top of page
Untitled255_20221214223548.png

Pisamapentu


Soturinimi: Pisamamyrsky
Sukupuoli: Naaras
Klaani: Myrskyklaani
Asema: Pentu

Ulkonäkö: Pisamamyrsky on suurikokoinen, pitkän ja hyvin paksun turkin omaava naaraskissa. Hän on verrattain harteikas ja voimakasrakenteinen, ja rehellisesti sanoen hän näyttää rakenteensa ja turkkinsa vuoksi lihavalta. Viherlehden aikaan turkki on tukalan kuuma, kun taas lehtikadon aikana Pisamamyrsky voi olla melkein määrättömyyksiin asti ulkona ilman yhtäkään vilunväristystä. Turkkinsa vuoksi Pisamamyrsky ei myöskään siedä kastumista, sillä märkä turkki lisää hänen painoaan puolella.
Turkki on tumman kilpikonnakuvioinen, suurilta osin punaruskea. Pohjaväri on musta, mutta punaruskeat, ruskeat ja oranssit läikät peittävät sen melkein kokonaan alleen. Häntä on liki kokonaan punaruskea. Rinta, vatsa, tassut ja osa kasvoista ovat luonnonvalkeat. Turkissa on myös siellä täällä valkoisia ‘pisamia’, joiden mukaan naaras onkin saanut nimensä. Pisamamyrskyn silmät ovat harmaanvihreät, hyvin samanlaiset kuin emollaan, ja niissä on liki poikkeuksetta tarkkaavaisen pistävä katse.
Kaiken turkin alla Pisamamyrskyltä löytyvät voimakkaat lihakset, ja hän turvaakin ennemmin voimaan kuin ketteryyteen.

Luonne: Impulsiivinen, pitkävihainen ja varsin vaikea persoona. Pisamamyrsky on kovapäinen ja todella määrätietoinen kissa, ja jos hän päättää tehdä jotain, hän myös tekee sen. Ei ole hyvä kuuntelemaan määräyksiä, ja onkin huonolla tavalla itsenäinen jo pennusta alkaen. Siinä missä hänen klaanitoverinsa ja puolikaimansa Hillamyrsky on hyvin ‘äänekkäästi ja näkyvästi’ vaikea, on Pisamamyrsky vähäpuheisempi mutta sitäkin jääräpäisempi - pentuna ja nuorena oppilaana tosin sitä ääntäkin löytyy riittämiin. Pisamamyrsky ei kuitenkaan oikuttele oikuttelun ilosta, vaan hänellä on aina jokin syy ja päämäärä tekemisilleen.
Sisariaan Kiurutassua ja Seljatassua kohtaan Pisamamyrsky on äärimmäisen suojelevainen ja huolehtivainen, ja etenkin Seljan halvaannuttua hän kokee olevansa tästä vastuusta. Vanhempiensa menetys on muovannut Pisamamyrskyä suuresti, ja hänen itsenäisyytensä ja impulsiivisuutensa ovat korostuneet siitä asti, kun kolme siskosta ovat saaneet pärjätä keskenään. Myös muu perhe on Pisamamyrskylle kaikki kaikessa, ja vaikka häneen on vaikea ystävystyä, ei ystävyys rikkoudu hänen puoleltaan helposti - Pisamamyrsky on tyyppiä ‘ylä- ja alamäet kestetään yhdessä’. Jos olet kerran saanut hänet ystäväksesi, tulee hän pysymään sinulle uskollisena hamaan loppuun asti, kaikkien mykkäkoulujen ja kiukutteluiden läpikin.
Tähtiklaani on Pisamamyrskylle vähän ristiriitainen asia - hän kunnioittaa esi-isiään kyllä eikä tarkoituksella loukkaa heitä tai soturilakia, mutta hänen uskonsa horjuu aika-ajoin vaikeampina hetkinä. Tähtiklaani on ikään kuin vain asia, joka on olemassa, mutta jolla ei välttämättä ole ihan niin suurta vaikutusta maailman menoon kuin muut tuntuvat olettavan.

Menneisyys: Pisamamyrsky syntyi Myrskyklaaniin, muttei omaa tippaakaan kyseisen klaanin verta: hänen emonsa on Kärppäviilto ja isänsä Hiekkaruska, joista molemmat olivat entisessä elämässään erakkoja. Hänellä on kaksi sisarta, Kiurutassu ja Seljatassu. Kun pennut olivat parin kuun ikäisiä, Kärppäviilto ja Hiekkaruska menehtyivät rajataistelussa kulkukissajoukkoa vastaan. Pisamamyrsky syytti tapahtuneesta klaanin muita sotureita, eikä antanut kenenkään tulla itsensä tai siskojensa lähelle muutamiin päiviin. Parikuiset pennut selvisivät keskenään, koska Pisamamyrsky ei ottanut kenenkään apua vastaan, sillä ei luottanut soturien vilpittömyyteen vaan halusi vain omat vanhempansa takaisin. Oikkuilu kuitenkin kostautui, kun ilman kunnollista valvontaa ja ohjausta pentukolmikko päätyi vaaralliseen leikkiin Suurkiven laelle. Seljapentu horjahti alas kiveltä, iski selkänsä alhaalla oleviin pienempiin kiviin ja halvaantui keskivartalosta alaspäin. Pisamamyrsky tulee kokemaan tästä koko elämänsä ajan syyllisyyttä.

Lähisukua:
Emo: Kärppäviilto/Elysia
Isä: Hiekkaruska/Jimi
Eno: Hades
Täti: Tanya
Sisaret samasta pentueesta: Kiurutassu, Seljalaulu
Sisarukset eri pentueesta: Dana, Joe, Arya/Ruusutassu
Isoemot: Alyssa, Lotta

Isoisät: Rocky, tuntematon
Serkut: Andrea, Akilles
Kasvattiemo: Leimusiipi

Muuta: Voimakas taistelija muttei kummoinen metsästäjä. Ei suostu yrittämäänkään uimista.

Ropettaja: Zare

Kp: 23

bottom of page