top of page

Pitkäloikka


Sukupuoli: Kolli
Klaani: Myrskyklaani
Asema: Soturi

 
 
Ulkonäkö: Hän on täysiverinen savannah kissa, ollen näin erittäin pitkäjalkainen ja hoikka rakenteeltaan. Hän on pitkä keholtaan ja hyvin suuri normaaliin kissaan verraten. Normaalikokoinen kissa ylettää juuri hänen vatsakarvoihinsa asti, korkeudeltaan ylettäen helposti koiran tasolle. Hän on solakka ja notkea, pystyen luontaisesti myös loikkaamaan erittäin pitkälle voimakkaiden jalkojensa avulla.
Hyvin huomiota herättävä piirre hänessä on pituutensa lisäksi korkeat pyöreäpäiset korvat, mitkä näyttävät melkein liian suurilta päähänsä verrattuna. Hänen nenänsä on kissaksi iso ja tumman värinen, minkä keskellä kulkee vaaleanpunainen juova. Pää on enemmänkin pystysuunnassa leveä kuin vaaka ja kolmiomainen, sekä hänellä on hyvin pitkä ja hoikka kaula. Silmät ovat suurehkot ja vinot, sekä kullankeltaiset väriltään. Silmien alla on turkissa kuvioituna mustat pitkät kyynekanavat, mitkä yltävät viiksille asti. Niiden yllä ovat raskaat kulmat, mitkä suojaavat silmiä kirkkaalta auringolta. Häntä on lyhyemmän puoleinen. Viikset ovat vaaleat ja pitkät. Tassut ovat sirot ja osuvat usein tarkasti maaliinsa, kynnet taas ovat vaaleat ja pitkät. Hampaat hänellä ovat kissaksi suuret ja terävät, sekä uppoavat syvälle viholliseen kiinni.
Hänen turkkinsa on lyhyttä ja tiivistä. Se on pohjiltaan kullankeltaista, vaaleten hieman vatsaa kohti. Hänellä on lukuisia mustia täpliä ympäri kehoaan, aina kasvoista hännäntyveen asti. Hännässä hänellä taas on tasaisin välein mustia raitoja. Hänen kuononsa, kaulansa ja vatsansa on vaaleampaa sävyä muuhun turkkiin verrattuna.
Kuva:  https://i.pinimg.com/564x/58/3a/db/583adb60b47bf8c90823cc75a2719789.jpg
 
 
Luonne: Hän on luonteeltaan erittäin leikkisä ja energinen, omistaen mainion huumorintajun. Pentuna hänellä oli vaikeuksia ymmärtää kokonsa muiden kissojen kanssa ja ei siten osannut varoa, mutta kasvaessaan, niin henkisesti kuin fyysisesti on lopulta ymmärtänyt, ettei kannata käyttää toveria kohtaan kaikkea voimaansa, mitä kokonsa myötä omistaa. Hän onkin erittäin tarkkaavainen ja älykäs tapaus, ymmärtäen nopeasti uusia käsitteitä ja oppeja. Kasvaessaan hän myös viisastuu ja onkin yleensä hyvä antamaan neuvoa sitä kaipaaville. Hänellä on jonkintapainen miellyttämishalu läheisiään kohtaan, tahtoen pitää nämä onnellisina ja turvassa, mutta osaa myös olla vaikea heitä kohtaan keitä ei niin tunne. Rakastaa erityisesti kasvattiemoaan Leimusiipeä ja on erittäin perso tämän mielipiteille. Leikillään kutsuu jokaista sisarustaan ’pikkusisaruksikseen’. Rakastaa vitsailla koostaan ja rehennellä sillä.
Hän on erittäin utelias ja seurallinen tapaus, kuka mielellään tutkii ja tietää kaiken ympärillään tapahtuvan. Hän on myös hyvin reviiritietoinen, joten lopulta oppii tuntemaan klaaninsa reviirin kuin omat tassunsa, eikä salli ohikulkijoita. Kokonsa puolesta usein varmastikin jännittävä näky, eikä hän myöskään epäile käyttää sitä hyväkseen. Teini-iässään oli aavistuksen kömpelö, ennen kuin kasvoi karvoihinsa, minkä jälkeensä liikkeensä onkin muuttunut vangitsevan sulavaksi. Hänellä on erittäin korkea metsästystahto ja rakastaakin sitä, ilmoittautuen oikein mielellään metsästyspartioon mahdollisuuden tullessa. Ehkäpä yllättävää, mutta hän on hyvinkin kärsivällinen, ollen oppinut sitä metsästämisen kautta. Ollessaan toisesta kiinnostunut, saattaa hän olla sulava sanoistaan ja mainio flirttailija, mutta kun tunteet alkavat oikeasti kasvamaan, sulaa hän täysin ja on aivan rakkautensa armoilla, rakastaen hukuttaa nämä haleihin, kehuihin ja suloisiin eleisiin. Toisin sanoen sydämeltään täysi romantikko.
 

Menneisyys: 
Isä: Savannah kissa (ei tuntenut)
Äiti: Kotikissa Duchess
Kasvattiemo: Leimusiipi
 
Kaksijalkojensa hylkäämä kotikissanpentu, kuka käytti tuolloin vielä nimeä Jessie. Hänet hylättiin, sillä ei sopinut perheeseen missä oli ihmislapsia, niin suuren energiavarastoidensa kuin k
okonsa puolesta, vaikka ei tätä tietenkään itse tiedä. Ihmislapset eivät osanneet olla nätisti lemmikkinsä kanssa ja kiusasivat häntä, jolloin Jessie tietenkin reakoi ei tahdotulla tavalla. Hän harhaili kaksijalkalassa niin kauan, kunnes lopulta päätyy Myrskyklaanin reviirin rajalle, mistä klaanin soturi hänet löysi.
 
Muuta: 
 
-        Joululahja erikoislupa
-        Täysiverinen savannan kissa, sukupuuta F2 (tarkoittaa toista sukupolvea täysirotuisella savannan kissalla)
-        Erittäin taitava loikkaaja ja kiipeäjä, sekä nopea juoksija
-        Rakastaa metsästämistä ja vettä, joten onkin taitava uimari
 
Toiveet:

 
Ropettaja: Surhi


Entinen mestari: Ukkoskynsi

Kp: 650

bottom of page