Joulukuun kokoontuminen

Ensinnäkin pari noottia:

Puumalistaan on nyt lisätty erotusuhassa poistuneet hahmot. Jos haluat jonkin kyseisistä hahmoista säästyvän, niitä saa vielä pelastaa listalta.


Joulukalenteri on tullut päätökseensä, mutta se tulee säilymään sivuilla ainakin tämän kuun loppuun asti. Pian kuitenkin julkaistaan uusi tapahtuma, joten joulukalenterin linkki katoaa Tarinat-osiosta. Linkin löytääkin vastedes etusivun "Missä mennään"-kohdan Tapahtumat liittyneille - osiosta. 

Sitten itse asiaan. Alla on ilmoitettu kokoontumiseen lähtijät. Kokoontumisesta saa kirjoittaa 15.1. asti. Aihe pyörii jälleen kerran puuman ympärillä, eikä kokoontuminen ole erityisen pitkä - erityisesti Tavitähti on silminnähden hermostunut ja ilmoittaa ääneen haluavansa pian kotiin varmistamaan, ettei mitään ole käynyt. Myrskyklaani myös aloittaa kokoontumisen, ilmoittaen lyhyesti kuolleiden nimet, nimitetyt soturit jne. Myrskyklaani EI mainitse rajapartioiden lopettamisesta mitään. Tärkeimpänä asiana nousee esiin Jokiklaanin päällikön Takiaistähden kuolema, Suotähden nouseminen tämän paikalle ja Kuuralumon nouseminen varapäälliköksi.Myrskyklaani:

Tavitähti

Aurinkokajo

Hohtolehti

Niittylumo

Vaskitsakynsi

Sulkamyrsky

Lumitaivas

Kalliotassu

Valotassu


Jokiklaani: Suotähti

Kuuralumo

Sahramiloiste

Järvimieli

Toivetuuli

Taivalrusko

Lehmusmyrsky

Heinämarja

Pilvitassu

Piikkitassu

Hellätassu

Aavetassu


Tuuliklaani: Jokitähti

Vaahterakasvo

Paloniitty

Kielolumi

Ukkospilvi

Sointupuro

Juuriturkki

Minttutassu Koivutassu

Syrjätassu Soratassu


Varjoklaani: Piiskatähti Hunajakynsi Laventelikasvo Kekälekukka Kärppäjalka Tuhkaviiru Virtapyörre

Oliivitassu Palotassu

Rajutassu Ututassu Koskitassu


0 views0 comments

Recent Posts

See All

Kokoontumisesta saa kirjoittaa 10.10. asti. Myrskyklaani: Hallatähti Kirsikkavirta Hohtolehti Purohäntä Hiekkaruska Kalliotaivas Kuilukynsi Nuoskaposki Kivikkotaival Vuotassu Kuohutassu Jokiklaan

Palatkaamme viimein kokoontumisienkin pariin. Kokoontumisesta saa kirjoittaa 10.8. asti. Ilmapiiri on melkein normaali, joskin sekä Tuuliklaani että Myrskyklaani ovat yhä kireitä Varjoklaania kohtaan.

Hieman päivitystä Myrskyklaanin Kuilukynsi-kuvion tilanteeseen: Niittylumo löydettiin kuolleena parantajien pesästä. Hänet oli surmattu kuolonmarjoilla sillä välin, kun parantajat olivat Kuukivellä ko