Huhtikuun kokoontuminen

On jälleen kokoontumisen aika, ja tällä kertaa päästään palaamaan normeihin; tunnelma on ensimmäistä kertaa moneen kuuhun rento, ja klaanit juttelevat rauhassa menneen kuun tapahtumista nyt, kun puuman varjo ei enää häily heidän yllään. Sateet ovat onneksi huuhtoneet viimekuisen taistelun jäljet aukiolta jo aikoja sitten, joten kissat voivat keskittyä toistensa kuulumisien kuunteluun.


Kokoontumisen aloittaa Tuuliklaani. Vaahteratähti ilmoittaa saaneensa yhdeksän henkeään normaalisti ja nimittäneensä varapäällikökseen Sorsaselän. Lisäksi Varjoklaanin Piiskatähti ilmoittaa varapäällikön vaihdoksesta: Tiikeriliekki siirtyi klaaninvanhimpiin ja Riekomieli nousi hänen tilalleen varapäälliköksi. Muita sen suurempia uutisia ei ole.


Kokoontumisesta saa kirjoittaa 12.5. asti.


Kokoontumiseen lähtijät:


Myrskyklaani:

Tavitähti

Aurinkokajo

Nokitassu

Mesikukka

Sulkamyrsky

Unikkoaamu

Sysisilmä

Valomyrsky

Pöllötassu

Rähjätassu

Surmatassu


Jokiklaani:

Suotähti

Kuuralumo

Sahramiloiste

Simpukkapuro

Pääskykynsi

Hierakkakasvo

Ketunkorva

Hernetassu

Valotassu

Pilvitassu

Pihlajatassu


Tuuliklaani: Vaahteratähti

Sorsaselkä

Paloniitty

Huomenvälke

Ukkospilvi

Tammiviilto

Nurmituuli

Kamomillatassu

Vilukkotassu

Kipinätassu

Hakkitassu


Varjoklaani:

Piiskatähti

Riekomieli

Lumikuono

Kärppäjalka

Suomyrsky

Karpaloloiste

Kuurakukka

Hiillosjuova

Koskitassu

Ruistassu

Huomentassu9 views0 comments

Recent Posts

See All

Kokoontumisesta saa kirjoittaa 10.10. asti. Myrskyklaani: Hallatähti Kirsikkavirta Hohtolehti Purohäntä Hiekkaruska Kalliotaivas Kuilukynsi Nuoskaposki Kivikkotaival Vuotassu Kuohutassu Jokiklaan

Palatkaamme viimein kokoontumisienkin pariin. Kokoontumisesta saa kirjoittaa 10.8. asti. Ilmapiiri on melkein normaali, joskin sekä Tuuliklaani että Myrskyklaani ovat yhä kireitä Varjoklaania kohtaan.

Hieman päivitystä Myrskyklaanin Kuilukynsi-kuvion tilanteeseen: Niittylumo löydettiin kuolleena parantajien pesästä. Hänet oli surmattu kuolonmarjoilla sillä välin, kun parantajat olivat Kuukivellä ko