top of page
realistic_render.png

Peuraliekki


Sukupuoli: Naaras
Klaani: Myrskyklaani ~> Varjoklaani
Asema: Parantaja
 
Ulkonäkö: Naaraan turkki on vaihtelevan sävyinen ruskea. Perusväri naaraalla on vaalea toffeen/kinuskinruskea, mutta selässä ja päälaella tällä on tummempi satulakuvio, jossa on vielä pari tummempaa raitaa naaraan kyljissä. Samanlaiset tummat raidat myös kulkevat naaraan silmäkulmista tämän korvien juureen. Korvat hänellä ovat myös tumminta sävyä, ja niitä reunustaa vaalea beige, jota löytyy myös tämän kuonon ympäriltä ja vatsasta. Beigeä on myös naaraan tassuissa ja hännänpäässä, sekä muutama täplä kyljissä.
Naaraan turkki on pitkä ja sileä, tosin se pitää puhdistaa joka päivä jotta se pysyisi sellaisena. Hänellä on kaksi eriväristä silmää, vasen silmä ollen meripihkanvärinen, saman sävyinen kuin emollaan, ja oikea silmä naaraalla on samanvärinen sininen kuin isällään. 
Naaraan häntä on pitkä ja ohut, tosin sen karva on silti pitkää. 
Rakenne hänellä on karvan alla siro, ja naaraan jalat ovat hieman normaalia lyhyemmät, saaden tämän näyttämään pienemmältä.
Kuva: https://i.imgur.com/w6Fog69.png

Luonne: Naaras on pennusta asti todella avulias - siihen pisteeseen, jossa joku voisi melkein ajatella sitä ärsyttäväksi. Vain melkein, sillä hän on loistava lukemaan muiden tunteita ja tietää kyllä, milloin lopettaa. Naaras ajattelee aina muita ennen itseään, tehden tästä loistavan parantajan. Pennusta saakka naaras haluaa aina autella muita kaikessa ja seurasikin kaikkia itseään vanhempia ympäri leiriä kysellen, josko he tarvitsisivat apua.
Yleisesti ottaen naaras on aina valehtelua vastaan, mutta hän ei pelkää valehdella jos uskoo sen olevan oikean asian puolesta. 
Naaras on hyvin sosiaalinen, ja keskustelee mielellään muiden kanssa tuntikausia milloin mistäkin. Naaras arvostaa ystävyyttä minkä tahansa yli, mukaanlukien soturilain. Kuten arvata saattaa, tämä ajattelutapa ei ole maailman arvostetuinta klaanissa. Naaras ei kuitenkaan ota tästä kuuleviin korviinsa, sillä hän tietää olevansa lojaali klaanilleen.

Menneisyys: Peurapentu syntyi Mesikukalle Myrskyklaaniin. Pentujen isä, Kiirasvalhe, oli klaanille tuntematon, eivätkä pennut itsekään tienneet mitään isästään. Jo pentuna Peurapentu halusi aina auttaa, ja yrittikin kinuta aina sotureilta ja parantajalta jotain, mitä hän voisi tehdä, tosin parantajan tehtävät olivat pennun mielestä kiinnostavampia. 
Emo: Mesikukka
Isä: Kiirasvalhe
Sisarukset: Pihkapentu ja Viklopentu
Emonemo: Höyhensiipi
Emonisä: Kirpunloikka
Täti: Untuvapilvi
Eno: Ukkoskynsi
Isänemo: Kalmasydän
Isänisä: Tuhkaviiru
Tädit: Ruiskynsi, Utuhäntä
Setä: Koskiturkki
 
Muuta: Muuttaa Varjoklaaniin oppilasiässä totuuden isästään tultua julki, Lumikuonon oppilaaksi opiskelemaan Varjoklaanin parantajaksi. 
Toiveet: Lumikuonon oppilaaksi, mahdollisesti kumppani, joka mahdollisesti naaras?


Ropettaja: Varjo

Entinen mestari: Purohäntä, Kiirasvalhe

Kp: 364

bottom of page