on keskipitkä turkki, joka takkuuntuu melko helposti ellei hän sitä putsaa usein.
Naaraan viikset ovat vaaleat ja melko harvat ja lyhyet, mutta niihin jää helposti pölyä joka saa tämän aivastamaan.
Silmät naaraalla ovat kauniin siniset, ja niiden kontrasti tämän turkin hillittyihin väreihin saa ne näyttämään lähes loistavilta. Naaraan kuono on vaaleanpunainen, mutta siinä on pari mustaa täplää, ja hänen anturansa ovat myös tämännäköiset.
Naaras on hieman pienempi kuin peruskokoinen katti, ja hänen ruumiinsa ja liikkeensä ovat hyvin sulavat ja hiljaiset.

Luonne: Tämä naaras ei osaa sanoa ei. Siis ei osaa sanoa ei, vaikka olisi henki kyseessä. Hän on aina halunnut, että kaikki hänen ympärillään ovat tyytyväisiä, joten hän ei ikinä oppinut esittämään omia mielipiteitään ja menee mukaan kaikkeen, mitä hänelle ehdotetaan. Naaras on siis hyvin kiltti ja sympaattinen, mutta ei ikinä osaa vastustaa ideaa vaikka se hänen mielestään olisikin huono. Naaras nauttii sekä häntä pienempien että häntä vanhempien seurasta, ja pärjääkin siis hyvin sekä pentujen että klaaninvanhimpien kanssa ja nauttii heidän seurastaan ja hoidostaan. Ylipäätään naaras nauttii seurasta, keskustelee mielellään asioista pitkään ja hartaasti ja erityisesti analysointi on naaraan mieleen. Hänen ongelmanratkaisukykynsä on tämän vuoksi myös melko hyvä. Vaikka naaras onkin sosiaalinen ja sulautuu keskusteluihin, hän on kuitenkin enemmän introvertti ja tarvitsee joskus myös omaa aikaansa. Hän on myös helposti hermostuva, erityisesti jos hän ajattelee loukanneensa jotakuta.


Menneisyys: Naaras syntyi loppukeväästä Tuuliklaaniin ainoana pentuna Tammilammelle ja Sammalsydämelle. Vaikka tämän vanhemmat hänestä pitävätkin ja olivat kovin ylpeitä pennustaan, he olivat myös hyvin tiukkoja Mäntypennun käytöksen suhteen ja nuhtelivat tätä helposti jos hän riiteli muiden pentujen kanssa tai ärsytti klaaninvanhimpia liikaa. Näin Mäntypentu kasvoi hyvin käyttäytyväksi, mutta hermoilevaksi naaraaksi.
Perhe:
Emo: Tammilampi
Isä: Sammalsydän
Tammilampi: Ruskeankirjava naaras vihertävänsinisillä silmillä. Tarkka, mutta hyväsydäminen. Sammalsydämen kumppani, Mäntytassun emo.
Sammalsydän: Tummanharmaa raidallinen kolli sinisillä silmillä. Hiljainen, mutta helposti riitaantuva. Tammilammen kumppani, Mäntytassun isä. 


Muuta: Kuten mainittu, naaraalla on hyvät ongelmanratkaisutaidot, ja sulavan rakenteensa ansiosta hän on melko nopea, kuten tuuliklaanilaiselle kuuluu. Taistelussa tämä yrittää aina mieluummin pelotella vastustajan pois vammojen uhalla kuin oikeasti satuttaa ketään pahasti. Hän ei kuitenkaan ole kummoisempi taistelija. 


Toiveet: Joskus tulevaisuudessa kumppani, joka voisi naaraalle opettaa vähän asennetta ja omia mielipiteitä. Luonteen puolesta mahdollisuutta on myös toxic-suhteeseen. Todennäköisesti myös pentuja joskus. 
Ropettaja: Varjo
Entinen mestari: M
aisemasydän

Kp: 781

088fa2fc6062ff58e10e0657365129fd.jpg
bottom of page