Helmikuun kokoontuminen

Kuun kokoontumisessa käydään läpi tavallisien kuulumisien lisäksi lähinnä puuman viimeisimmät uhrit ja etsitään keinoja puuman voittamiseksi. Rotkoon johdattaminen ja hirviön alle houkuttelu mainitaan, mutta molemmat ideat torpataan liian vaarallisina ja vaikeina toteuttaa. Jokitähti miettii ääneen, olisiko kuitenkin järkevämpi uhrata yksittäinen kissa vaikeaan tehtävään kuin antaa puuman jatkaa klaanien harventamista. Toteamus jää roikkumaan hiljaselle aukiolle, ja kokoontuminen päätetään siihen.


Kokoontumisesta saa kirjoittaa 7.3. asti.


Kokoontumiseen lähtijät on listattu alla. Klaanit osallistuvat tavallista pienemmillä joukoilla Varjoklaanin viimekertaisen kokoontumispartion kohtalon säikäyttäminä.


Myrskyklaani:

Tavitähti

Aurinkokajo

Hohtolehti

Vaahterasumu

Kettuväijy

Unikkoaamu

Rähjätassu

Surmatassu


Jokiklaani:

Suotähti

Toivetuuli (esitellään Kuuralumon sijaisena sairastumisen vuoksi)

Sahramiloiste

Simpukkapuro

Pomppuaskel

Kiertonaamio

Aavetassu

Oksatassu


Tuuliklaani:

Jokitähti

Vaahterakasvo

Paloniitty

Varpusviima

Juuriturkki

Vuonatuli

Virtaviiksi

Mesitassu

Varjoklaani:

Piiskatähti

Tiikeriliekki

Laventelikasvo

Viistoraita

Kärppäjalka

Kuurakukka

Köynnöstassu

Ruistassu

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Kokoontumisesta saa kirjoittaa 10.10. asti. Myrskyklaani: Hallatähti Kirsikkavirta Hohtolehti Purohäntä Hiekkaruska Kalliotaivas Kuilukynsi Nuoskaposki Kivikkotaival Vuotassu Kuohutassu Jokiklaan

Palatkaamme viimein kokoontumisienkin pariin. Kokoontumisesta saa kirjoittaa 10.8. asti. Ilmapiiri on melkein normaali, joskin sekä Tuuliklaani että Myrskyklaani ovat yhä kireitä Varjoklaania kohtaan.

Hieman päivitystä Myrskyklaanin Kuilukynsi-kuvion tilanteeseen: Niittylumo löydettiin kuolleena parantajien pesästä. Hänet oli surmattu kuolonmarjoilla sillä välin, kun parantajat olivat Kuukivellä ko