top of page

Katso onko klaanissa tilaa ennen hakemuksen tekoa

Hakemus:

Oma soturinimi: Oma soturinimesi. Oppilas ei voi saada pentuja! Myös erakolla on oltava soturin kp:t ennen pentujen hankkimista.

Kumppanin soturinimi: Melkein pakollinen. 

Klaani: Oma, eli naaraan klaani. Sulkeisiin kumppanin klaani, jos se on eri kuin naaraalla. 

Pentujen määrä: Ei rajoitusta, mutta toivottavaa olisi pysyä kohtuudessa. Ylläpitäjällä on oikeus puuttua pentujen lukumäärään, jos se on epäsopiva. Muista katsoa, kuinka paljon tilaa klaanissasi on. Synnytyksessä kuolleet/pian synnytyksen jälkeen kuolevat pennut tämän perään sulkeisiin. 

Nimet: Kaikkien pitää loppua sanaan -pentu.

Pentujen sukupuolet: Olisi hyvä, jos jokaisessa pentueessa olisi mahdollisimman tasaisesti sekä kolleja että naaraita. Poikkeukset sallitaan, kunhan esimerkiksi kaikki neljä eivät ole jompaa kumpaa sukupuolta vaan pentueesta löytyisi ainakin yksi kolli tai naaras kolmea kollia tai naarasta vastaan.

Ulkonäöt: Pentujen ulkonäöt lyhyesti. Hakemuksiin tarkemmin! 

Luonne: Pentujen luonteista lyhyesti. Hakemuksiin tarkemmin! 

 

Pentuhakemukseen ei tarvitse odottaa vastausta; sitä kommentoidaan vain, jos se on jollain tavalla epäsopiva. Varaudu siis siihen, että sinua pyydetään tekemään muutoksia hakemukseesi!

Pentuhakemus tehdään sekä keksittyjen että liittyneiden pentueista! Jos siis sinun "vastuullasi" oleva keksitty pariskunta saa pentueen, tee hakemus! Tällaiseen hakemukseen on laitettava sekä pentujen ulkonäöt että luonteet: lisään pennut Klaanit-osioon täältä, joten tarvitsen lisättävät tiedot. Vaihtoehtoisesti voit laittaa pentujen tiedot Tietovieraskirjaan pentueen synnyttyä.

bottom of page